Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Restaurant La Cocotte´s gourmet jul 2021

LA COCOTTE´S  3- og 5-RETTERS GOURMET JULEMENU

Er I et mindre selskab, der lægger vægt på den gastronomiske side, så bør I overveje en aften  i Restaurant La Cocotte eller et af vores separate lokaler.

Der bliver virkelig kræset om detaljerne, lige fra ingredienser i retterne til de enkelte vine og præsentationen.

Vi lover en hyggelig aften i særklasse, i selskab med vores dygtige tjenere og kokke i La Cocotte.

Vi serverer den 3- og 5-retters Gourmet Julemenu i perioden fredag den 26. november til lørdag den 18. december 2021. Dog ikke søndage.

RESERVÉR BORD:

Book online her!

Alternativt ring på 43 22 18 06 eller send en mail til lacocotte@parkhotel.dk for reservation af bord i restauranten.
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Menu & vine

Menu

*Laks gravad med fennikel, farin og dild, hertil urtemayonnaise og puffet rug
2020 Vermentino ”Ansonica”, Poggiotondo, Toscana

Terrin af gris med karamelliseret løgpuré, syltede stikkelsbær og friteret salvie
2019 Pinot Noir, Badger Mountain Vineyard, Washington

*Stegt andebryst med minirødkål i varme krydderier, pommes Anna sat med karamel, saltede valnødder og andesky.
2019 Confidence, Domaine Fond Croze, Côtes du Rhône

Trøffelbrie med knækbrød.
2017 Sainte Croix de Mont, Ch du Mont, Bordeaux

*Risengrødsis med puffet ris, frysetørret kirsebær og honningkage sponge.
Cream Sherry, Alvaro Domecq, Jerez

 

5 retter 588,-  med vinmenu I (5 glas)  998,-

*3 retter 468,-  med Vinmenu I (3 glas) 698,-

Eller den store pakke

5 retter med opgraderet vinmenu II  kr 1.198,-

Vinmenu II

2018 Pinot Blanc ”Kritt”, Kreydenweiss, Alsace

2013 Geverey Chambertin, Dom Faiveley, Côte d’Nuits

2016 Barolo, Reverdito,

2010 Castelnau de Suduiraut, Sauternes

2005 Maury “Les Murets d’Esprades” Vignerons Catalans

 

Serveres i Restaurant La Cocotte eller i eget lokale (eget lokale minimum 20 personer)