Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
(+45) 43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Restaurant La Cocotte

Restaurant La Cocotte´s vinkort
Vi tager forbehold for prisændringer og vine der kan være drukket

Vil du besøge os?

Så anbefaler vi, at du reserverer bord.
Det kan du gøre online her.
Hvis I er mere end 8 gæster, der ønsker at besøge Restaurant La Cocotte, vil vi bede jer ringe til os på tlf. 43 22 18 06.

Menu

De mindre retter

Håndskåret tatar af krogmodnet højreb, svampetuilles, sennep, syltede bøgehatte og confiteret hvidløgscreme
148,-

Løgbouillon, grillede løg, svampestøv og timianolie
138,-

Confiteret brissel, semi-dried rødbede, skum på kærnemælksvalle, fourme d’Ambert og rødbedetuilles
148,-

Saltet torsk, æggeblommecreme, syltede sennepskorn, rødbedegel, kartoffelchips og dild
138,-

Rimmet kammusling, peberrodsfløde, glaskål og persille
148,-

Græskarflan, syltet græskar, enoki, estragon og græskarkerner
138,- 

De større retter

Dagens fangst med blomkålspure og brunet smør, stegt blomkål vendt med urter, blomkålscroquette og fiskecreme med citron
318,-

Selleriterrin med trøffel, hasselnødder, æbleeddikegel, æble og vesterhavsskum
228,-

Kalvemørbrad, braiseret kalvekæbe, glaseret gul bede, syltede bolchebeder, pommes puré med trøffel og trøffelsauce samt fermenteret rødbede
348,-

Krogmodnet bøf af dansk oksehøjreb fra Slagter Nielsen, Herlufmagle, 300 gram, gulerodssalat med kørvel, håndskårne fritter & kryddersmør
428,-

Hjemmelavet Bearnaisesauce
38,-

De søde ting og osten

Donut, havtorngel, hindbær, krystalliseret chokolade, Dulcey-is
128,-

Karamelliseret jordskok-is, frysetørret hvid chokolademousse, sukkersyltede jordskokker, jordskokchips og hvid chokoladejord
128,-

Brownie, hasselnøddecreme, krokant, kakaonougatine og lun karamelsauce
128,-

3 slags ost med hjemmelavet knækbrød og garni
148,-

Menu Degustation

 

 

 

*Saltet torsk, æggeblommecreme, syltede sennepskorn, rødbedegel, kartoffelchips og dild
2017 Riesling Trocken, Saar, Weingut Von Hövel, Mosel

Løgbouillon, grillede løg, svampestøv og timian olie
2019 Chardonnay, Brutocao, Mendocino

*Kalvemørbrad, braiseret kalvekæbe, glaseret gul bede, syltede bolchebeder, pommes puré med trøffel og trøffelsauce og fermenteret rødbede
2019 Parada de Atauta, Ribera del Duero

3 slags ost med hjemmelavet knækbrød og garni
2017 Muscat de Rivesaltes, Vintage Collection

*Brownie, hasselnøddecreme, krokant, kakaonougatine og lun karamelsauce
2015 Quinta do Pégo, LBV, Port, Portugal

* Markerede retter udgør vores 3-retters menu

3 retter        525,-
5 retter        675,-

Vinmenu 3 glas 375,00
Vinmenu 5 glas 495,00

 

 

 

Appetizer

Caviar og Champagne
Rossini Caviar Black Label 15g, med pisket Creme fraiche, sprødt brød og et glas kølig Champagne fra huset Bernard Remy
299,-

Skal forudbestilles

Brasserimenu

Restaurant La Cocotte er kendt for et højt gastronomisk niveau – men det er også muligt, at få et måltid helt nede på jorden.

Mandag til torsdag
2 retter – spørg tjeneren
348,-