Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Restaurant La Cocotte

I vores køkken laves alt fra bunden, og køkkenet er hele tiden i bevægelse parallelt med årstiderne. Teamet bag Restaurant La Cocotte, er klar omkring idégrundlaget: Råvarerne er de bedste og kogekunsten er til glæde for vores gæster og for vores dygtige kokke.

Vil du besøge os?

Så anbefaler vi, at du reserverer bord.
Det kan du gøre online her.
Hvis I er mere end 8 gæster, der ønsker at besøge Restaurant La Cocotte, vil vi bede jer ringe til os på tlf. 43 22 18 06.

Jule degustationsmenu

Gældende fra 22. november 2019 til 6. januar 2020

* Koldrøget laks, rødbede, rygeost og perlebyg
2017 Riesling ”Stone & Steel”, Oak Valley, Elgin

Saltbagt selleri, syltet selleri, hasselnødder, sauce på svampe, enebær og brunet smør
White Natural, Henrich, Weinland

Bryst af dansk gris braiseret i julekrydderier, syltet æble, flæskesvær og persillesauce
2015 Pinot Noir ”High9”, Lucas&Luwellen, Santa Rita Valley

*Gråandebryst, grønkål, kvædekompot, jordskokker og andesauce
2016 Remordimiento, Bodegas Cerron, Jumilla

Mont d’Or, øllebrød, rugbrød, nødder og creme
2017 La Fuge, Donnafugata, Sicilien

Blommer i Madeira, vaniljecreme, sirup og bitter chokolade
10 års Madeira, D’Oliveira

* Risengrødis med ”puffet” ris, frysetørret kirsebær og honning sponge
Kirsebærbrændevin, Danmark

Pris for degustationsmenu

3 retter                       kr. 468,00
5 retter                       kr. 588,00
7 retter                       kr. 698,00

*Markerede retter udgør vores 3-retters menu
(7 retter bestilles senest kl. 20.30)

Vine tilpasset degustationsmenu

Vinmenu, 3 glas         kr. 328,00
Vinmenu, 5 glas         kr. 428,00
Vinmenu, 7 glas         kr. 528,00

De små retter

Saltbagt selleri, syltet selleri, hasselnødder, sauce på svampe, enebær og brunet smør
Kr. 128,00

”Brændende kærlighed” kartoffelcroquet, syltet og brændt løg, purløgssne og sprød ventreche
Kr. 128,00

Koldrøget laks, rødbede, rygeost og perlebyg
Kr. 128,00

Brændt jomfruhummer, fermenteret karotter, sorte hvidløg og høfløde
Kr. 128,00

Hummerbisque, bagt torsk, variation af porre og grillet citrongel
Kr. 128,00

Andelevermousse, skorzonerrødder i brombærlage, syltet brombær, og malt
Kr. 128,00

Bryst af dansk gris braiseret i julekrydderier, syltet æble, flæskesvær og persillesauce
Kr. 128,00

Gravad okse, mayo på brændte løvstikke, blommer og røget  blommevinaigrette
Kr. 128,00

De større retter

Stegt helleflynder, brændte butanneløg, mos på selleri/ kartoffel og ristede løg, sauce Hollandaise
Kr. 258,00

Gråandebryst, grønkål, kvædekompot, jordskokker og andesauce
Kr. 268,00

Krogmodnet bøf af dansk oksehøjreb fra Slagter Nielsen, Herlufmagle, 300 gram, med mos på græskar med løg og urter, syltet græskar, kålskud og sauce bearnaise
Kr. 398,00

De søde ting og osten

Blommer i Madeira, vaniljecreme, sirup og bitter chokolade
Kr. 128,00

Risengrødis med ”puffet” ris, frysetørret kirsebær og honningsponge
Kr. 128,00

Æbletærte med kanel, is på brændt hvid chokolade og brændte mandler
Kr. 128,00

Baked Alaska
Kr. 128,00

Mont d’Or, øllebrød, rugbrød, nødder og creme
Kr. 128,00

Brasserie Menu

Restaurant La Cocotte er kendt for et højt gastronomisk niveau – men det er også muligt at få et et måltid helt nede på jorden.

Mandag – torsdag
2 retter / spørg tjeneren
Kr. 298,00