Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu

Flotte festlokaler

Brylluppet – Konfirmationen – Fødselsdagen – Sølvbrylluppet – Firmafesten – Receptionen – Jubilæet

Maden er skabt med passion – Vin som matcher jeres smag – Serveret med smil, glæde og et glimt i øjet

Det er alt sammen helt almindelige krav, som naturligvis skal være på plads, når festen skal arrangeres.

Med udsigten til Byparken eller gårdhaven er rammerne om festen et skridt på vejen. Med vores professionelle og servicemindede kollegaer og den fuldendte menu fra Restaurant La Cocotte gør vi dagen til en uforglemmelig oplevelse for både vært og gæster. Nyd velkomsten på vores overdækkede terrasse eller ved pejsen, samt middagen i de smukt dækkede selskabslokaler.
  Brylluppet

  Unikke omgivelser.
  Se mere om vores bryllupslokaler her.

  Fødselsdagen

  Perfekte rammer.
  Se mere om vores fødselsdagslokaler her.

  Firmafesten

  Plads til alle.
  Se mere om vores firmafest-lokaler her.

  Konfirmationen

  Festen for guldklumpen.
  Se mere om vores konfirmationslokaler her.

  Skal vi mødes ?

  Invitation til en uforpligtende rundvisning på Glostrup Park Hotel

  Tlf: 43 22 18 06
  lacocotte@parkhotel.dk

  Vi giver dig gerne en helt uforpligtende rundtur i huset, hvor du kan se vores faciliteter og hvor vi tager en snak om lige netop dit behov til din fest. Vi hjælper med at skræddersy dit arrangement.
  Vi afholder rigtig mange fester hvert år og ved hvad der skal til, så I på forhånd føler Jer trygge, når I overlader en fest i vores hænder.

  Vi vil glæde os til at byde velkommen på Glostrup Park Hotel og i Restaurant La Cocotte

  Se vores Smiley rapport

  Selskabslokaler

  Vi har lokaler til alle typer fester – store som små. Om I bliver 25 eller 300 personer, kan et af vores smukke selskabslokaler danne rammen om jeres fest.
  På hotellet findes den hyggelige Vinterhave, der på trods af sit navn, er lige så skønt et lokale sommer som vinter. Vinterhaven har direkte udgang til hotellets hyggelige gårdhave.
  I Orangeriet finder du vores lokaler med adgang til Byparken. Lokalerne kan rumme fra små intime bryllupper til den helt store fest med 100, 200 eller flere deltagere. Byparken med de flotte store træer, den lille hvide bro ved søen og legepladsen indbyder til både det perfekte billede af brudeparret, men også en rask omgang rundbold til konfirmationen.

  Overnatning efter festen

  Holder i jeres fest på Glostrup Park Hotel, tilbyder vi værtsparret et dobbeltværelse inkl. morgenmad på vores regning. Vi tilbyder også gode priser, til de af jeres gæster der ønsker at overnatte efter festen, såfremt der er ledige værelser den pågældende dag.

  Generelle betingelser

  ARRANGEMENT FORLØB

  Vores arrangementer er baseret på antal timer.
  Ved evt. forlængelse af firmafesten betales kr. 2.500,- pr. påbegyndt time, pr. tjener, ekskl. forbrug af drikkevarer. Dog kan firmafesten senest forlænges til kl. 02:30

  BETALING

  Der betales kr. 2.000,- i reservationsgebyr, ved reservation af lokale. Dette modregnes på den endelige faktura.
  14 dage før arrangementet betales 75% af det samlede beløb i depositum. Efter arrangementet sendes en faktura på det resterende beløb.

  PRISER

  Alle priser er inkl. 25% moms og betjening. Priserne i vor selskabsbrochure, samt denne side er gældende til med 31. december 2022.

  Minimum 20 personer i eget lokale.