Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Restaurant La Cocotte

I vores køkken laves alt fra bunden, og køkkenet er hele tiden i bevægelse parallelt med årstiderne. Teamet bag Restaurant La Cocotte, er klar omkring idégrundlaget: Råvarerne er de bedste og kogekunsten er til glæde for vores gæster og for vores dygtige kokke.

Vil du besøge os?

Så anbefaler vi, at du reserverer bord. Det kan du gøre online her.
Hvis I er mere end 8 gæster, der ønsker at besøge Restaurant La Cocotte, vil vi bede jer ringe til os på tlf. 43 22 18 06.

Degustationsmenu

*Røget makrel med østerscreme, langtidsbagte cherrytomater, syltede tomater, tomatconsommé og dildolie
2015 Riesling Trocken, Haart, Mosel

Fermenterede karrotter med syltede løg, friterede løg, maltjord, ostecreme på Gammel Knas
Le Guishu, Camargu, Provence, Frankrig

“Spaghetti” på høost med confiteret æggeblomme, ristet Skagen skinke
Morillion Blanc, Jeff Carel, Pays d’Aude

*Mørbrad af Iberico gris med cremede majs, sauterede majs med urter og baconsauce
2015 Pinot Noir, Goodchild high 9 vineyard, Santa Maria Valley

2 stykker ost fra La Cocottes ostebræt med garniture
2017 Bourgogne Blanc, Francois Mikulski, Côte d’or

Letrøget æblekompot med hvid chokolademousse, pistaciekrokant og ribsgele
2017 She Cider, Fejø Cider

*Hindbærmousse med hindbærgele, chokoladejord, kandiseret hybenrose og hindbær
Brachetto d’Aqui, San Maurizio, Piemonte

Pris for degustationsmenu

3 retter                       kr. 468,00
5 retter                       kr. 588,00
7 retter                       kr. 698,00

*Markerede retter udgør vores 3-retters menu
(7 retter bestilles senest kl. 20.30)

Vine tilpasset degustationsmenu

Vinmenu, 3 glas         kr. 328,00
Vinmenu, 5 glas         kr. 428,00
Vinmenu, 7 glas         kr. 528,00

De små retter

Fermenterede karrotter med syltede løg, friteret løg, maltjord, ostecreme på Gammel Knas
Kr. 128,-

“Spaghetti” af høost med confiteret æggeblomme, ristet Skagen skinke
Kr. 128,-

Krabbesalat med boghvede, friske hasselnødder, purløgsmayo og syltede stikkelsbær
Kr. 128,-

Rimmet og brændt havtaske med agurker i gin, peberrodsfløde, verbenaolie
Kr. 128,-

Røget makral med østerscreme, langtidsbagte cherrytomater, syltede tomater, tomatconsommé og dildolie
Kr. 128,-

Tatar af lam med røget mayo, karse mayo, syltede jordskokker
Kr. 128,-

Stegte kalvebrisler med brød crumble, selleri og luftig kartoffel
Kr. 138,-

Gravad okse, hyldeblomst og gråbynke med ristet brioche, havtorn
Kr. 128,-

De større retter

Stegt kulmule med gulerodspuré, ærter, stegt fennikel, fennikelcrudite og fumé
Kr. 258,-

Mørbrad af Iberico gris med cremede majs, sauterede majs med urter og baconsauce
Kr. 268,-

Krogmodnet bøf af dansk oksehøjreb fra Slagter Nielsen, Herlufmagle, 300 gram, med stegt spidskål, chips, nye kartofler og sauce bearnaise
Kr. 398,-

De søde ting og osten

Letrøget æblekompot med hvid chokolademousse, pistaciekrokant og ribsgele
Kr. 128,-

Pære pocheret i hyldeblomst, hyldeblomstis, marengs og hvid te
Kr. 128,-

Hindbærmousse med hindbærgele, chokoladejord, kandiseret hybenrose og hindbær
Kr. 128,-

Chokoladeis med choko-mynte-mazarincrumble og mandelgele
Kr. 128,-

4 stykker ost fra La Cocottes Ostebræt med garniture
Kr. 128,-

Brasserie Menu

Restaurant La Cocotte er kendt for et højt gastronomisk niveau – men det er også muligt at få et et måltid helt nede på jorden.

Mandag – torsdag
2 retter / spørg tjeneren
Kr. 298,00