Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Events

Events

Glostrup Park Hotel kan mere end levere rammerne om en dejlig overnatning eller et godt konferenceophold. Vi arbejder løbende med at udfylde vores fantastiske rammer med spændende oplevelser til glæde for vores gæster.

Her på siden kan I blive inspireret til jeres næste oplevelse på Glostrup Park Hotel. Vi sammensætter gode tilbud og holder dig selvfølgelig opdateret via vores nyhedsbrev om fremtidige events.

Vi går med mange planer om forskellige events, der passer til vores smukke omgivelser og vil løbende opdaterer denne side om hvad der foregår i huset.

Vinaften - Californien

Fredag den 20. marts 2020

Vi glæder os til at byde Antonio Silvia velkommen. Han skal denne aften fortælle os om Californiske vine fra de to spændende vingårde Dutcher Crossing Winery og Lucas & Lewellen Vineyards.

Læs mere her.

Vinaften - Italien

Fredag den 2. oktober 2020

Dette arrangement er desværre aflyst grundet Covid19.
Vi glæder os til at byde velkommen til vinhuset Dal Cero Family fra Italien.

Italien er kendt og elsket af danskerne for sine fantastiske vine og vi skal smage både røde og vine fra vingården Dal Cero.

Læs mere her.

Påskefrokost

Søndag den 4. april 2021

Invitér hele familien på skøn påskefrokost søndag den 4. april 2021. Vi serverer påskeretterne ved jeres bord og I sidder med udsigt til den smukke Bypark.

Læs mere om påskefrokosten her.

Fredag i La Cocotte

udvalgte fredage hele året

3 retter og 3 glas vin til kun 500,-.

Vidste du, at du faktisk kan komme “ind fra gaden” og få en fantastisk kulinarisk oplevelse på Glostrup Park Hotel?
Restaurant La Cocotte er ikke kun restaurant for vores boende hotelgæster, men i høj grad også stedet, hvor du går hen, når du går ud.

Læs mere her.

Mortens Aften

Tirsdag den 10. november 2020

Mange danskere fejrer Mortens Aften med at spise gås eller and. Mortens Aften er den 10. november – nemlig aftenen før Mortens Dag.

Pris pr. person inkl. kaffe/te efter middagen kr. 398,-.

Læs mere om Mortens Aften her.