Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Direktøren har sat kursen siden 1991

Direktør Mikael Melander – Glostrup Park Hotel

Oprindelig skulle det bare have været for et par måneder,
men Mikael Melander, der i 1991 havde en stilling somGlostrupParkHotel_Konference_LOWRES_081 Food & Beverage Manager på Borupgaard i Snekkersten, valgte alligevel efter et par uger som Comwell´s interim direktør på Glostrup Park Hotel, dengang drevet af Comwell, at søge stillingen som direktør.

Denne post har Mikael Melander nu siddet på i 25 år.

”Det jeg faldt for dengang, var den stemning der var i huset, dels blandt medarbejderne, men også Glostrup Park Hotel´s sjæl, som også mange gæster fornemmer, når de træder ind ad døren” siger Mikael Melander.

Det er den stemning huset har forsøgt at holde fast i, på trods af adskillige udvidelser henover årene.

Oprindelig skulle Mikael Melander have været kok, men da der ikke var ledige kokkeelevstillinger på det tidspunkt, blev det i stedet for til en læreplads som tjener på Store Kro i Fredensborg. Interessen for madlavning har dog hele tiden været der og denne interesse blev efter læretiden suppleret med en vinuddannelse.

Den restaurationsmæssige baggrund var en stor fordel, da Restaurant La Cocotte i sin tid skulle implementeres på Glostrup Park Hotel. Dette skete i samarbejde med restaurantens stifter, Jan ”Cocotte” Pedersen, og hotellets køkkenchef. Restaurant La Cocotte lever som bekendt stadig i bedste velgående på Glostrup Park Hotel.

For tiden går det meste af direktørens tid med at færdiggøre den seneste udvidelse, der efter en byggeperiode på 3 år, bringer Glostrup Park Hotel op i en helt anden liga.

”Vi har igennem flere år haft en førende position i området og det er denne position vi nu har fremtidssikret”, siger Mikael Melander.

Fritiden tilbringes helst med familien i bondehuset på Falster hvor tiden går med golf, jagt og fiskeri.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om Glostrup Park Hotel.