Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Restaurant La Cocotte

Gældende fra 19. november 2021

Restaurant La Cocotte´s vinkort
Vi tager forbehold for prisændringer og vine der kan være drukket

Vil du besøge os?

Så anbefaler vi, at du reserverer bord.
Det kan du gøre online her.
Hvis I er mere end 8 gæster, der ønsker at besøge Restaurant La Cocotte, vil vi bede jer ringe til os på tlf. 43 22 18 06.

Menu

Laks gravad med fennikel, farin og dild, urtemayonaise og puffet rug
128,-

Saltbagt selleri, syltet selleri, ristede hasselnødder og svampesauce med brunet smør og enebær
128,-

Terrin af gris med karamelliseret løgpure, syltede stikkelsbær og friteret salvie
128,-

De større retter

Stegt andebryst med minirødkål i varme krydderier, pommes Anna, saltede valnødder og andesky
268,-

Dagens fisk, stegt blomkål, mandler, syltede bøgehatte og sauce med Vesterhavs ost
268,-

Krogmodnet bøf af dansk oksehøjreb fra Slagter Nielsen, Herlufmagle, 300 gram, håndskårne pommes frites, grønkåls sauté og sauce bearnaise
398,-

De søde ting og osten

Bagt blomme i Madeira, chokolade sorbet, marcipan fløde og sprød marcipan
118,-

Risengrødis med puffet ris, frysetørret kirsebær og honningsponge
118,-

Trøffelbrie med knækbrød 118,-

Menu Degustation

*Laks gravad med fennikel, farin og dild,urtemayonnaise og puffet rug.

Terrin af gris med karamelliseret løgpure, syltede stikkelsbær og friteret salvie.

*Stegt andebryst med mini rødkål i varme krydderier, pommes Anna, saltede
valnødder og andesky.

Trøffelbrie med knækbrød.

*Risengrødis med puffet ris, frysetørret kirsebær og honningsponge.

* Markerede retter udgør vores 3-retters menu

3 retter 468,-
5 retter 588,-

Vine tilpasset degustationsmenuen

“Den gode vinmenu”

2020 Vermentino ”Ansonica”, Poggiotondo, Toscana
*
2019 Pinot Noir, Badger Mountain Vineyard, Washington
*
2019 Confidence, Dom. Fond Croze, Côtes du Rhône
*
2017 Sainte Croix de Mont, Ch du Mont, Bordeaux
*
Cream Sherry, Alvaro Domecq, Jerez

 3 glas og menu 698,-

 5 glas og menu 998,-

 

”Den forrygende  vinemenu”

2018 Pinot Blanc ”Kritt”, Kreydenweiss, Alsace
*
2013 Geverey Chambertin, Dom Faiveley, Côte d’Nuits
*
2016 Barolo, Reverdito, Piemonte
*
2010 Castelnau de Suduiraut, Sauternes
*
2005 Maury “Les Murets d’Esprades” Vignerons Catalans

3 glas og menu 998,-

5 glas og menu 1198,-

 

Brasserimenu

Restaurant La Cocotte er kendt for et højt gastronomisk niveau – men det er også muligt, at få et måltid helt nede på jorden.

Mandag til torsdag
2 retter – spørg tjeneren
318,-