Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Ny restaurantchef
Ny restaurantchef

I forbindelse med den fortsatte udvikling at Glostrup Park Hotel, sættes der nu ekstra fokus på restaurantaktiviteterne. Bl.a. skal Restaurant La Cocotte revitaliseres både gastronomisk og på servicedelen. Endvidere fortsættes udviklingen af konferenceafdelingens udbud af spændende services.

Det har derfor været naturligt at tage en erfaren restaurant- og vinmand ind, der til og med tidligere har været en del af Glostrup Park Hotel team, nemlig Rasmus Andersen, der kommer til at fungere som restaurantchef for restauranterne samt baren.

Rasmus kommer fra en stilling som vinhandler og sommelier hos Erik Sørensen Vine A/S og har i øvrigt en fortid hos bl.a. Comwell.

Med sin store erfaring og ikke mindst viden som sommelier, vil han sammen resten af restaurantholdet sørge for, at vi kan tilbyde spændende oplevelser og de bedste rammer for vores gæster.

Vi er glade for at have Rasmus med i vores team her på Glostrup Park Hotel.

Comments are closed.