Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Fredag i La Cocotte

Fredag i La Cocotte

Tilbuddet er ikke gældende i ugerne 25 – 32

Gæsterne i Restaurant La Cocotte er en blanding af vores boende hotelgæster, lokale borgere og erhvervsfolk og i øvrigt gæster fra hele Storkøbenhavn, der sætter pris på god mad og betjening.

Vi lægger et stort arbejde i aldrig at gå på kompromis med vores arbejde.  Vores restaurantchef og køkkenchef har i samarbejde kreeret en 3-retters menu med 3 vine til en favorabel pris. Vi glæder os til at præsentere den for jer.

Slut eventuelt dagen af med overnatning i et af vores flotte business class værelser.

3 retter - 3 glas vin

Fredag i La Cocotte

Fredage i 2021 tilbyder vi en lækker 3-retters menu og 3 glas vin. De 3 retter er udvalgt af køkkenet fra vores 5-retters degustationsmenu.

Prisen er kun 500,- pr. person

Book bord online eller på tlf. 43 22 18 06

Tilbuddet er ikke gældende i ugerne 25 – 32

Menuen

Teamet bag restaurant La Cocotte gør sig hver dag umage for at tilfredsstille vores mange besøgende med fantastisk mad og skønne vine. Vi skifter jævnligt menuen, så den følger årstidernes skiften. 3-retters menuen til Fredag i La Cocotte er valgt af køkkenchefen og hans team ud fra vores 5-retters degustationsmenu. Vores dygtige tjenere har nøje udvalgt vine der matcher menuen.

Vi glæder os til at byde velkommen i Restaurant La Cocotte.

Overnatning i lækkert dobbeltværelse

Gør fredagen fuldendt og slap af i skønne omgivelser efter en lækker middag. Book en overnatning i vores business class værelse til kun 200,- pr. person. Prisen er selvfølgelig inkl. den store morgenbuffet.

BUSTW 1