Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu

Julefrokost

Kontakt os på 43 22 18 06

Forrygende julefrokost i Storkøbenhavns flotteste festlokaler. Underholdning, musik, dans og fremragende julebuffet. Vi har plads til både den lille og store fest og har plads til op til 300 personer. Og ønsker I at sidde i jeres eget lokale og ikke med den store flok, så finder vi et egnet lokale til jer.

Musikken kommer i år fra after-eight partyband. Et band der bare elsker det de laver og det smitter af på publikum. Energiniveauet er højt og musikken professionelt udført. Gruppen består af 5 personer som brænder for at skabe fest og farver.

Den store julebuffet rummer alt hvad I forventer af julelækkerier. Lige fra den traditionelle julesild i 4 varianter til den mere gammeldags æbleflæsk med almindelig og røget flæsk.  Buffeten har noget til enhver smag af fisk, kød og salater og selvfølgelig finder I også den gode juledessert ris a la mande med kirsebærsovs.

Vi kontakter dig








Fredag den 22. november

Fredag den 29. november

Fredag den 6. december

Fredag den 13. december

La Cocottes julefest fredag

Velkomstdrink – gin & tonic med et pift af jul
Julebuffet med lækkerier for enhver smag
Fri øl, vand og vin under middagen
Musik ved After Eight Partyband (kl. 22.00-01.00)
Fri bar med spiritus (kl. 21.30 – 01.00)

998,- pr. person

Prisen er ekskl. moms
Minimum 35 personer ved
fest i eget lokale

Lørdag den 23. november

Lørdag den 30. november

Lørdag den 7. december

Lørdag den 14. december

La Cocottes Julefest lørdag

Velkomstdrink – gin & tonic med et pift af jul
Julebuffet med lækkerier for enhver smag
Fri øl, vand og vin under middagen
Fri bar med spiritus (kl. 21.30 – 01.00)

798,- pr. person

Prisen er ekskl. moms
Minimum 35 personer
Fest i eget lokale

Julebuffet – festens højdepunkt

4 slags  danske julesild i variation
Gravad laks med sennepsdressing
Varmrøget laks med urtecreme
Stegte fiskefileter med hjemmerørt remulade
Pillede rejer
Kogte æg med mayonnaise
Kalvesylte med syltede rødbeder og sennep
Cremet hønsesalat med svampe og karse
Faringlaseret skinke med grønlangkål
Æbleflæsk med løg og æblekompot
Ribbensteg med julerødkål
Stegt Andebryst
Confiterede andelår
Kalve frikadeller  med rodfrugter og timian
Smørstegte kartofler og brun sovs
Stegt medister med grønlangkål
Hjemmelavet leverpostej med bacon og stegte svampe
Danske og udenlandske oste
Ris a la mande med lun  kirsebærsovs
Æblekage med flødeskum og makrondrys
Juleroulade med chokoladecreme

TILKØB

Røget ål med røræg og purløg, anrettet på fade og serveret ved bordet,
50 gr. ål pr gæst
100,- per person

Servering ved bordet – jeres egen skål ris a la mande med én mandel
og et glas portvin (vi sørger for mandelgaven)
58,- per person

Snapsepakke, serveres ad libitum til hele middagen
(Krone snaps, Rød Aalborg, Linje og Brøndum)
138,- per person

Kaffe/te med en cognac/likør
38,- per person

Natmad
Sliders med pulled pork, coleslaw og hjemmesylt
(Byg-selv slider – serveret ved jeres bord)
100,- per person

Alle priser er eksklusiv moms.

Overnatning efter festen

Når I vælger at lade Glostrup Park Hotel danne rammerne for jeres fantastiske aften, så honorerer vi med særdeles favorable priser på overnatning i forbindelse med julefesten. Og stor lækker morgenbuffet er selvfølgelig med i prisen. Skynd dig at booke dit værelse til vores specielle julepris.  Ring på (+45) 43 96 00 38 eller skriv til glostrup@parkhotel.dk for at høre mere.

Fredage, pris pr. person i dobbeltværelse inkl. stor morgenbuffet kr. 240,-
Fredage, pris pr. person i enkeltværelse inkl. stor morgenbuffet kr. 400,-

Lørdage, pris pr. person i dobbeltværelse inkl. stor morgenbuffet kr. 240,-
Lørdage, pris pr. person i enkeltværelse inkl. stor morgenbuffet kr. 400,-

Ovenstående værelsespriser er eksklusiv moms.

after eight party.

After Eight Partyband

Gruppen består af 5 personer som brænder for at skabe fest og farver.

“Vores fokus er musikken og målsætningen om at levere den bedste live musik til din fest.”

Læs mere om gruppen her.