Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Vinaften i Restaurant La Cocotte

Vinaften med 4-retters menu

Vin og mad er vores store passion og Restaurant La Cocotte er kendt for gode vine og fantastisk mad. Vi vil rigtig gerne dele den passion med vores gæster, så derfor byder vi indenfor til en hel unik oplevelse
fredag den 8. november 2019 kl. 18.30.

Rhöne vine med lang historie

Vi har inviteret vinproducent Henri-Claude Amadieu fra huset Pierre Amadieu, til at dele sin viden om vin med os og vi skal selvfølgelig drikke hans vin til den lækre 4-retters menu. Som det eneste sted i Danmark i 2019 får vi besøg af huset Amadieu, der i år kan fejre deres 90 års jubilæum.

Menu og vine

Kammusling (stenbiderrogn hvis vejret tillader det), citronsyltet pære, kyllingeskind og karse
Brutocao Family Vineyards Sauvignon Blanc “Bliss Vineyard”, Mendocino

Pocheret torsk i brunet smør, skorzonerrodscreme, skorzonerrodsfrit og trøffelsne
Brutocao Family Vineyards Chardonnay “Bliss Vineyard”, Mendocino

Tatar af krogmodnet højreb, svampecreme, sennepsmayo, dehydreret æggeblomme, sprøde flager og morkelstøv
Brutocao Family Vineyards Pinot Noir “Slow Lopein Vineyard”, Anderson Valley

Kalvefilet, fermenteret rødbede, røget rødbedebånd, pastinakpure og solbærsauce
Brutocao Family Vineyards Cabernet Sauvignon “Contento Vineyard”, Mendocino
Brutocao Family Vineyards Zinfandel “Slow Lopein Vineyard”, Anderson Valley

Vi slutter aftenen af med en overraskelse.

Vinaften 22.3 2019 kl. 18.30

900,- pr. person

Velkomstdrink
4-retters gourmetmenu
Vine fra Brutocao Family Vineyard
Vinene præsenteres af Antonio Silvia, Brutocao Family Vineyard

Reservér din oplevelse her

Pierre Amadieu, Gigondas

Historie begynder i 1929, da bedstefar Amadieu beslutter at handle vin under navnet Pierre Amadieu. Hans vin kommer fra den 7 hektar lille vingård i Gigondas, som er videreført fra generation til generation. Han er en af ​​de første til at skrive navnet på appellationen på sine flasker og får i 1932 en gylden medalje i National Agricultural Concours i Paris.

I dag er barnebarnet – også kaldet Pierre Amadieu – i spidsen for virksomheden og arbejder sammen med hans onkel og to fætre og en kusine . Sammen forfølger de den langsigtede familietradition om respekt for jorden for at producere vine, der afspejler de unikke omgivelser. Målet er at tilbyde vine, der lever op til bedstefaderens kvalitets standarder, men med en modernitet til glæde for de mest kræsne ganer.

Den “unge Pierre Amadieu” fortæller, “Jeg er ikke tilhænger af overdrevne vine og ofte “tunge” i smagen; Min ambition er snarere at opnå velafbalancerede vine med en bourgognefinhed. Gennem modningen forsøger jeg at afsløre al elegance og rigdom af vores beskyttede områder placeret på højderne af appellationen Gigondas. Fra vinstokke til aftapning tålmodighed og overvågenhed er påkrævet.”



		
classic_wine_bottlegroup brutocao
STD 1
Godnat og sov godt

Vil det ikke lyde fristende, at tage elevatoren 1 etage op og så på hovedet i seng? Du slipper for en dyr taxatur hjem eller gåturen op til S-toget.
Overnat i en af vores dejlige business værelser til kun kr. 600,- inkl. morgenmad for et dobbeltværelse.
Prisen er kun gældende fredag den 22. marts 2019 i forbindelse med køb af Winemakers Dinner. Brug kampagnekode WINE

Book værelse her