Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Vinaften med Dyrehøj Vingård

Vinaften med 4-retters menu

Vin og mad er vores store passion i Restaurant La Cocotte og vi elsker at byde velkommen til gæster, leverandører og venner af huset med samme passion. Derfor holder vi bl.a. vinaftner med besøg fra forskellige vinhuse og producenter.

Dyrehøj Vingaard
Det er ikke uden stolthed, at vi den 20. september byder velkommen til en dansk vingård.  Siden 2000 hvor danskerne fik lov til at dyrke vin til kommercielt brug, er flere og flere vinmarker dukket op. Dyrehøj Vingård satte de første planter i 2008 og i vinkælderen bliver Rös skabt af vinbonden og hele teamet bag vingården. Vi er glade og spændte på at byde velkommen til Dyrehøj Vingaard.

MENU OG VINE

Velkomst
4-retters menu fra Restaurant La Cocotte
Vine fra Dyrehøj Vingaard
Kaffe/te

Menu og vine kommer op hurtigst muligt.

Vinaften 20. sep. kl. 18.30

900,- pr. person

Vinene præsenteres af Betina Newberry fra Dyrehøj Vingaard

Reservér dit bord her

Dyrehøj Vingaard

Dyrehøj Vingaard ejes af Tom Christensen. Tom har altid været landmand og har været vant til årets gang i marken, mange ansatte og mange bolde i luften. Derfor var der heller ikke langt fra tanke til handling, da en af naboerne nævnte, at “du har Danmarks bedste placering til vindyrkning”. Tom har en vision for sin vingård, men også for dansk vin. “Der skal laves topvine, der har internationalt niveau.
Dyrehøj Vingaard ligger på det solrige Røsnæs ved Kalundborg og er Danmarks største vingård med mere end 30.00 vinstokke. De kalkholdige skrænter og det kølige klima giver et fantastisk grundlag for at dyrke druer. Al vin og spiritus fra Dyrehøj Vingaard markedsføres under navnet RÖS. RÖS henviser kort og præcist til vinmarkernes og vineriets unikke geografiske beliggenhed på Røsnæs.

Læs mere om Dyrehøj Vingaard her.

betina-newberry