Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
(+45) 43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Ledige stillinger

Job og karriere på vores hotel

Glostrup Park Hotel er med sine 210 værelser og 26 mødelokaler, blandt Sjællands største hoteller udenfor København.

Vi tilbyder hotel- og konference faciliteter af høj standard ligesom Restaurant La Cocotte er en meget anerkendt restaurant.

Som medarbejder på Glostrup Park Hotel får du en unik arbejdsplads i kombinationen af historiske og moderne rammer. Du vil blive en del af vores velfungerende team af glade kollegaer.

Ud over en unik arbejdsplads tilbyder Glostrup Park Hotel flere medarbejderfordele. På Glostrup Park Hotel har du mulighed for at benytte Fitness faciliteter, samt at deltage i en lækker frokostordning fra Restaurant La Cocotte.

Såfremt du ønsker at søge en af vores ledige stillinger hos Glostrup Park Hotel, bedes du følge ansøgningsproceduren under den enkelte stilling.

Ledige stillinger

Tjener til Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel

Til vores restauranter søger vi en gourmet og kvalitetsbevidst tjener der har en bred viden inden for sammensætning af mad og vin.

I Restaurant La Cocotte arbejder vi altid med sæsonens råvarer. Det er vigtigt for os, at vores gæster altid kan mærke, se og dufte årstiderne i det vi serverer.

Vi lægger et stort arbejde i aldrig at gå på kompromis med kvalitet og kvantitet. Et besøg i Restaurant La Cocotte giver Jer som gæster en gastronomisk oplevelse.

Sammen med dine kollegaer, ikke mindst vores sommelier, årstidsbestemte menuer samt vores store vinkælder, er din kerneopgave at få vores gæster til at føle sig velkomne og i fokus!

Vi tilbyder:

 • Et spændende job med masser af frihed under ansvar!
 • En arbejdsplads hvor der både er fine dining, bar, selskaber og konference.
 • Engagerede og rutinerede kollegaer, der brænder for fantastisk service og god stemning.
 • Fast rul og fri hver anden weekend. (lukket søndage og hen over jul og nytår)
 • Provision og ordnede forhold med overenskomst.
 • Som medarbejder på Glostrup Park Hotel er du med til at videreføre en unik arbejdsplads i kombinationen af historiske og moderne rammer.

Vi forventer, at du som Tjener:

 • Har brancheerfaring, er dedikeret og har let til smil.
 • Er proaktiv, engageret og udadvendt.
 • Behersker som minimum dansk og engelsk.
 • Er velformuleret i skrift og tale og har lyst til at lære fra dig til elever og kollegaer.
 • Arbejder struktureret, har humor og har overblik selvom, der sker mange ting på én gang.

Det er en forudsætning at du er faglært tjener eller som minimum har dokumenteret erfaring i en længere periode fra et større hotel med selskaber og en eller flere bedre restauranter.

Opfylder du ikke ovenstående krav kommer du ikke i betragtning.

Glostrup Park Hotel råder i dag over 210 værelser, Restaurant La Cocotte, Orangeriet med panorama udsigt over Byparken, Lobby Bar og 26 mødelokaler fordelt på 2 bygninger.

 Sammen med dine kollegaer i afdelingerne, er det Din kerneopgave, at få gæsterne til at føle sig velkomne og ”hjemme”. Og Din evne til at sætte dig ind i deres behov og sikre, at de får en oplevelse, man bare ikke vil hjem fra!   

Ansøgning:

Synes du jobbet lyder, som noget for dig, så send en ansøgning og et cv. via e-mail til:

Restaurantchef Marcus Bøegh Andersen på mba@parkhotel.dk

Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Glostrup Park Hotel råder i dag over 210 værelser, Restaurant La Cocotte, Orangeriet med panorama udsigt over Byparken,Lobby Bar og 26 mødelokaler fordelt på 2 bygninger.

Sammen med dine kollegaer i afdelingerne, er det Din kerneopgave, at få gæsterne til at føle sig velkomne og ”hjemme”. Og Din evne til at sætte dig ind i deres behov og sikre, at de får en oplevelse, man bare ikke vil hjem fra!   

Restaurant La Cocotte 
I vores køkken laves alt fra bunden, og køkkenet er hele tiden i bevægelse parallelt med årstiderne. Teamet bag Restaurant La Cocotte er klar til at byde jer velkommen. Læs mere her 

La Cocotte skrevet med seriffer i en sort dobbeltcirkel

Hotel og konference faciliteter
Glostrup Park Hotel ligger direkte ved en smuk park, der er ideelt for jogging, cykling, gåture eller andre udendørs aktiviteter.
Udover perfekt beliggenhed, tilbyder vi mange in-house faciliteter som fitness, wellness, gratis WI-FI og gourmetrestaurant. Læs mere her 

GlostrupParkHotel_005
Videre til værktøjslinje