Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
(+45) 43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Weekendophold – nemt at komme til og tæt på hovedstaden

Miniferie kun 15 min. fra Københavns centrum

Glostrup Park Hotel – kun 15 min fra Københavns centrum – danner rammen om en dejlig ferie i København. Parkér bilen gratis ved hotellet og tag bus eller tog direkte til København.  Hovedstaden byder på museer, kunst, sport og natur. Og hvis du har børnene med er Experimentarium, Tivoli eller Zoologisk Have et must.

BELIGGENHED

Beliggenheden er enestående: Tæt på motorveje og kun 15 minutters kørsel til Københavns centrum med alle byens attraktioner. I gå-afstand fra S-tog og busser med direkte adgang til København.
Københavns lufthavn kan nåes på 25 minutter og kongrescenteret Bella Center på bare 20 minutter.

Hotellet ligger direkte ved en park – ideelt for jogging, cykling, gåture eller andre udendørs aktiviteter.

Der er gratis udendørs parkering samt aflåst garage mod et mindre gebyr (stil blot bilen og tag tog eller bus ind til centrum)

I garagen finder du også 4 ladestandere til elbiler.

Vi råder over gratis parkeringspladser rundt om hotellet.

Weekend – tilbud

Fredage og lørdage

Pr. nat kr. 450,- pr. person i delt dobbeltværelse
Tillæg for enkeltværelse kr. 200,-

Priserne inkluderer vores store morgenbuffet og fri adgang til wellnessafdelingen.
Gældende for et begrænset antal værelser og kun ved online booking – Kode: WEEKEND

Bestil dit weekendophold her!

Kampagnekode: WEEKEND

Andre super tilbud

GlostrupParkHotel_004

29. juli 2023
Tak til Hans-Jürgen, Tyskland, for den fine anmeldelse:

“God beliggenhed for at udforske Sjælland
Vi valgte hotellet som lokation for at besøge Sjælland inklusive København og var meget tilfredse. Mange seværdigheder er let tilgængelige, og omvendt er hotellet let tilgængeligt, da det ligger tæt på motorvejen. Smukke, rolige værelser, gratis parkering bag/ved huset, et rummeligt morgenmadslokale med et rigt udvalg. Pænt personale. En frit tilgængelig park ved siden af hotellet. København er tæt på og let tilgængelig i bil. Vi kommer gerne tilbage.
der var ikke noget at klage over”

Vi elsker Brasilien

GOURMET RESTAURANT

Restaurant La Cocotte hører til blandt Danmarks bedste restauranter. Her kan du opleve det ypperste inden for dansk/fransk kogekunst med en drejning mod det italienske. Vores vinkælder og enoteca med over 980 forskellige vine fra det meste af verden er gennem de sidste år blevet belønnet af verdens førende vinmagasin Wine Spectator.

Glostrup Park Hotel’s store morgenmadsbuffet giver vores gæster en super start på dagen.

Læs mere om Restaurant La Cocotte her & se mere om vores overnatninger her.

Weekendophold nær København 

Hvis du enten planlægger en romantisk weekend, skal besøge familien i København eller bare ønsker at komme væk fra hverdagens stress og jag, så er et weekendophold på Glostrup Park Hotel det perfekte valg. Vi tilbyder forskellige weekendophold nær København, om det er et romantisk-, gourmet- eller et forlænget weekendophold i København. Vi tilbyder også weekendophold med hund.

Vi tilbyder forskellige typer af værelser, der passer til dine behov og ønsker. Vores værelser er moderne indrettet og er udstyret med komfortable senge og alle faciliteter, du har brug for til at slappe af og nyde dit weekendophold. 

Der er gratis udendørs parkering samt aflåst garage mod et mindre gebyr (stil blot bilen og tag tog eller bus ind til centrum)

I garagen finder du også 4 ladestandere til elbiler.

Vi råder over gratis parkeringspladser rundt om hotellet.

Weekendophold i Glostrup tæt på København 

Trænger du til at komme væk fra hverdagen og slappe af i smukke omgivelser? Så er et weekendophold på Glostrup Park Hotel det helt rette valg. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser tæt på København, og her kan du nyde en hyggelig og afslappende weekend sammen med din partner, familie eller venner. 

Glostrup Park Hotel ligger kun 20 min fra Københavns centrum, så du kan nemt komme til byens mange seværdigheder og oplevelser. Fra shopping på Strøget til kultur i Nyhavn og smuk arkitektur i Christianshavn, så har København noget for alle. Valget er dit! Når i er færdige med at opleve Københavns pulserende liv, så kan i vende tilbage til rolige omgivelser hos Glostrup Park Hotel. Her kan i nyde en dejlig middag i vores lækre restaurant, gå en tur i de dejlige omgivelser omkring hotellet eller drikke en kold øl eller en lækker drink i baren.  

Hvis du ønsker at forlænge dit weekendophold, så tilbyder vi også forlængede weekend ophold, hvor du kan blive ekstra dage og få mere tid til at udforske København og det lokale område eller komme endnu mere ned i gear og slappe af på hotellet.  

Book dit weekendophold i dag og glæde dig til dit ophold i den skøn natur. Vi glæder os til at byde dig velkommen på Glostrup Park Hotel.