Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Ledige stillinger

Job og karriere på vores hotel

Glostrup Park Hotel er med sine 210 værelser og 26 mødelokaler, blandt Sjællands største hoteller udenfor København.

Vi tilbyder hotel- og konference faciliteter af høj standard ligesom Restaurant La Cocotte er en meget anerkendt restaurant.

Som medarbejder på Glostrup Park Hotel får du en unik arbejdsplads i kombinationen af historiske og moderne rammer. Du vil blive en del af vores velfungerende team af glade kollegaer.

Ud over en unik arbejdsplads tilbyder Glostrup Park Hotel flere medarbejderfordele. På Glostrup Park Hotel har du mulighed for at benytte Fitness faciliteter, samt at deltage i en lækker frokostordning fra Restaurant La Cocotte.

Såfremt du ønsker at søge en af vores ledige stillinger hos Glostrup Park Hotel, bedes du følge ansøgningsproceduren under den enkelte stilling.

Ledige stillinger

Serviceminded receptionist til Glostrup Park Hotel
Receptionen på Glostrup Park Hotel står dagligt overfor nye spændende opgaver og søger derfor en receptionist til at indgå i et velfungerende team af engagerede kollegaer.

Sammen med dine kollegaer i afdelingen, er du husets “hjerte” og den første vores gæster møder, når de ankommer til hotellet. Din kerneopgave er, at få gæsterne til at føle sig trygge og velkomne. Din evne til at sætte dig ind i deres behov og sikre, at de får en oplevelse, der giver dem lyst til at komme igen.

Hvad forventer vi af dig?
Du bliver en del af en stor reception med dygtige og engagerede kollegaer. Vi søger en kollega, der kan sætte flueben ved følgende:

  • Du har brancheerfaring fra en hotelreception
  • Du har en god udstråling, er smilende og imødekommende
  • Du er velformuleret i skrift og tale
  • Du behersker som minimum dansk og engelsk og gerne andre sprog
  • Du arbejder struktureret og har overblik – også i pressede situationer
  • Du har en naturlig tilgang til IT og gerne kendskab til Fidelio/Suite8
  • Du er fleksibel omkring arbejdstider, som er skiftende morgen/aften og weekendvagter

Hvad kan du forvente af os

Vi har et godt og travlt arbejdsmiljø og du vil møde et dygtigt team af kollegaer.

Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår og en lønpakke med sundheds- og pensionsordning efter overenskomsten. Du vil opleve, at ikke to dage er ens.

Glostrup Park Hotel råder i dag over 210 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en nyrenoveret Restaurant La Cocotte. Vi tilbyder hotel- og konference faciliteter af høj standard ligesom Restaurant La Cocotte er en meget anerkendt restaurant.

Som medarbejder på Glostrup Park Hotel får du en unik arbejdsplads i kombinationen af historiske og moderne rammer.

Synes du jobbet lyder, som noget for dig, så send en ansøgning via e-mail til Hotelchef Louise Edobor på le@parkhotel.dk. Stillingen er til besættelse snarest muligt og samtaler holdes løbende.

 

Restaurant La Cocotte 
I vores køkken laves alt fra bunden, og køkkenet er hele tiden i bevægelse parallelt med årstiderne. Teamet bag Restaurant La Cocotte er klar til at byde jer velkommen. Læs mere her 

Hotel og konference faciliteter
Glostrup Park Hotel ligger direkte ved en smuk park, der er ideelt for jogging, cykling, gåture eller andre udendørs aktiviteter.
Udover perfekt beliggenhed, tilbyder vi mange in-house faciliteter som fitness, wellness, gratis WI-FI og gourmetrestaurant. Læs mere her 

GlostrupParkHotel_005