Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
(+45) 43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Nyheder
Glostrup Park Hotel vinder SKI-aftalen – igen – igen

Igen i 2023 og de kommende 3 år, anbefaler staten Glostrup Park Hotel som foretrukket overnatningssted. Vi er sammen med en række andre hoteller, udvalgt på grund af vores faciliteter, grønne profil og gode priser sammenholdt med en praktisk beliggenhed i forhold til transport og offentlige transportmuligheder.

Kommentare: 0
Glostrup Park Hotel opnår anerkendelse for økologi

Dette skulderklap er vi virkelig glade for 🙂

Kommentare: 0
Vi dyrker selv vores bordpynt

Vi sår linsespirerne og en uge efter er de klar til at blive sat på bordet som bordpynt – naturligvis

Kommentare: 0
Glostrup Park Hotel får ny køkkenchef

Nuværende souschef overtager ansvaret for køkkenet på Glostrup Park Hotel – herunder den kendte Restaurant La Cocotte. ”Jeg glæder mig til de nye udfordringer” siger ny køkkenchef Johnny Kirkegaard Jensen

Kommentare: 0
Endnu en anerkendelse til Glostrup Park Hotel

Glostrup Park Hotel får CSR diplom Ved Glostrup Kommunes årlige erhvervs konference den 15. november med temaet ”vækst med social bundlinie”, blev der udover spændende indlæg om Den sociale kapitalfond og status på anlægsprojekter i Glostrup Kommune, også uddelt en iværksætter pris og CSR diplom. Glostrup Park Hotel modtog med stolthed Glostrup kommunes CSR diplom. Diplomet tildeles virksomheder der gør en særlig indsats med at vise social ansvarlig ved at ansætte og rumme medarbejdere, som af forskellige årsager har haft det svært med at få fodfæste på arbejdsmarkedet. Det drejer sig bl.a. om ansatte indenfor kategorierne: flexjob, løntilskud, praktik, lærlinge/uddannelse og beskæftiget under §56. ”Vi sætter pris på forskellige typer af medarbejdere i vores virksomhed og har altid haft plads til ansatte under forskellige vilkår.” Siger direktør Mikael Melander. ”Det giver diversitet i hverdagen, at vi både har flexjobber, praktikanter og ikke mindst elever ansat. Når talen falder på, hvor svært det er at skaffe uddannet personale, har vi på Glostrup Park Hotel altid kunne bryste os af, at vi igennem en lang årrække har gjort vort til, at uddanne unge mennesker inden for vores branche. Vi har løbende 8-10 medarbejdere under uddannelse ligesom vi med jævne mellemrum tager praktikanter […]

Kommentare: 0
Glostrup Park Hotel bliver optaget i IACC Meetings

Med Glostrup Park Hotel´s seneste udvidelser af hotel- og konferencefaciliteterne, hører konferencehotellet til blandt Danmarks største udenfor København. Det er derfor naturligt at se udover landets grænser, når de store arrangementer skal landes. Derfor har Glostrup Park Hotel, sammen med en udvalgt kreds af konferencesteder i Danske Konferencecentre, besluttet at indtræde i IACC Meetings (The International Association of Conference Centres). IACC Meetings er en global sammenslutning med fokus på små og mellemstore venues og med mere end 30 års erfaring. Som partner får vi adgang til både international markedsføring, erfaringsudveksling og best practices indenfor møder, kurser og konferencer. 33% af deltagerne i danske møder kom sidste år fra udlandet. Det giver derfor rigtig god mening, når vi, via vores partnerskab med Danske Konferencecentre, den 1. januar 2019 bliver mere internationale. Som partner vil medlemskabet give os: – Global branding overfor udenlandske mødeplanlæggere og øget kendskabsgrad til Danmark – Adgang til international best practice indenfor mødebranchen – Europæiske og globale konferencer hvor netværk og sparring om både kunder og forretning er i fokus – Udvekslingsophold for medarbejdere – Adgang til internationale trends og nyheder ”Vores hotel- og konferencecenter har været i en rivende udvikling de sidste 5 år. Det skyldes ikke mindst […]

Kommentare: 0
Det grønne tag

I har måske bemærket det? Den del af vores tag som er fyldt med græs og mos? Det er egentlig det, man kalder et ”levende” tag eller i fagsprog et LAR-anlæg (lokal afledning af regnvand). Det består blandt andet af Bakkenellike, gul snerre, hvid okseøje, fåresvingel og sandskæg – så kan du godt begynde at google… Udover at være lidt kønnere at kigge på, end et almindeligt tagpap tag, så fungerer græsset som et slags dræn. Men et ”langsomt” dræn, for det grønne tag holder faktisk på vandet og sørger for, at kloakken ikke bliver overbelastet, hvis vi får store regnskyl eller skybrud. Det grønne tag bidrager også til, at det underliggende tag får en endnu længere levetid. Græsset og mosset beskytter undertaget mod sol, vind og vejr og det underliggende tag vil derfor kunne holde endnu flere år. Kan alle så få et grønt tag? Både Ja og nej! Der er nogle krav til det underliggende tag, som skal være opfyldt, for at kunne lave et levende tag. Det vigtigste er hældningen, taget må ikke være for stejlt. Hvis taget har mere end 27 % hældning, er der en risiko for at taget ”skrider” og alt det grønne ender […]

Kommentare: 0
Partner hos Danske Konferencecentre siden 2014

På Glostrup Park Hotel gør vi hvad vi kan, for at give vores gæster de bedste oplevelser.
Vi har et engageret team af kollegaer, vi har store lyse faciliteter og selvfølgelig smil og service som vores gæster altid bliver mødt med.
Men hvordan sikrer du dig som mødebooker eller konferenceplanlægger, at produktet du køber, lever op til forventningerne?
Et oplagt bud ville være gennem referencer og derfor er vi stolte af vores partnerskab med Danske konferencecentre, og den kvalitetssikring Danske Konferencecentre står for, på vores vegne.

Kommentare: 0
Glostrup Park Hotel vinder statens konferenceaftale i yderligere 2 år

På Glostrup Park Hotel er vi stolte af at kunne meddele, at vi endnu engang har modtaget Moderniseringsstyrelsens godkendelse som hotel, kursus og konferenceleverandør til staten, foreløbig for årene 2018 og 2019.

Kommentare: 0
Net Promotor Score – hjælp os med at blive bedre

Her på Glostrup Park Hotel har vi siden 2015 arbejdet med begrebet Net Promoter Score (NPS).
NPS bruges i mange brancher, og er særligt velegnet til virksomheder i servicebranchen, hvor det er os, som mennesker, der leverer en stor del af produktet.
Når I er her som gæster i huset, spørger vi om jeres oplevelse til vores hotel og produkt. Vi tager jeres respons meget seriøst, da vi bruger feedback’en til at give jer en endnu bedre oplevelse næste gang I kommer.

Kommentare: 0
Videre til værktøjslinje