Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
(+45) 43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Inspiration til pausen

Aktiviteter og inspiration

“Vi har en pause i programmet, har I en ide til hvad vi kan lave?”. Vi får tit det spørgsmål fra mødeplanlæggere og har derfor samlet nogle ideer vi mener, der kan bidrage med inspiration, enten til holdet, opgaven eller måske blot til den enkelte mødegæst.

Vores nærmeste nabo er den flotte Bypark, som vores gæster kan bruge til både walk and talk, en omgang rundbold eller måske en kreativ pause med mulighed for at trække lidt frisk luft.

Vi har nedenfor samlet et udpluk af vores samarbejdspartnere, som vi ved, er garant for inspiration og kan give jer en oplevelse I vil huske.

Vinsmagning
Intet besøg på Glostrup Park Hotel uden en tur i den fantastiske vinkælder. Omkring 1000 forskellige vine råder Restaurant La Cocotte over. David Adelhart er vores uddannede sommelier og han tager jer gerne med på en vinsmagning i den forunderlige vinverden.

Du kan kontakte David på da@parkhotel.dk og høre om jeres muligheder for at besøge vinkælderen og få inspiration til jeres fest.

Enkelt men godt
“En kreativ proces”
I lobbyområderne omkring vores mødelokaler har vi flere borde med puslespil liggende. Hvis du kommer i huset over flere gange, vil du fra gang til gang se puslespillet ta’ form. Er du mere til en omgang “500”, at lægge en kabale eller et spil yatzi har vi både kortspil og terninger klar til jer.

Teambuilding med CoastZone
Medarbejderdage og workshops – Kultur- og strategiforløb
Trivsel og arbejdsglæde – Leder- og medarbejderudvikling
Kickoffs og events

Se mere her

Vores konferencepakker indeholder alt det gode, du har brug for i dine pauser på en konferencedag. Der er rigelig kaffe, morgenbrød, stor varieret frokostbuffet og den hjemmebagte kage. Men hvis du synes dine gæster skal forkæles lidt mere, så har vi et par alternativer til dit møde. Vi har valgt at dele dem op i Den Søde, Sunde og Sjove Pause.  

Den søde, sunde og sjove pause serveres i lokalet hos dine gæster og ikke fra fællesbuffet i lobby.

Book din pauseinspiration i vores konferenceafdeling på konf@parkhotel.dk. Eller ring på tlf. 43 22 18 04.

Videre til værktøjslinje