De mindre retter
Håndskåret tatar af krogmodnet højreb, svampetuilles, sennep, syltede bøgehatte og confiteret hvidløgscreme
148,-
Løgbouillon, grillede løg, svampestøv og timianolie
138,-
Confiteret brissel, semi-dried rødbede, skum på kærnemælksvalle, fourme d’Ambert og rødbedetuilles
148,-
Saltet torsk, æggeblommecreme, syltede sennepskorn, rødbedegel, kartoffelchips og dild
138,-
Rimmet kammusling, peberrodsfløde, glaskål og persille
148,-
Græskarflan, syltet græskar, enoki, estragon og græskarkerner
138,-
De større retter
Dagens fangst med blomkålspure og brunet smør, stegt blomkål vendt med urter, blomkålscroquette og fiskecreme med citron
318,-
Selleriterrin med trøffel, hasselnødder, æbleeddikegel, æble og vesterhavsskum
228,-
Kalvemørbrad, braiseret kalvekæbe, glaseret gul bede, syltede bolchebeder, pommes puré med trøffel og trøffelsauce samt fermenteret rødbede
348,-
Krogmodnet bøf af dansk oksehøjreb fra Slagter Nielsen, Herlufmagle, 300 gram, gulerodssalat med kørvel, håndskårne fritter & kryddersmør
428,-
Hjemmelavet Bearnaisesauce
38,-
De søde ting og osten
Donut, havtorngel, hindbær, krystalliseret chokolade, Dulcey-is
128,-
Karamelliseret jordskok-is, frysetørret hvid chokolademousse, sukkersyltede jordskokker, jordskokchips og hvid chokoladejord
128,-
Brownie, hasselnøddecreme, krokant, kakaonougatine og lun karamelsauce
128,-
3 slags ost med hjemmelavet knækbrød og garni
148,-
|
|