Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
(+45) 43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Restaurant La Cocotte

Restaurant La Cocotte´s vinkort
Vi tager forbehold for prisændringer og vine der kan være drukket

Vil du besøge os?

Så anbefaler vi, at du reserverer bord.
Det kan du gøre online her.
Hvis I er mere end 8 gæster, der ønsker at besøge Restaurant La Cocotte, vil vi bede jer ringe til os på tlf. 43 22 18 06.

Menu

De mindre retter

Færøsk koldrøget laks, trøffelrøræg og purløg
148,-

Glaskål, æbler og estragon med ristede hasselnødder, estragonmayonnaise og grillet citrongel
138,-

Jordskokkesuppe, stegt jomfruhummer, syltet jordskok, hummerolie, hasselnødder og kørvel
138,-

Tærte med kaninragout, tyttebærgel og ristede valnødder
148,-

Grønkålspanne cotta, grønkål, syltede sennepskorn og mælkeflager
138,-

Vildsvinekrokette, confiterede beder og hvidkålsmos
138,-

De større retter

Dagens fangst fra havet, stuvet røget jordskokker, æbler, kartoffelkroket og beurre blanc sauce
318,-

Saltbagt selleri, saltede mandler, syltede bøgehatte og svampesauce (Vegetarisk)
228,-                                                       

Stegt Berberiand med porre i salviesmør, kålrabi pure, tyttebær, grønkål og portvinsauce
298,-                                                                                                                                             

Krogmodnet bøf af dansk oksehøjreb fra Slagter Nielsen, Herlufmagle, 300 gram, stegt palmekål med citron, håndskårne fritter & kryddersmør
428,-

Hjemmelavet Bearnaisesauce
38,-

Revet trøffel over retten
68,-

De søde ting og osten

Blodappelsinflæsk, hvid chokoladecreme og brunkage
128,-

Æblemousse, kryddercrumble, syltet æble og vaniljemalto
128,-

Julekage med mandler, amarettois, kirsebærcoulis, kirsebærnougatine
128,-                                                                                                                        

Mont d`Or med lune honningdadler
148,-

Menu Degustation

 

 

 

 

* Færøsk koldrøget laks, trøffelrøræg og purløg
2019 Chardonnay, Bliss Family Vineyards Estate, Mendocino

Vildsvinkrokette, confiterede beder og hvidkålsmos
2018 Barolo Tenuta Reverdito, la Morra, Piemonte

* Stegt Berberiand med porre i salviesmør, kålrabi pure, tyttebær, grønkål og portvinsauce
2018 Sojourn Cellars Pinot Noir Sonoma Coast

Mont d`Or med lune honingdadler
2019 Pouilly Fuisse, Vieilles Vignes, Domaine Vincent Girardin                   

* Julekage med mandler, amarettois, kirsebærcoulis og kirsebærnougatine
2009 Château La Tour Blanche 1. Cru Sauternes

* Markerede retter udgør vores 3-retters menu

3 retter        525,-
5 retter        675,-

 

Vinmenu 3 glas 375,00
Vinmenu 5 glas 495,00

 

Appetizer

Caviar og Champagne
Rossini Caviar Black Label 15g, med pisket Creme fraiche, sprødt brød og et glas kølig Champagne fra huset Bernard Remy
299,-

Brasserimenu

Restaurant La Cocotte er kendt for et højt gastronomisk niveau – men det er også muligt, at få et måltid helt nede på jorden.

Mandag til torsdag
2 retter – spørg tjeneren
348,-