Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Restaurant La Cocotte

Degustationsmenu

*Laks gravad med fennikel, farin og dild,
urtemayonnaise og puffet rug.

La Cocottes vildtpølse med grønkål og hjemmelavet sennep.

*Stegt andebryst med minirødkål i varmekrydderier, pommes Anna sat med karamel, saltede valnødder og andesky.

Trøffelbrie med knækbrød.

*Mousse på ris a la mande sat på mandelbund med kirsebær i variation

* Markerede retter udgør vores 3-retters menu

3 retter        468,-
5 retter        588,-

VINEMENU
Colombelle Sélection Blanc, Plaimont, Côtes de Gascogne IGP *
Il Passo, Nerello Mascalese
Sicilien
*
Diamond Lake, Zinfandel, Californien
*
Riesling, “The dry Dam”, d’Arenberg, McLaren Vale
*
Brachetto D’Aqui
Piemonte

3 glas og menu 598,-
5 glas og menu 898,-

EKSKLUSIV VINEMENU
2018 Brauneberger Riesling Trocken ”J”, Fritz Haag, Mosel
*
2019 Pinot noir, “Sound of Silence”, Oak Valley, Elgin
*
2014 Château Neuf du Pape, Domaine Pegau, Rhône
*
2016 Chardonnay, “Bliss Vineyards”, Mendocino, Californien
*
2007 Castelnau de Suduiraut, Sauternes

3 glas og menu 998,-
5 glas og menu 1198,-

God fornøjelse

De små retter
Laks gravad med fennikel, farin og dild, urtemayonaise og puffet rug
128,-
La Cocottes vildtpølse med grønkål og hjemmelavet sennep
128,-
Terrin af gris, karamelliseret løgpuré, syltede stikkelsbær og friteret salvie
128,-
Røget kammusling, confiterede jordskokker, karsemayonnaise og karse
128,-
Confiterede kartofler i brunet smør, brændte løg, syltede løg, puffet kartoffel med lang peber
128,-
Torsk med skaldyrschips, relish på østers og syltede grønne tomater
128,-

De større retter
Stegt andebryst med minirødkål i varmekrydderier, pommes Anna sat med karamel, saltede valnødder og andesky
268,-
Dagens fisk, stegt palmekål, bagt Hokkaido græskar, hasselnødder, hummersifon
268,-
Krogmodnet bøf af dansk oksehøjreb fra Slagter Nielsen, Herlufmagle, 300 gram,
Håndskårne pommes frites, stegt hjertesalat
og sauce bearnaise
398,-

De søde ting og osten

Kærnemælksfromage, abrikosgel og vaniljecrumble
118,-
Snebolde (hvid chokolade og kaffelikørmousse), honning og mælkeis
118,-
Trøffelbrie med knækbrød
118,-
Mousse på ris a la mande sat på mandelbund
med kirsebær i variation
118,-

Brasserie menu
Restaurant La Cocotte er kendt for et højt gastronomisk niveau – men det er også muligt at få et måltid helt nede på jorden.

Mandag til torsdag
2 retter / spørg tjeneren                                                                              318,-

JULEMIDDAG I RESTAURANT LA COCOTTE

Er I et mindre selskab, der lægger vægt på den gastronomiske side, så bør I overveje en aften  i Restaurant La Cocotte eller et separat lokale, hvor der lægges vægt på alle detaljer, lige fra ingredienser i retterne til de enkelte vine og præsentationen.

Vi lover en hyggelig aften i særklasse, i selskab med vores dygtige tjenere og kokke i La Cocotte.

SE MERE HER.

Vil du besøge os?

Så anbefaler vi, at du reserverer bord.
Det kan du gøre online her.
Hvis I er mere end 8 gæster, der ønsker at besøge Restaurant La Cocotte, vil vi bede jer ringe til os på tlf. 43 22 18 06.