Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Restaurant La Cocotte

Menu – januar 2021

Degustationsmenu

*Stegt kammusling, blanquette sauce med muslingfond, puffet kartoffel med urtestøv

Rødbedetatar, hibiscus glace, estragonmayonnaise og frisk estragon

*Kalvefilet, brombærgel, grønkål, stegt portobello og sauce med svampe, timian og løg

3 stykker ost, sprødt og kompot

*Hvid chokoladebrownie, ristede valnødder, æblegele og æblesorbet

 

3 retters menu kr. 468,00

5 retters menu kr. 588,00

 

Vinmenu 3 retter kr. 328,00

Vinmenu 5 retter kr. 428,00

Spørg tjeneren

De små retter

Rødbedetatar, hibiscus glace, estragonmayonnaise og frisk estragon                                                                                                       
128,-

Krabbesalat i puffet johannesbrød samt frossen creme fraiche                                                                                                                            
128,-

Stegt kammusling, blanquette sauce med muslingfond, puffet kartoffel med urtestøv                                                                                                                        
128,-

Stegt torsk, gule beder i æblecider, rød grønkål og sauce på krondildeddike                                                                               
128,-

Confiteret porre, sprødt hønseskind, malt og surkålssifon                                                                                                                                         
128,-

Kalvetatar, røget oksehjerte, svampemayonnaise og syltede skalotteløg                                                                                                                                      
128,-

 

De større retter

Kalvefilet, brombærgel, grønkål, stegt portobello og sauce med svampe, timian og løg                                                                                                            
268,-                                                                             

Dagens fisk, perlebyg med sauteret spidskål, friteret grønkål, ”fiskesvær” og sennepssauce                                                                     
268,-

Krogmodnet bøf af dansk oksehøjreb fra Slagter Nielsen, Herlufmagle, 300 gram, bagt selleri, knust kartoffel med urter, sauce bearnaise                              
398,-

De søde ting og osten

Hvid chokoladebrownie, ristede valnødder, æblegel og æblesorbet                                                                                                                                    
118,-

Brunsviger (ristet brioche, karamel, brunsviger is)                                                                                                      
118,-

Panna cotta med kardemomme, maltcrumble og syrlig pære                                                                                                                           
118,-

3 stykker ost, sprødt og kompot                                                                                                                   
118,-

Brasserie menu
Restaurant La Cocotte er kendt for et højt gastronomisk niveau – men det er også muligt at få et måltid helt nede på jorden.

Mandag til torsdag
2 retter / spørg tjeneren                                                                              318,-

Vil du besøge os?

Så anbefaler vi, at du reserverer bord.
Det kan du gøre online her.
Hvis I er mere end 8 gæster, der ønsker at besøge Restaurant La Cocotte, vil vi bede jer ringe til os på tlf. 43 22 18 06.