Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
(+45) 43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Restaurant La Cocotte

 

 

Restaurant La Cocotte´s vinkort
Vi tager forbehold for prisændringer og vine der kan være drukket

Vil du besøge os?

Så anbefaler vi, at du reserverer bord.
Det kan du gøre online her.
Hvis I er mere end 8 gæster, der ønsker at besøge Restaurant La Cocotte, vil vi bede jer ringe til os på tlf. 43 22 18 06.

Menu
August & september

 

De mindre retter

Jomfruhummer ballotine, hasselnøddecreme, ristede hasselnødder, pære marineret i grillet citron, syrnet fløde & dildolie
148,-

Stegte kantareller, hvidløgspuré, perleløg, citrongel, persilleflager & persillesifon
138,-

Terrin af Duruc gris med brombær, brombærgel, syltede asier & puffet svær med purløg
138,-

Oksetatar, syltede jordskokker, trøffelmayonnaise, Vesterhavsost, svampetuille & svampebouillon
138,-

De større retter

Dagens fangst fra havet, kantareller, variation af majs, svampe-tangsauce & spæde urter
328,-

Stegt romanesco, røget blomkålpuré, estragonolie, fermenteret aspargessauce, hasselnødder, comté & trøffel (vegetarisk)
298,-

Kylling fra Hopballe Mølle, urtepanko, kartoffelkroket, hønsetuille, gulerodspuré, stegte gulerødder  & hønsesauce
328,-

Krogmodnet bøf af SASHI-oksehøjreb, 300 gram, med gratineret spidskål & håndskårne fritter & kryddersmør
438,-

Hjemmelavet Bearnaisesauce
38,-

De søde ting og osten

Majsis med blondie, karamelliseret popcorn, citronverbena-creme & hvid chokolade
128,-

Pæremousse med pæregel, saltet karameliscreme med rom og vaniljetuille
128,-

Æbletærte med mandel og karamelliseret honningiscreme
128,-

3 slags danske oste med knækbrød og garniture
148,-

Hjemmelavede Petit fours
38,-

 

Stempelkaffe, espresso, avec mm.

Se avecvogn eller spørg betjeningen

Menu Degustation

* Jomfruhummer ballotine, hasselnøddecreme, ristede hasselnødder, pære marineret i grillet citron, syrnet fløde & didlolie
2019 Riesling Grand Cru “Moenchberg”, Burckel Jung, Alsace

Terrin af Duruc gris med brombær, brombærgel, syltede asier & puffet svær med purløg
2016 Gaudenz Trocken, Knipser, Pfalz, Tyskland

* Kylling fra Hopballe Mølle, urtepanko, kartoffelkroket, hønsetuille, gulerodspuré, stegte gulerødder  & hønsesauce
2018 Barolo Tenuta Reverdito, la Morra, Piemonte

3 slags danske oste med knækbrød og garniture                                          
2017 Muscat de Rivesaltes, Vintage Collection

* Majsis med blondie, karamelliseret popcorn, citronverbena-crème & hvid chokolade
2018 Pacherenc du Vic-Bilh, St. Albert, Plaimont

 

 

* Markerede retter udgør vores 3-retters menu

3 retter        525,-
5 retter        675,

 

Vinmenu 3 glas 375,00
Vinmenu 5 glas 495,00

 

 

 

 

Brasserimenu

Restaurant La Cocotte er kendt for et højt gastronomisk niveau – men det er også muligt, at få et måltid helt nede på jorden.

Mandag til torsdag
2 retter – spørg tjeneren
348,-