Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Restaurant La Cocotte

I vores køkken laves alt fra bunden, og køkkenet er hele tiden i bevægelse parallelt med årstiderne. Teamet bag Restaurant La Cocotte, er klar omkring idégrundlaget: Råvarerne er de bedste og kogekunsten er til glæde for vores gæster og for vores dygtige kokke.

Vi anbefaler at du reserverer bord. Bestil bord her..
Er I mere end 8 gæster, der ønsker at besøge Restaurant La Cocotte, vil vi bede jer ringe til os på tlf. 43 22 18 06.

Restaurant La Cocotte har åbent mandag – lørdag fra kl. 18 – 22.

Se vores degustationsmenu og a la carte kort længere nede på siden.

Degustationsmenu

* Stenbiderrogn, avocadopure, yuzucreme, mandler, pankotuille
2016 Corralillo, Sauvignon Blanc, San Antonio, Chile

Kanin rilette, havrecreme, bøgehatte, kyllingeskind, løgsauce
2016 Brutocao, Chardonnay, Bliss vineyard, Mendocio, USA

* Syltet kartoffel, malt sponge purløgsmayonnaise, sne, tomat
2017 Fleurie, Château de Fleurie, Cru  Beaujolais, Frankrig

* Stegt poussinbryst med lardo, kroket med foie gras, grillet gule beder,porto bello, sauce aromatic
2016 Gevrey-Chambertin,“Vielles Vignes”, Domaine Faiveley, Cote de Nuits, Frankrig

* 2 stk oste fra La Cocottes ostebræt med garniture
2016 Fejø Cider, ”Brut”, Fejø, Danmark

Vodkasifon, mælkesorbet, citrus
2016 The Noble, Wrinkled Riesling, Adelaide Hills, Australien

* Salt karamelkage, ristede peanuts, peanutbutter, bananis
Krohn Lágrima Fine White Port, Douro, Portugal

Pris for degustationsmenu

3 retter                       kr. 468,00
5 retter                       kr. 588,00
7 retter                       kr. 698,00

*Markerede retter udgør vores 3- eller 5-retters menu
(7 retter bestilles senest kl. 20.30)

Vine tilpasset degustationsmenu

Vinmenu, 3 glas         kr. 328,00
Vinmenu, 5 glas         kr. 428,00
Vinmenu, 7 glas         kr. 528,00

Reservér bord

Tlf. 43 22 18 06

Lav din bordreservation her

Vi glæder os til at byde velkommen i Restaurant La Cocotte

De små retter

Kanin rilette, havrecreme, bøgehatte, kyllingeskind, løg sauce
Kr. 128,00

Rimmet jomfruhummer, smørristede hasselnødder, osteskum, syltede æblebånd
Kr. 138,00

Syltet kartoffel, malt sponge, purløgsmayonnaise, sne, tomat
Kr. 128,00

Stenbiderrogn, avocadopure, yuzucreme, mandler, pankotuille
Kr. 138,00

Laks, (aske og rødbede) urter, flødegranitè
Kr. 128,00

Pocheret havtaskekæber, røget selleri, pære, brunet smør med selleri
Kr. 128,00

Lammefilet, lammekroket, persillecreme, porre, sauce på øl, porre skud
Kr. 138,00

Skovdue, persillerod, svampesauce
Kr. 128,00

De større retter

Stegt torsk, ventreche, pankocrust, æggecreme med sennep, variation af gulerødder, peberrodssauce                                          Kr. 268,00

Stegt poussinbryst med lardo, kroket med foie gras, grillede gule beder, porto bello, sauce aromatic
Kr. 258,00

Krogmodnet bøf af dansk oksehøjreb (Slagter Nielsen, Herlufmagle) 300 gram, kartoffel fondant, løg, æble, timiankompot, syltet løg, estragon, samt sauce bearnaise
Kr. 398,00

De søde ting

Salt karamelkage, ristede peanuts, peanutbutter, bananis
Kr. 128,00

Hindbærsorbet, sort peber, yoghurt panna cotta, kakaoflage
Kr. 128,00

Vodkasifon, mælkesorbet, citrus
Kr. 128,00

Hasselnøddeparfait, saltkaramel, marengskys, syrlig kærnemælk, citrus og urter
Kr. 128,00

4 stk oste fra La Cocottes ostebræt med garniture
Kr. 128,00

Brasserie Menu

Restaurant La Cocotte er kendt for et højt gastronomisk niveau – men det er også muligt at få et et måltid helt nede på jorden.

Mandag – torsdag
2 retter / spørg tjeneren
Kr. 298,00