Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Restaurant La Cocotte

I vores køkken laves alt fra bunden, og køkkenet er hele tiden i bevægelse parallelt med årstiderne. Teamet bag Restaurant La Cocotte, er klar omkring idégrundlaget: Råvarerne er de bedste og kogekunsten er til glæde for vores gæster og for vores dygtige kokke.

Vil du besøge os?

Så anbefaler vi, at du reserverer bord. Det kan du gøre online her.
Hvis I er mere end 8 gæster, der ønsker at besøge Restaurant La Cocotte, vil vi bede jer ringe til os på tlf. 43 22 18 06.

Degustationsmenu

* Koldrøget ørred, friskost, sprødt og urter
2018 Weissburgunder, Fritz Haag, Mosel

Consommé, løgringe, fermenterede og confiterede svampe og timianolie
2017 Chardonnay” Nielson”, Santa Barbara County

Krebinet af oksehale, puré af jordskokker med brunet smør og hasselnød
2015 Le Serre Nuove dell’Ornellaia, Bolgheri, Toscana

* Filet af kronhjort, kejserhatte, svampecreme og hyldebær
2015 Obalo Reserva, Rioja

2 stykker ost fra La Cocottes ostebræt med garniture

Vafler med slåen, syltede bær og hvid chokoladeis med blåkornblomst
Passito d’Moscato, Cantina Lizzano, Pulgia

* ”Salt” flødeis, whiskykaramel, kaffe og flagesalt
Aranda Cream, Álvaro Domeq, Jerez

Pris for degustationsmenu

3 retter                       kr. 468,00
5 retter                       kr. 588,00
7 retter                       kr. 698,00

*Markerede retter udgør vores 3-retters menu
(7 retter bestilles senest kl. 20.30)

Vine tilpasset degustationsmenu

Vinmenu, 3 glas         kr. 328,00
Vinmenu, 5 glas         kr. 428,00
Vinmenu, 7 glas         kr. 528,00

De små retter

Consommé, løgringe, fermenterede og syltede svampe, timianolie, tørret æggeblomme
Kr. 128,00

Cremede kantareller og østershatte på brioche med hasselnødder og ribsgele
Kr. 128,00

Kammusling med blanquette sauce, bladselleri og æble
Kr. 128,00

Koldrøget ørred, friskost, sprødt og urter
Kr. 128,00

Brændt jomfruhummer, syltet glaskål, krondild, rødbedeskum, skorzonerrod og dildolie
Kr. 128,00

Fasan med rødbede som glaseret og chips, stegte enoki og tyttebærsauce
Kr. 138,00

Krebinet af oksehale puré af jordskokkermed brunet smør og hasselnød
Kr. 128,00

Tatar af okse, dehydreret tomat, peber, karse og parmesan
Kr. 128,00

De større retter

Havtaske, saltbagt selleri, selleri med brunet smør, syltet trompethat og beurre blanc
Kr. 258,00

Filet af kronhjort, kejserhatte, svampecreme og hyldebær
Kr. 268,00

Krogmodnet bøf af dansk oksehøjreb fra Slagter Nielsen, Herlufmagle, 300 gram, med mos på græskar med løg og urter,
syltet græskar og kålskud
Kr. 398,00

De søde ting og osten

Vafler med slåen, syltet bær og hvid chokoladeis med blåkornblomst
Kr. 128,00

”Salt” flødeis, whiskykaramel, kaffe og flagesalt
Kr. 128,00

”Brunsviger” et twist på den fynske klassiker
Kr. 128,00

Baked Alaska
Kr. 128,00

4 stykker ost fra La Cocottes ostebræt med garniture
Kr. 128,00

Brasserie Menu

Restaurant La Cocotte er kendt for et højt gastronomisk niveau – men det er også muligt at få et et måltid helt nede på jorden.

Mandag – torsdag
2 retter / spørg tjeneren
Kr. 298,00