Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Vinaften med Dyrehøj Vingård

Vinaften med 4-retters menu

Vin og mad er vores store passion i Restaurant La Cocotte og vi elsker at byde velkommen til gæster, leverandører og venner af huset med samme passion. Derfor holder vi bl.a. vinaftner med besøg fra forskellige vinhuse og producenter.

Dyrehøj Vingaard
Det er ikke uden stolthed, at vi fredag den 20. september byder velkommen til en dansk vingård.  Siden 2000 hvor danskerne fik lov til at dyrke vin til kommercielt brug, er flere og flere vinmarker dukket op. Dyrehøj Vingård satte de første planter i 2008 og i vinkælderen bliver Rös skabt af vinbonden og hele teamet bag vingården.  RÖS henviser kort og præcist til vinmarkernes og vineriets unikke geografiske beliggenhed på Røsnæs. Vi glæder os til at byde velkommen.

MENU OG VINE

Velkomst og snack
RÖS Muscaris 2016

Kammusling med stegt brioche, Chardonnay gele og urte granite
RÖS Rondo Rosé 2018

Stegt  tun med brændt piment, frisesalat, soya/sesam dressing og spanske mandler
RÖS Solaris 2018
RÖS Reserve Solaris 2017

Kyllingebalontine vendt i sprødt skind og persillefrit, rabarberkompot og grillet syltet skoleagurk
RÖS Souvignir Gris Orange 2018

Vildtinderlår med persillerødder i gastrik, karl johan, kartoffelkroket og sauce på Rös edelbrandt drue
RÖS Cabernet Cantor 2014

Kaffe/te
RÖS Edelbrand nobelfüllung, lagret 3 år på egefad

Vinaften med Dyrehøj Vingård

Fredag 20. sep. kl. 18.30

900,- pr. person

Vinene præsenteres af Betina Newberry fra Dyrehøj Vingaard

Reservér dit bord her

Dyrehøj Vingaard

Dyrehøj Vingaard ejes af Tom Christensen. Tom har altid været landmand og har været vant til årets gang i marken, mange ansatte og mange bolde i luften. Derfor var der heller ikke langt fra tanke til handling, da en af naboerne nævnte, at “du har Danmarks bedste placering til vindyrkning”. Tom har en vision for sin vingård, men også for dansk vin. “Der skal laves topvine, der har internationalt niveau.
Dyrehøj Vingaard ligger på det solrige Røsnæs ved Kalundborg og er Danmarks største vingård med mere end 30.00 vinstokke. De kalkholdige skrænter og det kølige klima giver et fantastisk grundlag for at dyrke druer. Al vin og spiritus fra Dyrehøj Vingaard markedsføres under navnet RÖS. RÖS henviser kort og præcist til vinmarkernes og vineriets unikke geografiske beliggenhed på Røsnæs.

Læs mere om Dyrehøj Vingaard her.

Solaris-reserve-guldmedalje