Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Restaurant La Cocotte

Forår 2021

Degustationsmenu

* Tatar af jomfruhummer, purløgsolie, creme fraiche, rå grønne asparges, urtestøv

Gule ærter med variation af løg

* Dansk kalvemørbrad, grillede hvide asparges, urtevinaigrette, grønne tomater, syltede skalotteløg, vild brøndkarse, sauce på mjød og æble

3 slags ost, sprødt og kompot

* Bagte rabarber, skovmærkeiscreme, rabarbersuppe

 

3 retters menu kr. 468,00

5 retters menu kr. 588,00

 

Vinmenu 3 retter kr. 328,00

Vinmenu 5 retter kr. 428,00

Spørg tjeneren

De små retter

Ramsløgskroket, syltede majroe, ramsløgsmayonnaise, gammelknas og stegt Skagenskinke                                                                                     
128,-

Pocheret hvide asparges med brunet smør-chiffon, sandrejer og urter                                                                                                                                                                  
128,-

Gule ærter med variation af løg                                                                                                                    
128,-

Tatar af jomfruhummer, purløgsolie, creme fraiche, rå grønne asparges, urtestøv                                                                        
128,-

Rimet kammusling, syltede perleløg, hyldeblomstgel, wasabi-blomster                                                                                           
128,-

Tatar af dansk oksehøjreb med peberrodsmælk, persilleolie, revet saltet æggeblomme, sort hvidløgsmayonnaise                                                          
128,-

De større retter

Dansk kalvemørbrad, grillede hvide asparges, urtevinaigrette, grønne tomater, syltede skalotteløg, vild brøndkarse, sauce på mjød og æble                                                                                                                                    
268,-                                                                             

Dagens fisk, fennikel puré, stegt fennikel, karotter og mild hummersauce                                                                                                                      
268,-

Krogmodnet bøf af dansk oksehøjreb fra Slagter Nielsen, Herlufmagle, 300 gram, gulerødder med top, grillet forårsløg, persille puré, sauce Bordelaise og pommes frites                                                              
398,-

De søde ting og osten

Ymermousse med stikkelsbærsorbet, sprødt og citronverbena                                                                                                                                                      
118,-

Mini berliner med iscreme på tonkabønner og pistaciesukker                                                                                                                                                                   
118,-

Bagte rabarber, skovmærkeiscreme, rabarbersuppe                                                                                                                                                                         
118,-

3 slags ost, danske, sprødt og kompot                                                                               
118,-

Brasserie menu
Restaurant La Cocotte er kendt for et højt gastronomisk niveau – men det er også muligt at få et måltid helt nede på jorden.

Mandag til torsdag
2 retter / spørg tjeneren                                                                              318,-


Vil du besøge os?

Så anbefaler vi, at du reserverer bord.
Det kan du gøre online her.
Hvis I er mere end 8 gæster, der ønsker at besøge Restaurant La Cocotte, vil vi bede jer ringe til os på tlf. 43 22 18 06.