Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
(+45) 43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Gourmetophold

Gourmetophold

Forkæl alle sanser med et gourmetophold i København.

Oplagt Get Away for kærester, gode venner eller godtfolk der kan lide god mad og vin.

“…skal vi være ærlige, er der ingen rimelighed i ikke at belønne sådan en kvalitet og oplevelse for samlet under 1.000 kr. med fulde 6 stjerner. Vi kommer gerne igen!”

Anmeldelse i Leisure#3 – 2016 (side 64)

I Restaurant La Cocotte kan du opleve det ypperste inden for dansk/fransk kogekunst med en drejning mod det italienske. Vi inspireres af naturens skønne råvarer, så man altid kan mærke årstidernes skiften på menuen.

Ligesom der er lagt vægt på det gastronomiske, er der også brugt meget energi på, gennem adskillige år, at opbygge en af landets mest interessante vinkældre.

Vinkælderen er i øvrigt igennem mange år blevet tildelt en af det anerkendte vinmagasin, Winespectators, højeste udmærkelser. En ære der tilfalder de få vinkældre med dels et bredt, men også et dybt (mange årgange) udvalg af topvine

Et gourmetophold i København på Glostrup Park Hotel giver dig garanti for dejligt selskab, flotte faciliteter, afslapning og mad i absolut topklasse. Glostrup Park Hotel ligger i Storkøbenhavn. Kun 5 min fra motorvejsnettet, 10 min til centrum af København og meget tæt på den spændende Vestvold. Her bliver du bragt ned i gear og får tid til at nyde en forrygende middag i den flotte restaurant og måske en spadseretur i den flotte park ved hotellet.

Gourmetophold - Le Petite

3-retters middag

Se mere her

Gourmetophold - Exceptionelle

Velkomst og 5-retters middag

Se mere her

Vinsmagning i vores vinkælder

Vil I krydre opholdet med en vinsmagning i vores vinkælder, er der mange muligheder at vælge mellem. Kontakt gerne vores restaurantchef på lacocotte@parkhotel.dk, så hjælper vi med en vinsmagning tilpasset jer.

Videre til værktøjslinje