Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
(+45) 43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Glostrup Park Hotel får ny køkkenchef

Glostrup Park Hotel får ny køkkenchef

Nuværende souschef overtager ansvaret for køkkenet på Glostrup Park Hotel – herunder den kendte Restaurant La Cocotte. ”Jeg glæder mig til de nye udfordringer” siger ny køkkenchef Johnny Kirkegaard Jensen.

Køkkenet på Glostrup Park Hotel og Restaurant La Cocotte er gennem de sidste 12 år blevet dygtigt ledet af Sune Laurén. Sune har været med til adskillige ændringer og udvidelser gennem sin tid og det er ikke mindst Sunes fortjeneste, at køkkenet i dag kører som en velsmurt maskine. Sune har sagt ja til andre udfordringer og vi ønsker ham alt mulig held og lykke fremover.

Direktør Mikael Melander behøvede ikke at kigge udenfor for vores ”egen lille verden” for at finde en yderst kompetent afløser til jobbet som køkkenchef. Nuværende souschef Johnny Kirkegaard Jensen har valgt at tage stafetten op og fortsætte den spændende udvikling af køkkenet på Glostrup Park Hotel og i Restaurant La Cocotte. Mikael Melander fortæller; ”Det var et ret nemt valg, for vi har jo kendt Johnny gennem mange år og kender ham som en yderst kreativ og dygtig kok. Jeg er ikke i tvivl om, at han kan bære ansvaret for køkkenet videre”.

Johnny stod i lære fra 2003-2005 selvsamme sted som han nu overtager ansvaret for.  Efter endt læretid har Johnny arbejdet som kok, souschef og køkkenchef på forskellige restauranter og der har flere gange gennem årerne også stået Glostrup Park Hotel på hans CV, senest i 2007 og igen fra 2016.

Nu overtager Johnny det fulde ansvar og glæder sig til ansvaret. ”Jeg har haft fornøjelsen af arbejde med forskellige køkkenchefer på Glostrup Park Hotel. Nu er det min tur og jeg vil helt klart sætte min signatur på stedet. Vores køkken har et højt niveau – det skal bibeholdes og udvikles. Jeg ser meget lyst på fremtiden for køkkenet på Glostrup Park Hotel og Restaurant La Cocotte og glæder mig til udfordringen.”

FAKTA
Glostrup Park Hotel råder i dag over 210 værelser, 26 nye mødelokaler, panoramarestaurant, lobby bar og en nyrenoveret Restaurant La Cocotte. Vi tilbyder hotel- og konference faciliteter af høj standard ligesom Restaurant La Cocotte er en meget anerkendt restaurant.

Comments are closed.

Videre til værktøjslinje