Vi har fået denne flotte anbefaling fra vores stamgæst Thomas Frahm, som rører os dybt og glæder os meget.
Hvorfor vil jeg gerne give Glostrup Park Hotel min varmeste anbefaling ?
Når jeg er hjemme i min egen hule i det Jyske, har jeg mange fordele :
– Det er let at parkere
– Jeg kan let få en lækker morgenmad
– Hver morgen bliver jeg mødt med smil
– Jeg har en dejlig seng
– Jeg har mennesker omkring mig jeg elsker….
Uddrag af anmeldelse i Leisure#3 – 2016. “Kommer man fra provinsen for at nyde et par dage i Hovedstaden, er Glostrup Park Hotel et oplagt sted at indkvarterer sig. Herfra er der kun et lille kvarters kørsel ind til centrum og byens serværdigheder.” “Hvis man skal se på helheden i et ophold på Glostrup Park Hotel, finder man i hovedstadsområdet ikke mange andre steder med så god kvalitet for pengene. Betjeningen er gennemført venlig, værelserne er store og imødekommende, spa og wellness er gode supplementer, og morgenmaden rummer det forventede. ” Læs hele anmeldelsen her. (side 64)
Glostrup Park Hotel er i 2016 igen med til at sikre julen for 300 børn og forældre. Foreningen Eventyrjul der står for arrangementet er en non-profit forening drevet af frivillige. Med børnene i centrum holder EventyrJul hvert år juleaften for 300 socialt udsatte børn og forældre – med julemad, julepynt, juletræ og julegaver til alle. Vores dygtige souschef Thomas Eul er ansvarlig for maden til Eventyrjuls julearrangement den 24. december 2016 og køkkenet på Glostrup Park Hotel har produceret ris a la mande og kirsebærsovs til de mange mennesker Vi håber dermed at have bidraget til en hyggelig aften for børnene og deres forældre. Læs mere om Eventyrjul her.
Siden 1991 har Restaurant La Cocotte i Glostrup været en gastronomisk forpost til København. I år fejrer den navnkundige restaurant 25-års jubilæum ved at genåbne efter en ny og gennemgribende totalindretning i millionklassen. De klassisk fransk inspirerede madoplevelser er fortsat i fokus, og vinudvalget på flere end 900 forskellige vine berettiger igen i år til en ”Best of Award of Excellence” hos Wine Spectator – en udmærkelse La Cocotte deler med kun et fåtal af danske restauranter. Da Restaurant La Cocotte blev etableret på Glostrup Park Hotel i starten af 1991, var det med hjælp fra ingen ringere end Jan ’Cocotte’ Pedersen, der også fungerede som køkkenchef i restaurantens første tid. Dengang var Jan Pedersen en berømt verdensmester, da han i 1989 var den første danske kok til at vinde et verdensmesterskab, Bocuse d’Ór. Jan Pedersen har, foruden at have stået fader til navnet La Cocotte, fra den spæde start lagt grunden til et højt ambitionsniveau i køkkenet og i restauranten. ”Jeg er begejstret og beæret over, at Restaurant La Cocotte stadig holder fast i ambitionerne og traditionerne, og samtidig ser jeg en spændende udvikling i den spektakulære og stilfulde nyindretning. At drive en ambitiøs restaurant på et hotel vest […]
Hvert år udvælger det amerikanske vinmagasin, Wine Spectator, de bedste vinkort i verdenen. Det er efterhånden flere år siden at journalisterne fik øjnene op for Restaurant La Cocottes vinkælder og titlen “Best Award of Excellence” viser, at vi er med helt fremme når det gælder udvalg og dybde i årgange. Her er David Adelhart lige nede at checke om flaskerne ligger godt 🙂
Det begyndte med et Motor Hotel I 1967 åbnede Danmarks første Esso Motor Hotel med 40 værelser og den fornemme restaurant Gastronomique i Glostrup vest for København. De oprindelige bygninger blev siden en del af Glostrup Park Hotel, der fra i dag er forvandlet til et stort hotel med international standard og eksklusivt møde- og konferencecenter. Satsning på høj kvalitet holdes i hævd, både når det gælder arkitektur, indretning og køkkenet på Restaurant La Cocotte. Kapaciteten på værelser og mødelokaler er løftet markant, og flere større events og konferencer er allerede skrevet i kalenderen. Gennem de sidste tre år har Glostrup Park Hotel været bygherre på to store nybyggerier samt omfattende ombygninger og opgraderinger. I slutningen af 2014 færdiggjordes første etape, og mødegæsterne indtog konferencecenteret, der er attraktivt placeret ud mod Byparken. I dag slår Glostrup Park Hotel dørene op til anden etape, der omfatter en ny værelsesfløj, et nyt lobby- og receptionsområde samt nyindretning af et større antal værelser. Den samlede investering løber op i 175 millioner kroner, der ikke alene gør hotellet endnu mere eksklusivt, men også udvider den samlede kapacitet med 6.400 kvadratmeter. ”Sidste år rundede vi flere end 55.000 overnattende gæster, og flere end 25.000 besøgte […]
Presseinformation februar 2016 Flere end 25.000 møde- og konferencegæster i 2015 Ideel timing af trecifret millioninvestering Glostrup Park Hotel ser tilbage på et travlt 2015, hvor flere end 25.000 gæster besøgte møde- og konferencelokalerne i nybyggede Orangeriet. Timingen for åbningen af nybyggeriet har, ifølge direktør Mikael Melander, været perfekt i forhold til den positive udvikling i møde- og konferencemarkedet og de generelle væksttendenser i erhvervslivet. I 2016 udvider Glostrup Park Hotel med yderligere ni møde og konferencelokaler samt 54 nybyggede hotelværelser. Flere end 55.000 gæster overnattede på Glostrup Park Hotel i løbet af 2015. Glostrup Park Hotel er midt i en ambitiøs satsning på møde- og konferencemarkedet med en samlet investering på over 175 millioner kroner. Den foreløbige succes er i hus med flere end 25.000 møde- og konferencegæster i Orangeriet, der åbnede som første af to etaper. ”Det er stærkt tilfredsstillende, at vi runder 25.000 møde- og konferencegæster i Orangeriet i løbet af 2015. Det er mere end 10 procent over vores forventninger. Timingen for vores investering kunne ikke have været bedre. Vi rammer en stigning i møde- og konferencemarkedet, og der er generelle væksttendenser. Samtidig er vi blevet godkendt under hotelaftalen for Statens Indkøb, og ad den vej […]
Romantikken blomstrer på Glostrup Park Hotel. Ikke alene konferencer søger til Glostrup. Hotellets nye konferencecenter, Orangeriet, tiltrækker også et stærkt stigende antal bryllupper. Allerede nu er antallet af bestillinger på bryllupsengagementer vokset med 30% for 2016 sammenlignet med 2015, og da hotellet endnu har ledige weekender i sommermånederne, der er den mest populære periode, bliver væksten ekstrem. Glostrup Park Hotel er blevet et insted for bryllupper. Byparken med de flotte store træer og den lille hvide bro ved søen indbyder til det perfekte billede af brudeparret. ”Vi har opgraderet med en ny helaftenspakke, nemlig Platinium, der henvender sig til dem, der vil gøre noget helt specielt ud af arrangementet, fortæller restaurantchef Dietmar Weiss. ”Med Platiniumpakken får man virkelig noget for pengene. Pakken tiltrækker brudepar, der holder en fest for livet”. Traditionen tro følger et hotelværelse med i prisen, og er man tidligt ude, vågner brudeparret næste morgen op i den store brudesuite. ”Allerede da vi så arkitektens første skitser af konferencecentret, vidste vi, at byggeriet ville ende som en enestående bygning, vi kan være stolte af”, fortæller direktør Mikael Melander. ”Byparken og Orangeriet komplementerer hinanden, og parken er blevet rammet ind, hvilket netop var arkitektens ide. Vi har hidtil været […]
Glostrup Park Hotel er i 2015 med til at sikre julen for 300 børn og forældre. Foreningen Eventyrjul der står for arrangementet er en non-profit forening drevet af frivillige. Med børnene i centrum holder EventyrJul hvert år juleaften for 300 socialt udsatte børn og forældre – med julemad, julepynt, juletræ og julegaver til alle. Vores dygtige souschef Thomas Eul er ansvarlig for maden til Eventyrjuls julearrangement den 24. december 2015 og køkkenet på Glostrup Park Hotel har produceret ris a la mande og kirsebærsovs til de mange mennesker Vi håber dermed at have bidraget til en hyggelig aften for børnene og deres forældre. Læs mere om Eventyrjul her:
Værelserne på 27 m2 er specielt rettet mod forretningssegmentet. Selvfølgelig med gratis wifi, 40" TV, minibar, gratis kaffefaciliteter, god arbejdsplads og aircondition. Specielle støjreducerende vinduespartier holder uønsket støj ude.