Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
(+45) 43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Ledige stillinger

Job og karriere på vores hotel

Glostrup Park Hotel er med sine 210 værelser og 26 mødelokaler, blandt Sjællands største hoteller udenfor København.

Vi tilbyder hotel- og konference faciliteter af høj standard ligesom Restaurant La Cocotte er en meget anerkendt restaurant.

Som medarbejder på Glostrup Park Hotel får du en unik arbejdsplads i kombinationen af historiske og moderne rammer. Du vil blive en del af vores velfungerende team af glade kollegaer.

Ud over en unik arbejdsplads tilbyder Glostrup Park Hotel flere medarbejderfordele. På Glostrup Park Hotel har du mulighed for at benytte Fitness faciliteter, samt at deltage i en lækker frokostordning fra Restaurant La Cocotte.

Såfremt du ønsker at søge en af vores ledige stillinger hos Glostrup Park Hotel, bedes du følge ansøgningsproceduren under den enkelte stilling.

Ledige stillinger

Glostrup Park Hotel søger

Vi har desværre ingen ledige stillinger for tiden, men du er velkommen til at skrive, såfremt du er interesseret i at komme i betragtning på et senere tidspunkt.

Glostrup Park Hotel råder i dag over 210 værelser, Restaurant La Cocotte, Orangeriet med panorama udsigt over Byparken,Lobby Bar og 26 mødelokaler fordelt på 2 bygninger.

Sammen med dine kollegaer i afdelingerne, er det Din kerneopgave, at få gæsterne til at føle sig velkomne og ”hjemme”. Og Din evne til at sætte dig ind i deres behov og sikre, at de får en oplevelse, man bare ikke vil hjem fra!   

Restaurant La Cocotte 
I vores køkken laves alt fra bunden, og køkkenet er hele tiden i bevægelse parallelt med årstiderne. Teamet bag Restaurant La Cocotte er klar til at byde jer velkommen. Læs mere her 

La Cocotte skrevet med seriffer i en sort dobbeltcirkel

Hotel og konference faciliteter
Glostrup Park Hotel ligger direkte ved en smuk park, der er ideelt for jogging, cykling, gåture eller andre udendørs aktiviteter.
Udover perfekt beliggenhed, tilbyder vi mange in-house faciliteter som fitness, wellness, gratis WI-FI og gourmetrestaurant. Læs mere her 

GlostrupParkHotel_005