Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
(+45) 43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Glostrup Park Hotel bliver optaget i IACC Meetings

Glostrup Park Hotel bliver optaget i IACC Meetings

Med Glostrup Park Hotel´s seneste udvidelser af hotel- og konferencefaciliteterne, hører konferencehotellet til blandt Danmarks største udenfor København.

Det er derfor naturligt at se udover landets grænser, når de store arrangementer skal landes.

Derfor har Glostrup Park Hotel, sammen med en udvalgt kreds af konferencesteder i Danske Konferencecentre, besluttet at indtræde i IACC Meetings (The International Association of Conference Centres). IACC Meetings er en global sammenslutning med fokus på små og mellemstore venues og med mere end 30 års erfaring. Som partner får vi adgang til både international markedsføring, erfaringsudveksling og best practices indenfor møder, kurser og konferencer.

33% af deltagerne i danske møder kom sidste år fra udlandet. Det giver derfor rigtig god mening, når vi, via vores partnerskab med Danske Konferencecentre, den 1. januar 2019 bliver mere internationale.

Som partner vil medlemskabet give os:
– Global branding overfor udenlandske mødeplanlæggere og øget kendskabsgrad til Danmark
– Adgang til international best practice indenfor mødebranchen
– Europæiske og globale konferencer hvor netværk og sparring om både kunder og forretning er i fokus
– Udvekslingsophold for medarbejdere
– Adgang til internationale trends og nyheder

”Vores hotel- og konferencecenter har været i en rivende udvikling de sidste 5 år. Det skyldes ikke mindst vores to store byggeprojekter (nyt konferencecenter og ny hotelfløj), der har gjort det muligt for os, at afvikle arrangementer med op til 300 personer.” Siger Direktør Mikael Melander. ”Men den positive udvikling ser vi det som en naturlig fortsættelse, at vende blikket mod udlandet. Både ift. nye internationale gæster, men også erfaringsudvekslingen og adgangen til best practice. Vi ser frem til det nye partnerskab med IACC”.

Læs mere om IACC her .

Læs mere om vores partnerskab i Danske Konferencecentre her.

Flere oplysninger, kontakt Direktør Mikael Melander, mm@parkhotel.dk

Comments are closed.

Videre til værktøjslinje