Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Inspiration til pausen

“Vi har en pause i programmet, har I en ide til hvad vi kan lave?”. Vi får tit det spørgsmål fra mødeplanlæggere og har derfor samlet nogle ideer vi mener, der kan bidrage med inspiration, enten til holdet, opgaven eller måske blot til den enkelte mødegæst.

Vores nærmeste nabo er den flotte Bypark, som vores gæster kan bruge til både walk and talk, en omgang rundbold eller måske en kreativ pause med mulighed for at trække lidt frisk luft.

Vi har nedenfor samlet et udpluk af vores samarbejdspartnere, som vi ved, er garant for inspiration og kan give jer en oplevelse I vil huske.

Smil & tænk
Kunstner Kit Kjølhede
Har I brug for en pause, hvor I både kan få smil på læben og stof til eftertanke, så tag fat i Kit Kjølhede.
Måske en workshop med hands-on kreativt teamarbejde omkring visuelle værdier og identitet. Eller læn jer tilbage og få en pep-talk om komplimenter: Hvordan taler vi egentlig sammen, og hvordan påvirker det os? Eller snup en kombination af foredrag og øvelser, hvor Kit guider jer igennem ufarlige øvelser med komplimenter.
Med mange års erfaring fra både erhvervslivet og som udøvende kunstner, bidrager Kit med en unik forståelse for både forretningsmæssige og kreative mekanismer.
Læs mere om Kit Kjølhede her

woodnwonder
HUG TIL!
Lad dine konference deltagere udfolde og udfordre deres kreativitet, mens de lærer noget nyt, fordyber sig og har det sjovt. Alle får en tiltrængt pause, bruger hænderne og kan nyde håndens værk og samværet i forfriskende rammer.
– Snit en vandrestav.
– Byg en drømmefanger
– Lav en lanterne af naturmaterialer.
– Design dit visitkort – et, der virkelig beskriver dine evner og personlighed.
– Eller… noget helt andet
Billedhugger og møbeldesigner Bente Hovendal tager jer på en rejse, hvor I  – i stilhed – arbejder med jeres indre kreativitet.
Læs mere om woodnwonder her

GoTeam
Teambuilding når det er bedst – 20 års erfaring

Glostrup Park Hotel og GoTeam byder op til nogle fantastiske timer med teambuilding når det er allerbedst.
Der er rig mulighed for at vælge forskellige teambuildingkurser, alt fra læring til der hvor det “bare” er helt for sjov.

Oplev hvordan fællesskabet styrkes og grin og smil kommer frem når i konkurrerer i “Parkhotellets hemmeligheder”, “Highland Games” eller jeres egen skræddersyede teambuildingdag.

Læs mere om GoTeam teambuilding her

Kongens Nytorv, Byens Hegn. Værket 'Fragments of Niceness'  af Kit Kjølhede. Kunstneren foran værket.
oekse1
goteam-teambuilding-i-skoven-min

Vinsmagning
Intet besøg på Glostrup Park Hotel uden en tur i den fantastiske vinkælder. Over 980 forskellige vine råder restaurantchef Rasmus Andersen over. Rasmus er uddannet sommelier og tager jer med på en vinsmagning i den forunderlige vinverden.

Du kan kontakte Rasmus på ra@parkhotel.dk og høre om jeres muligheder for at besøge vinkælderen og få inspiration til jeres fest.

Moving You Motivation
Vi giver alle deltagere energi, fugtige øjne og varme kinder.
Har I brug for at skabe motivation til mødet? Med oplæg, øvelser og samspil sørger vi for:
– Alle deltageres lyst til at deltage i mødet
– Alle deltageres tro på, at mødet nytter
– Alle deltageres vilje til at bidrage til mødet og hjælpe hinanden
– At alle værdsætter hinandens indsats i mødet

Eksempel på øvelser:
– 7 minutters foredrag om værdsættelse
– 10 minutters øvelse, der bryder isen
– 9 minutters energisk samtale om alt det nye …
– 30 minutter afrunding over dagens emne

Vi har lang og solid erfaring i at forstå sammenhænge og interaktion mellem mennesker, at træde frem foran en gruppe, at involvere alle og nå frem til et værdifuldt udbytte for alle deltagere.

Læs mere her.

Enkelt men godt
“En kreativ proces”
Kan man finde noget mere kreativt end at samle puslespil? Det er hyggeligt, I kan stå flere sammen om det og det er en opgave I kan komme og gå til, som det passer i jeres program.
I lobbyområderne omkring vores mødelokaler har vi flere borde med puslespil liggende. Hvis du kommer i huset over flere gange, vil du fra gang til gang se puslespillet ta’ form.

Er du mere til en omgang “500”, at lægge en kabale eller et spil yatzi har vi både kortspil og terninger klar til jer.

Michael_Mette_MovingYOUmotivation_farve
spil