Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
(+45) 43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Restaurant La Cocotte

 

 

Restaurant La Cocotte´s vinkort
Vi tager forbehold for prisændringer og vine der kan være drukket

Vil du besøge os?

Så anbefaler vi, at du reserverer bord.

Online Booking

Hvis I er mere end 8 gæster, der ønsker at besøge Restaurant La Cocotte, vil vi bede jer ringe til os på tlf. 43 22 18 06.

Menu
februar – marts

 

De mindre retter
Kroket af røget stenbider med stenbiderrogn, creme fraiche & syltede æbler
148,-

Oksehaler med puré af marv og selleri, syltede gulerødde, friteret porre & sauce med citron
138,-

Ravioli med kanin og salviesmør og tør ost
148,-

Stegte kammuslinger med selleripure, hakkede mandler, brunet smør, karse og revet citron
138,-

 

De større retter
Dagens fangst fra havet med skorzonerrødder og sauce på smør, kapers samt nødder og citron
328,-

Kartoffel & urtevaffel med syltet kartoffel, syrlig selleri, løvstikke, comté & pankoflager (vegetarisk)
298,-

Stegt lammekrone og braiseret bryst med ratatouille og sauce på ramsløg
338,-

Krogmodnet bøf af SASHI-oksehøjreb, 300 gram, med bitter salat, håndskårne fritter & kryddersmør
438,-

Hjemmelavet bearnaisesauce
38,-

Trøffel bearnaisesauce
48,-

 

De søde ting og osten
Svesker fra Agen i armagnac med fyldig vaniljecreme
128,-

Chokoladefondant med sichuanpeber og hvid chokoladeiscreme
128,-

Vaniljeis med æblekompot, crumble og citrontimian-the
128,-

3 slags ost med knækbrød og garniture
148,-

 

Hjemmelavede petit fours
38,-

Menu Degustation
februar – marts

 

* Kroket af røget stenbider med stenbiderrogn, creme fraiche & syltede æbler
2020 Riesling Kabinett, Westhofener Morstein, Weingut Michel

Ravioli med kanin og salviesmør og tør ost
2019 Viognier, Fess Parker Winery, Santa Barbara

* Stegt lammekrone og braiseret bryst med ratatouille og sauce på ramsløg
2017 Château La Croix Saint-Estèphe

 

3 slags ost med knækbrød og garniture
2017 Muscat de Rivesaltes, Vintage Collection, Vignerons Catalans

* Chokolade fondant med sichuanpeber og hvid chokoladeiscreme
Aranda Cream Sherry, Álvaro Domecq

 

* Markerede retter udgør vores 3-retters menu

3 retter        525,-
5 retter        675,-

 

Vinmenu 3 glas 375,00
Vinmenu 5 glas 495,00

 

 

 

 

 

 

Inspirationsmenu

Restaurant La Cocotte er kendt for et højt gastronomisk niveau – men det er også muligt, at få et måltid helt nede på jorden.

Mandag til torsdag
2 retter – spørg tjeneren
298,-