Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
(+45) 43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Partner hos Danske Konferencecentre siden 2014

Partner hos Danske Konferencecentre siden 2014

På Glostrup Park Hotel gør vi hvad vi kan, for at give vores gæster de bedste oplevelser.

Vi har et engageret team af kollegaer, vi har store lyse faciliteter og selvfølgelig smil og service som vores gæster altid bliver mødt med.

Men hvordan sikrer du dig som mødebooker eller konferenceplanlægger, at produktet du køber, lever op til forventningerne?

Et oplagt bud ville være gennem referencer og derfor er vi stolte af vores partnerskab med Danske konferencecentre, og den kvalitetssikring Danske Konferencecentre står for, på vores vegne.

Hvem er Danske Konferencecentre?

Danske Konferencecentre er Danmarks stærkeste salgs- og markedsføringsfællesskab for uafhængige udbydere af møder og konferencer. De arrangerer og faciliterer en lang række arrangementer, kurser, messer og møder, der styrker videndeling og netværk mellem partnerne – og med kunderne. Danske Konferencecentre har eksisteret i 27 år, og med mere end 100 partnere har foreningen næppe været stærkere. Men hvad kan du bruge Danske Konferencecentre til?

  • Uforpligtende og gratis booking-service
  • Overskuelige og sammenlignelige tilbud
  • Rådgivning og inspiration

For os, er et partnerskab hos Danske Konferencecentre, en blåstempling af vores produkt.

Vi oplever, at partnerskabet hos Danske Konferencecentre giver en tryghed for dig som mødebooker og konferenceplanlægger. Alle partnere hos Danske Konferencecentre skal leve op til de samme kvalitetsstandarder. Disse baseres på kundernes tilbagemeldinger om medlemmerne og deres oplevelser ude hos de mere end 100 partnere. Det giver en kvalitetssikring for gæsten og dermed en stor tryghed for mødebookeren.

Danske Konferencecentres partnere mødes flere gange årligt til workshops, netværksmøder eller andre fokusgrupper, for på den måde at dele viden og ikke mindst fokusere på at gøre oplevelsen endnu bedre for gæsterne, uanset hvem af os de besøger.

Vi er ikke kun konkurrenter, men også samarbejdspartnere – altid med gæsten for øje.

Vil du vide mere Danske Konferencecentre? Eller vil du blot gå den hurtige vej og booke dit næste møde på Glostrup Park Hotel, så vil vi glæde os til at høre fra dig på tlf. 43 22 18 04.

Comments are closed.

Videre til værktøjslinje