Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Beer makers dinner

Øl og god mad fredag den 3. maj

Vi har twistet begrebet winemakers dinner og lavet en beer makers dinner! Konceptet er det samme. God mad, godt øl og en aften, hvor mad, drikkevarer og stemning går op i en højere enhed.

I samarbejde med Herslev Bryghus tilbyder vi beer makers dinner, hvor I skal smage forskellige øl og øl typer. Vores dygtige køkkenteam har sammensat en menu, hvor retterne matcher øllet.

En beer makers dinner byder selvfølgelig også på gode historier og fakta om ølbrygning. Det vil Lars Hare-Mortensen fra Herslev Bryghus give en smagsprøve på.

Øl og 5-retters menu

790 kr.

Fredag den 3. maj kl. 18.30
  • Gaven fra far til far!
  • Vinlogen – der går nye veje!
  • Fødselsdagsgaven til øl-entusiasten

Interesseret?
Book bord på tlf. 43 22 18 06
Eller via dette link

Menu beer makers dinner

Velkomst
Black Velvet med snack af masken fra Herslev Bryghus

Hø øl
Havtaske og sauce nage

Asparges hvedeøl
Dampet/grillet hvide asparges – asparges sifon – skinke

IPA & IDA
Grisebryst braiseret i ipa og æbler

Barley wine
3 oste fra Arla Unika med sprødt og sylt

Kaffe/te med sødt

Herslev Bryghus

Herslev Bryghus er et gårdbryggeri beliggende på Toftegaard i landsbyen Herslev tæt ved Roskilde Fjord. Toftegaards 30 hektar er omlagt til økologisk drift, og grundlaget til ølproduktionen stammer fra bryghusets egne marker.

Herslev Bryghus har siden januar 2013 udelukkende produceret økologisk øl og det økologiske korn til basismalten kommer så vidt muligt fra gårdens egne økologiske marker.

Nøgleordene på Herslev Bryghus er kvalitet, rene økologiske råvarer og sporbarhed i produktionen. Udvikling og brygning af økologisk øl skal være sjovt og årstiderne inspirerer Bryghuset til udvikling af nye intense smagsoplevelser.  Og som de selv siger “vi laver øl, vi selv kan li'”.

Billeder fra Herslev Bryghus