Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
(+45) 43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu

Overnatning i Glostrup på 4-stjernet miljøbevidst hotel

Her finder du overnatning i Glostrup på et miljøbevidst hotel, med adgang til København og med egen gourmet restaurant. Glostrup Park Hotel er den ideelle kombination af et 4-stjernet miljøbevist hotel for den forretningsrejsende og et moderne konferencecenter.

På Glostrup Park Hotel sætter vi en ære i at leve op til de forpligtelser, der er naturlige for et hotel af høj standard og med mange stamgæster. Vore dygtige medarbejdere sætter service og kvalitet i højsædet ud fra målsætningen om, at   vi vil være de bedste – og være kendt for det.

Beliggenheden er enestående: Tæt på motorveje og kun 10 minutters kørsel til Københavns centrum med alle byens attraktioner. Københavns lufthavn kan nåes på 25 minutter. Hotellet ligger direkte ved en park – ideelt for jogging, cykling, gåture eller andre udendørs aktiviteter.

Overnatning

Vi tilbyder overnatning tæt på København i rummelige og velindrettede værelser og som gæst overnatter du i et hotelværelse der er indrettet med privat badeværelse, gratis trådløst internet, telefon, fladskærms TV med Crome Cast og diverse programmer (f.eks. TV2 sport og BBC World News), hårtørrer, kaffe og te faciliteter samt en minibar. Vi tilbyder også handicapværelser, hvor der mulighed for at have kørestol med.

Vores lobby i konferencecentret Orangeriet samt vores lobby på hotellet er begge hyggeligt indrettet med en ægte pejs. Ligeledes finders der barområde på hotellet i forbindelse med lobbyen.
Vores medarbejdere er yderst venlige, hjælpsomme og flersproget. Vi glæder os til at gøre dit ophold til en oplevelse du vil huske.

Book dit værelse her.

Ta´ hunden med på hotel 🙂

Selvfølgelig må du have hund med, når du overnatter på Glostrup Park Hotel. Du skal selv medbringe hundekurv eller lignende. Parken er et velegnet sted at lufte menneskets bedste ven og der forefindes hundeposer og affaldsspand i parken. Husk at oplyse ved bestilling, at I medbringer hunde – der er et lille gebyr. Vil du vide mere? så kan du besøge vores side om overnatning med hund

Miniferie i København

Glostrup Park Hotel – kun 10 min fra Københavns centrum – danner rammen om en dejlig ferie i København. Parkér bilen gratis ved hotellet og tag bus eller tog direkte til København.

Hovedstaden byder på museer, kunst, sport og natur. Og hvis du har børnene med er Eksperimentarium, Tivoli eller Zoologisk Have et must.
Se alle vores tilbud om miniferie i København her

Gourmetophold

Et gourmetophold på Glostrup Park Hotel giver dig garanti for flotte faciliteter, afslapning og mad i absolut topklasse.
Se vores gourmetophold her.

Glostrup Park Hotel er certificeret med den grønne nøgle

Den Grønne Nøgle er turismens internationale miljømærke, som gives til turistvirksomheder, som gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet. En miljømærket virksomhed skal leve op til mange konkrete og relevante miljøkrav, som sikres ved en omfattende godkendelsesprocedure og ved løbende kontrol.

overnatning

Videre til værktøjslinje