Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Mødelokaler

Klassisk stil

Vores fleksible mødelokaler kan danne rammen om dit næste arrangement, om I kommer 5 eller 300 personer. Vi står klar med ialt 26 mødelokaler og kan huse konferencer, møder, events, fester og mindre udstillinger.
I restaurant Orangeriet, der i sin fulde længde giver en fantastisk panoramaudsigt ud over den smukke park med søen i baggrunden, sørger vores dygtige kokke og tjenere for at give dig og dine gæster en fuldendt gastronomisk oplevelse.

Et mødelokale er vel “bare” et lokale?

Nej – det synes vi bestemt ikke. Lokalet skal matche dig og det behov du har. Det siger sig selv, at et mødelokale ikke må være for småt ift. antal deltagere. Men et for stort lokale er heller ikke optimalt.
Når vi taler med vores gæster om reservation af et mødelokale, stiller vi mange spørgsmål, for at spore os ind på lige netop deres møde. Vi skal i samarbejde finde de helt rigtige rammer, så vi er sikre på, at gæsterne går herfra med en succesoplevelse.

Kig på vores 5 spørgsmål her over til højre ➡️ det er helt sikkert noget du vil høre os spørge dig om.

Hvor mange personer bliver I til mødet?

Har I tænkt over, hvad I ønsker at spise i løbet af dagen?

Hvordan skal borde og stole stå i mødelokalet?

Hvad drejer mødet sig om?

Hvad tid starter og slutter mødet?

Kontakt mig for en rundvisning (inkl. frokost)

Salgs- og Marketingchef
Mette Wolf
Tlf. 43 22 18 05
Email: mwo@parkhotel.dk

Vil du vide mere om størrelsen på vores mødelokaler og hvilke muligheder for bord/stoleopsætning du har, så klik på dette link, der giver dig et overblik over vores mødelokaler.

lokale opstillinger konference

X