Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
(+45) 43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Ledige stillinger

Job og karriere på vores hotel

Glostrup Park Hotel er med sine 210 værelser og 26 mødelokaler, blandt Sjællands største hoteller udenfor København.

Vi tilbyder hotel- og konference faciliteter af høj standard ligesom Restaurant La Cocotte er en meget anerkendt restaurant.

Som medarbejder på Glostrup Park Hotel får du en unik arbejdsplads i kombinationen af historiske og moderne rammer. Du vil blive en del af vores velfungerende team af glade kollegaer.

Ud over en unik arbejdsplads tilbyder Glostrup Park Hotel flere medarbejderfordele. På Glostrup Park Hotel har du mulighed for at benytte Fitness faciliteter, samt at deltage i en lækker frokostordning fra Restaurant La Cocotte.

Såfremt du ønsker at søge en af vores ledige stillinger hos Glostrup Park Hotel, bedes du følge ansøgningsproceduren under den enkelte stilling.

Ledige stillinger

 

Tjenerelever søges til Restauranterne på Glostrup Park Hotel

 La Cocotte søger elever til at være en del af vores team. Vi er et stærkt fagligt team og vi vil så gerne lære fra os.

Restaurant La Cocotte er en gourmet restaurant med præmieret vinkælder beliggende i hjertet af Glostrup Parkhotel, derudover har vi vores fantastiske Orangerie panorama restaurant med udsigt over Byparken.

Glostrup Park Hotel råder i dagover 210 værelser, Restauranterne, Lobby Bar og 26 mødelokaler fordelt på 2 bygninger.

Vi søger elever med masser af gå-på-mod, viljen og lysten til at dygtiggøre sig.   Smil, imødekommenhed samt godt humør vil være et kæmpe plus. Engelske sprogkundskaber vil være en fordel, men ikke et must.

Hvad forventer vi af dig? Er du nysgerrig på mad, vin, service og hotelbranchen, har vi elevpladsen til dig. Men vi kræver lidt af dig til gengæld for en fed elevplads med gode forhold.

  • Du skal være en god kollega som bidrager til godt humør, trivsel og smil.
  • Du skal være nysgerrig og stille krav – både til dig selv og os.
  • Du skal elske at yde god service, til kvalitetsbevidste gæster.

Hvad kan du forvente af os Vi har et godt og travlt arbejdsmiljø og kan tilbyde en læreplads, hvor der er mulighed at lære alle aspekter i branche og vi tager din uddannelse seriøst.

Du vil komme til at arbejde i et team med passionerede kollegaer, der alle tager på arbejde for at yde deres bedste, så vores gæster kan forlade restauranten en stor oplevelse rigere.

Er du ung eller ”voksen”, Ny Mesterlære eller EUX og kunne det have din interesse så hører vi gerne fra dig!

Send din ansøgning og evt. cv til Restaurantchef Marcus Bøegh Andersen på mba@parkhotel.dk

 

 

Restaurant La Cocotte 
I vores køkken laves alt fra bunden, og køkkenet er hele tiden i bevægelse parallelt med årstiderne. Teamet bag Restaurant La Cocotte er klar til at byde jer velkommen. Læs mere her 

La Cocotte skrevet med seriffer i en sort dobbeltcirkel

Hotel og konference faciliteter
Glostrup Park Hotel ligger direkte ved en smuk park, der er ideelt for jogging, cykling, gåture eller andre udendørs aktiviteter.
Udover perfekt beliggenhed, tilbyder vi mange in-house faciliteter som fitness, wellness, gratis WI-FI og gourmetrestaurant. Læs mere her 

GlostrupParkHotel_005