Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Vinaften – Californiske vine

Vinaften med 4-retters menu

Vin og mad er vores store passion i Restaurant La Cocotte og vi elsker at byde velkommen til gæster, leverandører og venner af huset med samme passion. Derfor holder vi bl.a. vinaftner med besøg fra forskellige vinhuse og producenter.

2 spændende vinhuse fra Californien
Antonio Silvia – virker navnet bekendt er det helt rigtigt – kommer retur til Restaurant La Cocotte for at dele sin fantastiske viden om vin med os. Denne gang repræsenterer han 2 fantastiske vingårde fra Californien.
Sæt kryds i kalenderen fredag den 20. marts 2020, hvor vi skal smage vine fra både Dutcher Crossing Winery og fra Lucas & Lewellen Vineyards.

Californiske Vine

Fredag 20. marts kl. 18.30

900,- pr. person.

Reservér dit bord på tlf. 43 22 18 06

eller book online

MENU OG VINE

Vi glæder os til at sammensætte en fantastisk 4-retters menu
med spændende vine fra både Dutcher Crossing Winery og fra Lucas & Lewellen Vineyard. Og så kan I forvente gode historier fra vinens og Antonios’ verden.

Dutcher Crossing Winery

Da Debra Mathy købte Dutcher Crossing i 2007, opfyldte det hendes livslange drøm om at eje en vingård i Sonoma County. Vingården havde da 35 hektar og lavede fem vine.  I dag, under Debra’s ledelse og kreative vision, tilbyder Dutcher Crossing mere end tredive vine fra 75 hektar vinmarker i Sonoma, Napa, og Mendocino.
Cyklen på etiketten hylder Debra’s passion som cyklist og er også en hyldest til hendes far, der opmuntrede hende til at forfølge sine drømme.

Alt, hvad man gør på Dutcher Crossing begynder med begrebet familie. Uanset om du er den ældste eller nyeste medlem af vingården. Alles bidrag er nødvendigt og integreret i successen og baseret på en enkel tro om at være en velafbalanceret, trebenet stol. Ben et, er at lave den bedste vin og samtidig være tro mod vingården og dens vinarv. Det andet ben er den smukke følelse af tilstedeværelse indenfor vinmarkerne og vingården. Endelig er det tredje ben gæstfrihed.

Læs mere om Dutcher Crossing her.

Lucas & Lewellen Vineyards

Louis Lucas, en tredje generations vinbonde, og højesterets dommer Royce Lewellen mødtes i 1975 gennem Santa Maria Wine & Food Society. Louis var en respekteret producent, der havde leveret fantastike druer til velrenommerede Napa og Sonoma vingårde i årtier. Royce Lewellen var en lidenskabelig vinentusiast med en vision for fremtiden for Santa Barbara County vinindustri. I løbet af de næste femogtyve år voksede et dybt venskab, der tjente som grundlag for Lucas & Lewellen vinmarker, en Californien baseret vingård med 400 hektar.

Royce Lewellen udtaler, “Jeg er stolt af Lucas & Lewellen vinmarker. Fra druerne til vinene, til personalet der får det hele til at ske. Men, som vi gerne siger: “du har ikke set det hele endnu! Det bedste er stadig til gode.”

Læs mere om Lucas & Lewellen Vineyards her.