Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Vinaften med vinhuset Dal Cero

Vinaften med 4-retters menu – med vinhuset Dal Cero

Vin og mad er vores store passion og Restaurant La Cocotte er kendt for gode vine og fantastisk mad. Vi vil rigtig gerne dele den passion med vores gæster, så derfor byder vi indenfor til en hel unik oplevelse
fredag den 2. oktober 2020 kl. 18.30.

2 uddøde vulkaner

Italien er kendt og elsket af danskerne og ikke mindst på grund af de fantastiske vine. Mest kendt er de røde vine som Ripasso og Amarone, men området har også stor succes med hvide vine. Den 2. oktober får vi besøg af vinhuset Dal Cero Family fra Veneto. En vingård drevet af familien Dal Cero, der i 1934 grundlagde vingården på bjergsiden af 2 uddøde vulkaner. Vi skal smage både røde og hvide vine fra området og ikke mindst høre historien bag vinhuset.

Menu og vine

Menuen og navnene på vine kommer i løber af 2020, når vi kender tilgængelige årgange og kan matche nogle gode retter til disse vine.

Der vil helt sikkert være noget at glæde sig til og vine der matcher årstiden.

Vinaften 2. okt. kl. 18.30

900,- pr. person

Velkomstdrink
4-retters gourmetmenu, der er tilpasset vine fra Dal Cero Family

Reservér din oplevelse på tlf. 43 22 18 06.

Dal Cero Family, Veneto

“Den fineste ting er frugten af ​​lidenskab og et unikt voksende område.”

Dal Cero’s familiehistorie begynder i 1934 i provinsen Verona, da Augusto Dal Cero købte et meget usædvanligt stykke jord, domineret af to uddøde vulkaner, Crocetta og Calvarina.  Augusto vidste lidt om geologi, men meget om druer. Hans instinkt fortalte ham, at hvis han gravede sig ned i den skovdækkede jord i toppen af ​​vulkanerne og plantede vinstokke i den jord, ville vinmarken sandsynligvis drage fordel af den mineralrige jord.

Familien Dal Cero har produceret vin i over tre generationer og har omhyggeligt været med i hvert trin i produktionsprocessen fra vinmark til flaske. Det fundamentale princip for grundlægger Augusto Dal Cero er respekt for traditioner – hvilket også er blevet en misson for hans sønner Dario og Giuseppe.

Læs mere om det spændende vinhus her.

dalcero1
GlostrupParkHotel_028
Godnat og sov godt

Vil det ikke lyde fristende, at tage elevatoren 1 etage op og så på hovedet i seng? Du slipper for en dyr taxatur hjem eller gåturen op til S-toget.
Overnat i en af vores dejlige business værelser til kun kr. 600,- inkl. morgenmad for et dobbeltværelse.
Prisen er kun gældende fredag den 2. oktober 2020 i forbindelse med køb af Winemakers Dinner. Brug kampagnekode WINE

Book værelse her