Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu

Restaurant La Cocotte

I Restaurant La Cocotte arbejder vi altid med sæsonens råvarer. Det er vigtigt for os, at vores gæster altid kan mærke, se og dufte årstiderne i det vi serverer. Derfor vil du opleve, at vores menuer skifter jævnligt.
Vi lægger et stort arbejde i aldrig at gå på kompromis med kvalitet og kvantitet. Et besøg i Restaurant La Cocotte giver vores gæster en gastronomisk oplevelse.

Restaurant La Cocottes flotte frokostbuffet, som serveres i Orangeriet, er nærmest legendarisk blandt Storkøbenhavns forretningsfolk. Et oplagt sted at invitere forretningsforbindelser på frokost.

OBS! Det er i øjeblikket svært at skaffe det nødvendige antal kokke til vores restauranter. Derfor kan det forekomme, at vi afviser gæster, selvom der er ledige borde.

Vi skal derfor venligst opfordre til, at der bestilles bord i god tid.

Book bord her !

Vi anbefaler at du reserverer bord.

Ring til os på Tlf. 43 22 18 06
eller book direkte her

Orangeriet
Frokost i Orangeriets panoramarestaurant

Restaurant La Cocotte
Restaurant La Cocotte har åbent mandag – lørdag fra kl. 18 – 22. Søndag lukket.

Lobby Baren
Lobby baren er åben mandag-lørdag fra kl. 14.00 – 24.00. Der kan bestilles mad mellem kl. 14.00 – 21.30.

Enoteca
Vores vinkælder og enoteca er et kapitel for sig. Med over 980 forskellige vine fra det meste af verden, er den gennem de sidste år blevet belønnet med prisen ” Best of Award of Excellence” af verdens førende vin-magasin Wine Spectator.
Vi tilbyder vinsmagninger og vinforedrag ved vores dygtige vintjener. Ved mindre grupper foreslår vi middag med vinsmagning i Enoteca.

Se vores Smiley rapport

Restaurant La Cocotte
Tlf. 43 22 18 06