Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
(+45) 43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Gå-hjem-møde om motivation og møder
Tips og trick til det gode møde

“Når hverdags-travlheden og alt for mange møder tar’ fokus fra det enkelte møde, er det godt at have et par tips i baghånden, så du fanger dine mødedeltageres opmærksomhed og ikke mindst motivation”.

Sådan lyder introduktionen fra Anne Ravn Grønholt til vores gå hjem møde mandag den 8. april 2019 kl. 16-19.
Anne har mere end 20 års erhvervserfaring i IT-branchen med fokus på forretningsoptimering, forandringer og proces- og optimeringsprojekter. Derudover har hun 10 års erfaring som praktiserende og certificeret coach, 20 års undervisningserfaring og er virksomhedsejer siden 2009.

Så ja – Anne ved hvad hun taler om. Hun har holdt et utal af møder og giver dig denne aften tips og tricks til hvordan du motiverer dine mødedeltagerer til lige netop dit møde.

anne ravn

Gå-hjem-møde om motivation og møder

Glostrup Park Hotel

Mandag den 8. april 2019 kl. 16-19

I løbet af eftermiddagen vil køkkenet forkæle os med lækkerier og efter foredraget vil der være mulighed for rundvisning og afslutning med Tapas buffet i Orangeriet.

Rundvisningen tar’ dig selvfølgelig med til vores nyeste værelser og mødefaciliteter, men også en tur i vores vinkælder, der kan prale af mere end 1000 forskellige vine. Vores sommelier står klar med smagsprøver.
Har du ikke haft mulighed for at se vores spændende lokaler i Orangeriet (beliggende i Byparken), er dette en god mulighed for at se disse.

Tilmeld dig til gå-hjem-mødet herover   ➡️


  Bemærk
  • Arrangementet er for dig, der booker møder og events
  • Du er først tilmeldt, når du modtager en bekræftelse fra os
  • Det koster ikke noget at deltage
  • Begrænset antal pladser
  Om Anne og Motivation Management.

  Anne Ravn Grønholt arbejder som konsulent med speciale i indre motivation.

  Motivation Management udvikler ledere, teams og medarbejdere med fokus på at skabe bedre arbejdspladser i Danmark. Kernen er øget selvindsigt, som vi opnår ved at arbejde med adfærds, handle- og tankemønstre, bagvedliggende motivationer og overbevisninger. Den traditionelle lederrolle vendes på hovedet og sætter mennesket i fokus.
  Læs mere om Motivation Management her.

  Videre til værktøjslinje