Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
(+45) 43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Succes med møder og konferencer

Succes med møder og konferencer

Presseinformation februar 2016

Flere end 25.000 møde- og konferencegæster i 2015

Ideel timing af trecifret millioninvestering

Glostrup Park Hotel ser tilbage på et travlt 2015, hvor flere end 25.000 gæster besøgte møde- og konferencelokalerne i nybyggede Orangeriet. Timingen for åbningen af nybyggeriet har, ifølge direktør Mikael Melander, været perfekt i forhold til den positive udvikling i møde- og konferencemarkedet og de generelle væksttendenser i erhvervslivet. I 2016 udvider Glostrup Park Hotel med yderligere ni møde og konferencelokaler samt 54 nybyggede hotelværelser. Flere end 55.000 gæster overnattede på Glostrup Park Hotel i løbet af 2015.Park_Hotel_konference_LOWRES_060

Glostrup Park Hotel er midt i en ambitiøs satsning på møde- og konferencemarkedet med en samlet investering på over 175 millioner kroner. Den foreløbige succes er i hus med flere end 25.000 møde- og konferencegæster i Orangeriet, der åbnede som første af to etaper. ”Det er stærkt tilfredsstillende, at vi runder 25.000 møde- og konferencegæster i Orangeriet i løbet af 2015. Det er mere end 10 procent over vores forventninger. Timingen for vores investering kunne ikke have været bedre. Vi rammer en stigning i møde- og konferencemarkedet, og der er generelle væksttendenser. Samtidig er vi blevet godkendt under hotelaftalen for Statens Indkøb, og ad den vej har vi oplevet god efterspørgsel”, fortæller Mikael Melander.

Forventningerne til 2016 er, at lokalerne i Orangeriet vil opnå den samme høje belægningsprocent som i 2015, og så glæder Mikael Melander sig i øvrigt til at modtage gæster i etape 2, der omfatter yderligere ni mødelokaler samt 54 nye hotelværelser. ”Når anden etape er færdig kan vi bl.a. byde velkommen til konferencer med op til 300 deltagere. Det åbner nye muligheder, og det vil styrke vores målsætning om at være det foretrukne mødested vest for København for private og offentlige virksomheder”, fortæller Mikael Melander.

Satsning på kvalitet i byggeri og indretning sælger

Kobbertage, håndbrændte teglsten og designmøbler i massivt træ er eksempler på en bevidst satsning på høj kvalitet i byggeri og indretning på Glostrup Park Hotel. Uden at ville sætte tal på, lader direktør Mikael Melander ingen være i tvivl om, at valg af materialer og møbler naturligvis gør byggeriet dyrere, men han fortæller det med et smil, fordi 2015 har vist, at satsningen betaler sig:

”Igennem hele 2015 har vi haft en entydig succes med at konvertere besøg i vores nye lokaler til bookinger og aftaler med nye kunder. Det er en øjenåbner for alle at komme ind fra Hovedvejen og opleve kvaliteterne i vores byggeri og indretning. Vores æstetik er også til at tage og føle på, og så overrasker vi vores nye kunder med den vauw-effekt, der ligger i, at hele bygningen er åben ud mod byparken med store græsenge og flere hundrede år gamle træer,” fortæller Mette Wolf, der er salgs- og marketingschef på Glostrup Park Hotel. Den store restaurant med plads til 300 gæster, panoramaudsigt til Byparken og en tilhørende stor terrasse er ifølge Mette Wolf et salgsargument i sig selv.

Mette Wolf kom til en nyoprettet stilling på Glostrup Park Hotel i maj 2015 – fra en stilling som salgs- og projektleder i Bella Center, hvor hun i 7 år har arbejdet med store nationale og internationale kongresser og udstillinger.

Yderligere information:

Mikael Melander, direktør, Glostrup Park Hotel: mm@parkhotel.dk, 43 96 00 38

 

Fakta om Glostrup Park Hotel

Glostrup Park Hotel er 4-stjernet hotel med eksklusive møde- og konferencefaciliteter og et ambitiøst køkken.

Orangeriet stod færdigt i slutningen af 2014 har et samlet areal på 2.800 kvadratmeter i 2 plan. Foruden mødefaciliteterne rummer bygningen en reception, et køkken og en panoramarestaurant med plads til 300 gæster og med udsigt over byparken. En stor overdækket udsigtsterrasse ligger i forlængelse af panoramarestauranten og rækker ud i Byparken.

Anden etape i udvidelsen af Glostrup Park Hotel forventes at stå klar til de første gæster medio 2016 og omfatter 54 nye og 27 m2 store værelser samt ni yderligere møde- og konferencelokaler.

Når anden etape står færdig, omfatter møde- og konferencefaciliteterne på Glostrup Park Hotel i alt 25 møde- og konferencelokaler og 205 hotelværelser.

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel har et velkendt og velrenommeret køkken, der både tiltrækker møde- og konferencedeltagere samt a la carte gæster. Under La Cocotte ligger et enoteca, der er en af Danmarks bedste vinkældre.

Comments are closed.