Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Vinaften med vinhuset Pierre Amadieu

Vinaften med 4-retters menu

Vin og mad er vores store passion og Restaurant La Cocotte er kendt for gode vine og fantastisk mad. Vi vil rigtig gerne dele den passion med vores gæster, så derfor byder vi indenfor til en hel unik oplevelse
fredag den 8. november 2019 kl. 18.30.

Rhône vine med lang historie

Vi har inviteret vinproducent Henri-Claude Amadieu fra huset Pierre Amadieu, til at dele sin viden om vin med os.  Pierre Amadieu kan i år fejre 90 års jubilæum og Restaurant La Cocotte er eneste sted i Danmark i 2019, som Pierre Amadieu besøger. Vinene vi vil få præsenteret denne aften passer utrolig godt til julemaden og husets ambition er at opnå velafbalancerede vine med en bourgognefinhed. Læs mere om vinhusets spændende historie længere nede.

Menu og vine

Velkomst og snack

Pocheret torsk i brunet smør med skorzonerrodscreme, frit og trøffelsne
2016 Grand Romanee Blanc

Krebinet på oksehaler med en ragout sauce
2016 Vacqueyras
2016 Roullepierre rouge

Andebryst med selleripure, rød grønkål, bagt selleri, syltet æble, dehydreret æble, portvins sauce med svesker
2015 Romanee, Gigondas
2012 Les Pas De Aigle, Gigondas

Lakridstærte med hvid chokolade
2014 Muscat Beaumes des Venice

Vinaften 8. nov. kl. 18.30

900,- pr. person

Velkomstdrink
4-retters gourmetmenu, der er tilpasset vine fra Pierre Amadieu
Vinene præsenteres af Henri-Claude Amadieu

Reservér din oplevelse her

Pierre Amadieu, Gigondas

Historie begynder i 1929, da bedstefar Amadieu beslutter at handle vin under navnet Pierre Amadieu. Hans vin kommer fra den 7 hektar lille vingård i Gigondas, som er videreført fra generation til generation. Han er en af ​​de første til at skrive navnet på appellationen på sine flasker og får i 1932 en gylden medalje i National Agricultural Concours i Paris.

I dag er barnebarnet – også kaldet Pierre Amadieu – i spidsen for virksomheden og arbejder sammen med sin onkel og to fætre og en kusine. Sammen forfølger de den langsigtede familietradition om respekt for jorden for at producere vine, der afspejler de unikke omgivelser. Målet er at tilbyde vine, der lever op til bedstefaderens kvalitets standarder, men med en modernitet til glæde for de mest kræsne ganer.

Den “unge Pierre Amadieu” fortæller, “Jeg er ikke tilhænger af overdrevne vine og ofte “tunge” i smagen; Min ambition er snarere at opnå velafbalancerede vine med en bourgognefinhed. Gennem modningen forsøger jeg at afsløre al elegance og rigdom af vores beskyttede områder placeret på højderne af appellationen Gigondas. Fra vinstokke til aftapning -tålmodighed og overvågenhed er påkrævet.”

Læs mere om det spændende vinhus her.

pierre amedieu
GlostrupParkHotel_028
Godnat og sov godt

Vil det ikke lyde fristende, at tage elevatoren 1 etage op og så på hovedet i seng? Du slipper for en dyr taxatur hjem eller gåturen op til S-toget.
Overnat i en af vores dejlige business værelser til kun kr. 600,- inkl. morgenmad for et dobbeltværelse.
Prisen er kun gældende fredag den 8. november 2019 i forbindelse med køb af Winemakers Dinner. Brug kampagnekode WINE

Book værelse her