Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Mødelokaler

Mødelokaler og kursuslokaler med klassisk stil

Fra 2013 – 2016 blev der bygget til og bygget om både på den ene og den anden side af hotellet. Vi står nu klar med ialt 26 mødelokaler og kan huse mellem 10 og 290 personer til konferencer, møder og mindre udstillinger.

Park_Hotel_konference_LOWRES_032
Konference i Orangeriet

Vis a vis det eksisterende Glostrup Park Hotel har vi opført 14 formålsindrettede mødelokaler i alle størrelser, samt en restaurant der i sin fulde længde giver en fantastisk panoramaudsigt ud over den smukke park med søen i baggrunden. Alle mødelokaler har dagslys og flere har direkte adgang til Byparken.
Konferencebygningen, Orangeriet, er opført i efteråret 2014 og indeholder alle de faciliteter der skaber det perfekte konferencecenter og de naturlige rammer for dit næste arrangement.

Se mulige opstillinger i vedhæftede lokale opstillinger Orangeriet.

Konference på Hotellet

I maj 2016 åbnede vi for sidste etape af vores byggeri. Denne etape indeholder – udover 9 konference- og mødelokaler – 54 værelser, ny reception og lobby, lobby bar og ikke mindst renovering og genåbning af Restaurant La Cocotte.
De 9 mødelokaler i direkte forbindelse med receptionen har alle dagslys og er indrettet moderne og med al tænkeligt AV-udstyr. Det største lokale rummer plads til 290 personer i biograf opstilling. Lobbyområdet danner et naturligt område for mindre udstillinger i forbindelse med mødelokalerne.

Se mulige opstillinger i vedhæftede lokale opstillinger Glostrup Park Hotel.

Læs mere om vores konferencelokaler her.

Kontakt mig for en rundvisning

Vi slutter selvfølgelig af med frokost

Salgs- og Marketingchef
Mette Wolf
Tlf. 43 22 18 05
Email: mwo@parkhotel.dk

X