Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
(+45) 43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Restaurant La Cocotte

 

 

Restaurant La Cocotte´s vinkort
Vi tager forbehold for prisændringer og vine der kan være drukket

Vil du besøge os?

Så anbefaler vi, at du reserverer bord.

Online Booking

Hvis I er mere end 8 gæster, der ønsker at besøge Restaurant La Cocotte, vil vi bede jer ringe til os på tlf. 43 22 18 06.

Menu

De mindre retter
Hvide asparges med håndpillede rejer & sauce hollandaise
138,-

Koldrøget færøsk laks med rygeostecreme, radisecrudité, maltcrumble, frissesalat & kørvel
118,-

Rimmet kammusling med syltede glaskål, dildolie, kærnemælksauce & hasselnødder
128,-

Tatar af oksehøjreb med purløgsmayonnaise, grillet citron, panko & røget vesterhavsost
128,-

Skagenskinke med små kartofler, ramsløgs & sennepsflager
118,-

Trøffelfarseret morkel med verbenasyltede æbler, svampebouillon & verbenaolie
128,-

 

nskes forretten større    100,-

 

 De større retter
Dagens fangst fra havet med pastinakpuré, glaserede pastinak, gulerods sauce med brunet smør, chips & persilleolie
328,-

Saltbagte skalotteløg med nye porre i tempura, løg-kartoffelpuré, syltede perleløg & løgsauce (vegetarisk)
298,-

Stegt perlehøne med grillede gule beder i ramsløgsmarinade, sauteret spinat & røget hønsesky
338,-

Krogmodnet bøf af SASHI-oksehøjreb, 300 gram, med salat, håndskårne fritter & kryddersmør
438,-

Hjemmelavet bearnaisesauce
38,-

Trøffel bearnaisesauce
48,-

 

 De søde ting og osten
Kærnemælks panna cotta med æble-havesyresorbet & mandelkrokant
108,-

Rabarbertrifli med hvid chokolade, vaniljecreme & makroner
98,-

Hvid chokolademousse, lemon curd, brændt hvid chokolade, rød skovsyre & mynte
118,-

3 Europæiske oste med sylt & sprødt
138,-

Hjemmelavede petit fours
38,-

 

Menu Degustation

 

* Rimmet kammusling med syltede glaskål, dildolie, kærnemælksauce & hasselnødder
2021 Riesling, Fess Parker Winery, Santa Barbara

 Trøffelfarseret morkel med verbenasyltede æbler, svampebouillon & verbenaolie
2022 Chardonnay, Silvia Cellars, North Coast Californien

 * Stegt perlehøne med grillede gule beder i ramsløgsmarinade, sauteret spinat & røget hønsesky
2020 Pinot Noir, Silvia Cellars, North Coast Californien*

3 Europæiske oste med sylt & sprødt
2017 Muscat de Rivesaltes, Vintage Collection, Vignerons Catalans

* Hvid chokolademousse, lemon curd, brændt hvid chokolade, rød skovsyre & mynte
Krohn Lágrima Fine White Port

 

* Markerede retter udgør vores 3-retters menu

3 retter        495,-
5 retter        645,-

 

Vinmenu 3 glas 375,00
Vinmenu 5 glas & stempelkaffe 495,00

 

 

 

 

 

 


Videre til værktøjslinje