Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Okay Food – hjælpeværktøj til mødeplanlæggere

Har dine gæster madallergier eller andre kostpræferencer?

Så har vi nu systemet, der kan lette dit arbejde.

På Glostrup Park Hotel er vi glade for, at vi kan tilbyde dig og dine deltagere endnu større sikkerhed omkring overlevering af information fra gæster, som har kostpræferencer.

Vi har indgået en aftale med OKAY FOOD, som leverer en helt ny digital service til hoteller, mødesteder og mødebookere. Ved hjælp af OKAY FOOD app’en kan mødegæsterne nu dele deres oplysninger om madpræferencer eller fødevare-allergier direkte med os, inden de ankommer til hotellet. Det betyder, at du som mødebooker ikke skal bruge tid og ressourcer på at indsamle oplysningerne til os. Mødegæsten indtaster via en app koden til den konference, som de deltager i og på deres private profil i app’en indtaster de deres madpræferencer. Informationen sendes automatisk til os, hvilket gør det langt lettere for både dig og for os at holde styr på samtlige deltageres ønsker og behov. Det betyder at vi minimerer fejl og misforståelser i alles interesse.

Til mødeplanlæggeren

Step by step

Vi sender et unikt OKAY FOOD link til dit arrangement, som du sender videre til deltagerne.

Derefter behøver du ikke gøre mere. Det smarte er, at når først deltagerne har oprettet en OKAY FOODprofil, så kan de dele den igen og igen.

Vil du vide mere om OKAY FOOD?

Så læs videre her.

Okayfood for mødeplanlæggere – www.okayfoodapp.com/event

Okayfood for deltagere – www.okayfoodapp.com

Sådan gør dine deltagere

step by step

For at komme godt i gang er det MEGET vigtigt at dine deltagere får besked om hvorledes de skal forholde sig – derfor bedes du så hurtigt som muligt informere dem om flg.:

  1. De skal hente Okayfood i App Store eller Google Play
  2. De skal oprette en personlig madprofil (og naturligvis KUN hvis de har kostpræferencer) her kan indsættes personligt billede til identifikation
  3. De skal dele deres oprettede madprofil med os – vær opmærksom på at vi sender en unik kode til dit arrangement som du skal videresende til deltagerne (som via dette link sender deres madprofil til os) – når først de har oprettet en madprofil kan de dele den igen og igen…
  4. ved ankomst til hotellet ved vi, hvor mange allegier, vegetarer mm. vi skal tage hensyn til