Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Restaurant La Cocotte

Restaurant La Cocotte – Menu og reservation

I vores køkken laves alt fra bunden, og køkkenet er hele tiden i bevægelse parallelt med årstiderne. Teamet bag Restaurant La Cocotte, er klar omkring idégrundlaget: Råvarerne er de bedste og kogekunsten er til glæde for vores gæster og for vores dygtige kokke.

Vil du besøge os?

Så anbefaler vi, at du reserverer bord.
Det kan du gøre online her.
Hvis I er mere end 8 gæster, der ønsker at besøge Restaurant La Cocotte, vil vi bede jer ringe til os på tlf. 43 22 18 06.

Degustationsmenu

 

* Brændt jomfruhummer, hasselnødder,

syltet æble & osteskum

2016 Riesling, Trimbach, Alsace

 

Syltet kartoffel, maltsponge, tomatstøv & purløg

Le Guishu, Riz Fermanté Camargue, Frankrig

 

Oksehaletærte, røget kartoffelpuré & løgaske

2018 Pinot Noir, ”Sound of Silence” Oak Valley, Sydafrika

 

*Stegt poussin, grillede gule beder, portobello

& sauce aromatique

2016 Morey-saint-Denis, Domaine des Beaumont, Frankrig

 

Ostetallerken med 3 udvalgte oste & garniture

2013 Muscat de Rivesaltes, VDN

 

Saltet fløde is, whisky karamel & kaffe sifon

Aranda Cream, Àlvaro Domecq, Jerez

 

*”Kiksekage”vaniljekiks, appelsingelé, granache,

chokolade creme brullé & creme fraiche is

2015 The Noble, ”Prankster”d Árenberg, Mclaren Vale

                                               x

* Markerede retter udgør vores 3-retters menu

3 retter        468,00
5 retter        588,00
7 retter        698,00

Ønsker I at nyde en 7-retters menu

bedes den bestilles senest kl. 20:30.

Pris for degustationsmenu

3 retter                       kr. 468,00
5 retter                       kr. 588,00
7 retter                       kr. 698,00

*Markerede retter udgør vores 3-retters menu
(7 retter bestilles senest kl. 20.30)

Vine tilpasset degustationsmenu

Vinmenu, 3 glas         kr. 328,00
Vinmenu, 5 glas         kr. 428,00
Vinmenu, 7 glas         kr. 528,00

De små retter

Brændt jomfruhummer, hasselnødder, syltet æble & osteskum                                            
kr. 128,00

Syltet kartoffel, maltsponge, tomatstøv & purløg
kr. 128,00

Oksehaletærte, røget kartoffelpuré & løgaske
kr. 128,00

Karameliseret løg panna cotta, kyllingeskind, gammel knas creme, panko & timianstøv
kr. 128,00

Kåldolme med ølbraisseret gris, surkål, sennep
sauce på løg og surkål
kr. 128,00

Stegt toskerogn, persillerod, hasselnød, brunet smør & høaske 
kr. 128,00

Blomkål, sort hvidløgscreme og revet trøffel
kr. 128,00

Rimmet helleflynder, høbagt rødbede, friskost & estragon
kr. 128,00

De større retter

Pocheret lyssej, simonekål, hvidløgspuré, kartoffelkroket, vesterhavsost & muslingeskum
kr. 258,00

Stegt poussin, grillede gule beder, portobello & sauce aromatique
kr. 268,00

Krogmodnet bøf af dansk oksehøjreb fra Slagter Nielsen, Herlufmagle, 300 gram, bagt selleri, knuste kartoffel med estragon og sauce bearnaise
kr. 398,00

Revet trøffel over retten
kr. 68,00

De søde ting og osten

Fermenteret blommer med portvingelé, chokolade jord & tonkabønneis
kr. 128,00

Saltet flødeis, whiskykaramel & kaffe sifon
kr. 128,00

”Kiksekage”vaniljekiks, appelsingelé, granache, chokolade creme brullé & creme fraicheis
kr. 128,00

Cheesecake med citroncreme og kandiseret citron
kr. 128,00

Ostetallerken med 3 udvalgte oste & garniture
kr. 128,00

Brasserie Menu

Restaurant La Cocotte er kendt for et højt gastronomisk niveau – men det er også muligt at få et et måltid helt nede på jorden.

Mandag – torsdag
2 retter / spørg tjeneren
Kr. 312,00