De mindre retter
Jomfruhummer ballotine, hasselnøddecreme, ristede hasselnødder, pære marineret i grillet citron, syrnet fløde & dildolie
148,-
Stegte kantareller, hvidløgspuré, perleløg, citrongel, persilleflager & persillesifon
138,-
Terrin af Duruc gris med brombær, brombærgel, syltede asier & puffet svær med purløg
138,-
Oksetatar, syltede jordskokker, trøffelmayonnaise, Vesterhavsost, svampetuille & svampebouillon
138,-
De større retter
Dagens fangst fra havet, kantareller, variation af majs, svampe-tangsauce & spæde urter
328,-
Stegt romanesco, røget blomkålpuré, estragonolie, fermenteret aspargessauce, hasselnødder, comté & trøffel (vegetarisk)
298,-
Kylling fra Hopballe Mølle, urtepanko, kartoffelkroket, hønsetuille, gulerodspuré, stegte gulerødder & hønsesauce
328,-
Krogmodnet bøf af SASHI-oksehøjreb, 300 gram, med gratineret spidskål & håndskårne fritter & kryddersmør
438,-
Hjemmelavet Bearnaisesauce
38,-
De søde ting og osten
Majsis med blondie, karamelliseret popcorn, citronverbena-creme & hvid chokolade
128,-
Pæremousse med pæregel, saltet karameliscreme med rom og vaniljetuille
128,-
Æbletærte med mandel og karamelliseret honningiscreme
128,-
3 slags danske oste med knækbrød og garniture
148,-
Hjemmelavede Petit fours
38,-
Stempelkaffe, espresso, avec mm.
Se avecvogn eller spørg betjeningen
* Jomfruhummer ballotine, hasselnøddecreme, ristede hasselnødder, pære marineret i grillet citron, syrnet fløde & didlolie
2019 Riesling Grand Cru “Moenchberg”, Burckel Jung, Alsace
Terrin af Duruc gris med brombær, brombærgel, syltede asier & puffet svær med purløg
2016 Gaudenz Trocken, Knipser, Pfalz, Tyskland
* Kylling fra Hopballe Mølle, urtepanko, kartoffelkroket, hønsetuille, gulerodspuré, stegte gulerødder & hønsesauce
2018 Barolo Tenuta Reverdito, la Morra, Piemonte
3 slags danske oste med knækbrød og garniture
2017 Muscat de Rivesaltes, Vintage Collection
* Majsis med blondie, karamelliseret popcorn, citronverbena-crème & hvid chokolade
2018 Pacherenc du Vic-Bilh, St. Albert, Plaimont
|
|