Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Ledige stillinger

Job og karriere på vores hotel

Glostrup Park Hotel er med sine 210 værelser og 26 mødelokaler, blandt Sjællands største hoteller udenfor København.

Vi tilbyder hotel- og konference faciliteter af høj standard ligesom Restaurant La Cocotte er en meget anerkendt restaurant.

Som medarbejder på Glostrup Park Hotel får du en unik arbejdsplads i kombinationen af historiske og moderne rammer. Du vil blive en del af vores velfungerende team af glade kollegaer.

Ud over en unik arbejdsplads tilbyder Glostrup Park Hotel flere medarbejderfordele. På Glostrup Park Hotel har du mulighed for at benytte Fitness faciliteter, samt at deltage i en lækker frokostordning fra Restaurant La Cocotte.

Såfremt du ønsker at søge en af vores ledige stillinger hos Glostrup Park Hotel, bedes du følge ansøgningsproceduren under den enkelte stilling.

Ledige stillinger 

Vi søger tjenere

Vil du være med til at kickstarte La Cocotte efter COVID19?

Vores restaurant på Glostrup Park Hotel søger udlærte tjenere Endelig skal vi i gang igen, og vi får travlt. Er du nysgerrig og klar til hele tiden at være i udvikling? Både når det gælder viden om mad, vin, service og hotelbranchen. Hvis ja, så har vi et fedt job til dig. Vi forventer at: • Du er en god kollega og en teamplayer, der bidrager til godt humør, trivsel og smil • Du er omstillingsparat, nysgerrig, tager ansvar og stiller krav – både til dig selv og os • Du elsker at yde den gode service til kvalitetsbevidste gæster Til gengæld lover vi dig en fantastisk arbejdsplads med trygge rammer, god vagtplan og de sejeste kolleger i alle afdelinger. Er du blevet nysgerrig, kan du se mere om os på www.parkhotel.dk og har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at skrive på lacocotte@parkhotel.dk Ansøgning med CV og eventuelle referencer mailes til restaurantchef og sommelier Rasmus Andersen på ra@parkhotel.dk Vi glæder os til at høre fra dig!

Bemærk: Din ansøgning må ikke indeholde personfølsomme oplysninger. Alle ansøgninger bliver slettet efter 1 måned.

Restaurant La Cocotte 
I vores køkken laves alt fra bunden, og køkkenet er hele tiden i bevægelse parallelt med årstiderne. Teamet bag Restaurant La Cocotte er klar til at byde jer velkommen. Læs mere her 

Hotel og konference faciliteter
Glostrup Park Hotel ligger direkte ved en smuk park, der er ideelt for jogging, cykling, gåture eller andre udendørs aktiviteter.
Udover perfekt beliggenhed, tilbyder vi mange in-house faciliteter som fitness, wellness, gratis WI-FI og gourmetrestaurant. Læs mere her 

GlostrupParkHotel_005