Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Restaurant La Cocotte

Gældende fra 16. august 2021

 

 

Efter en dejlig sommer i orangeriet, hvor mere traditionelle retter som stegt rødspætte med nye kartofler, er gået som varmt brød til de i år, primært danske turister, er vi nu tilbage i de vante omgivelser i Restaurant La Cocotte.

Det nye menukort tager afsæt i årstidens råvarer og man fornemmer efterårets snarlige kommen.

Menu

De mindre retter

Koldrøget hellefisk med peber-marineret squash og æggeblommecreme
128.-

Terrin af dansk kalv med blommepuré og syltede skovsvampe
118.-

Letsyltet hvidkål med stegt svinebryst, surkålssiffon og karse
118.-

Jomfruhummer med sprød brioche, friskost på kærnemælk, pære og verbena
128.-

Rillette på hvid fisk i malttærte med frisk agurk, grillet citrongel og dild
118.-

De større retter

Stegt dansk kalvefilet med svampeconfit, majssaute og rødvinsglace
258.-

Dagens fangst med bønner i beurre monté samt urterig kartoffel
258.-

Krogmodnet bøf af dansk oksehøjreb fra Slagter Nielsen, Herlufmagle, 300 gram, hjemmeskårne fritter, spidskål, æbleeddike og sauce bearnaise
398.-

De søde retter

Den hvide dame fra Arla unika med smørristet rugbrød og syltet abrikos
118.-

Brownie med solbærgelé, chokolademousse og chokoladeiscreme med solbær
118.-

Mazarinkage med syltede bær og sabayonnesiffon
118.-

Æblemos med Tahitivanilje, mascarponecreme, makronflager, ribs- og myntestøv
118.-

 

Menu Degustation

*Koldrøget hellefisk med peber-marineret squash og æggeblommecreme
Le Guishu, Camargue, Provence, Frankrig

Letsyltet hvidkål med stegt svinebryst, surkålssiffon og karse
Pinot Blanc “Kritt”, Kreydenweiss, Alsace

*Stegt dansk kalvefilet med svampeconfit, majssauté og rødvinsglace
Remordimiento, Bodegas Cerrón, Jumilla

Den hvide dame fra Arla unika med smørristet rugbrød og syltet abrikos
Chardonnay, Ronchi, Langhe

*Æblemos med tahiti vanilje, mascarponecreme, makronflager, ribs- og myntestøv
Krohn Lágrima Fine White Port, Porto

*Markerede retter udgør vores 3-retters menu

3 retter 468,-
5 retter 588,-

Vine tilpasset degustationsmenuen

3 glas 328,-
5 glas 428,-

 

Brasserimenu

Restaurant La Cocotte er kendt for et højt gastronomisk niveau – men det er også muligt, at få et måltid helt nede på jorden.

Mandag til torsdag
2 retter – spørg tjeneren
318,-


Vil du besøge os?

Så anbefaler vi, at du reserverer bord.
Det kan du gøre online her.
Hvis I er mere end 8 gæster, der ønsker at besøge Restaurant La Cocotte, vil vi bede jer ringe til os på tlf. 43 22 18 06.