Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
(+45) 43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Back to basic – Restaurant La Cocotte
La Cocotte skrevet med seriffer i en sort dobbeltcirkel

Restaurant La Cocotte byder indenfor til en særlig spændende aften, hvor vi søger tilbage til rødderne

(få pladser tilbage)

Konceptet er enkelt. Fantastisk mad og uovertruffen vin i hyggelige omgivelser.

Vi er gået i gemmerne og har rodet de gamle opskrifter igennem. Her har vi fundet inspirationen til en klassisk fransk gourmetmenu, ledsaget af de helt rigtige franske vine.

Arrangementet finder sted

Lørdag den 28. oktober 2023 kl. 18.00

Champagne Bernard Remy & snacks

*

Salat af dansk sort hummer i dolme serveret med cremet hummersauce

2020 Chablis William Fevre, Domaine MG

*

Ragout af snegle fra bourgogne med sprød flage af butterdej

2020 Monthélie, 1. Cru Duresses, Domaine Bouchard Père & Fils

*

Foie gras terrine med boretaneløg, friske brombær og Chardonnay

2019 Gewurztraminer Alsace, Burckel Jung

*

Gane renser fra Champagne

*

Stegt pighvar og sauce nage

2019 Les Vieilles Vignes Pouilly-Fuissé, Vincent Girardin 

*

Vagtel med farseret jumbomorkel og kastanjesauce

2019 Gevrey Chambertin fra Faiveley

*

Toast – Comte 30 mdr. – brunet smør – trøffel

2012 Pinot Gris Clos St.Urbain Grand Cru, Zind-Humbrecht

*

Tarte tatin og masser af vanilje

Pommeau de Normandie, Christian Drouin

 

 

Pris pr. person  inkl. vinmenu kr. 1.249,-. Begrænset antal pladser

 

 

 

Book denne oplevelse på tlf. 43 22 18 06 for reservation af bord

 

I Restaurant La Cocotte kan du opleve det ypperste inden for dansk/fransk kogekunst med en drejning mod det italienske.
Vi inspireres af naturens skønne råvarer, så man altid kan mærke årstidernes skiften på menuen.

Vores vinkælder er et kapitel for sig. Med over 1000 forskellige vine fra det meste af verden, er vinkortet gennem de sidste år blevet belønnet med prisen ” Best of Award of Excellence” af verdens førende vinmagasin Wine Spectator.

Julefrokost på hotel
20181207-_16A5724
vores køkken

Overnatning
Vi kender det allesammen. En dejlig middag, fantastiske vine, hyggeligt selskab, afslutning i baren med en drink eller to …. og så trænger du til din nattesøvn.
Vil det ikke lyde fristende, at tage elevatoren 1 etage op og så på hovedet i seng? Du slipper for en dyr taxitur hjem eller gåturen op til S-toget.
Overnat i en af vores dejlige værelser til kun kr. 900,- inkl. morgenmad for et dobbeltværelse.
Prisen er kun gældende lørdag den 28. oktober i forbindelse med ovenstående
Brug kampagnekode WEEKEND

Book værelse her

Restaurant La Cocottes historie
Kilde:Wikipedia

La Cocotte var en dansk restaurant på Hotel Richmond på Vester Farimagsgade i København. Den var over to perioder tildelt én stjerne i Michelinguiden. Den etableredes i 1976. I 1991 flyttede La Cocotte til Glostrup Park Hotel stadig under Jan Cocotte-Pedersens ledelse.

Jan Pedersen er for længst væk, men La Cocotte er stadig kendt for sit gastronomiske niveau og ikke mindst for et af Danmarks bedste vinkort, der bl.a. er tildelt “Best of Award of Ecxellence” af Wine Spectator.

I 1975 købte Simon Spies og Spies Rejser hotellet Richmond på Vesterbro, og han ønskede sig sin egen restaurant på stedet. Kokken Jan Cocotte-Pedersen blev restauratør og køkkenchef, og restauranten åbnede i 1976. Simon Spies interesserede sig ikke for prisen på menuerne, så maden blev opulent, hvor der ikke blev sparet på hverken creme fraiche, smør, fløde og cognac. Blandt råvarerne blev brugt masser af hummer, pighvar, store bøffer og kaviar.[1]

La Cocotte blev i 1983 sammen med Kong Hans Kælder de første restauranter i Danmark som blev tildelt én stjerne i den berømte Michelinguiden. Cocotte fik den året efter, mens guidens inspektører ikke gav restauranten stjerner de næste tre år, for så at tildele én i 1988. De næste to år var uden de eftertragtede stjerner.

Jan Pedersen

Restaurant La Cocotte´s køkken ledes af Johnny Kirkegaard Jensen

Johnny har arbejdet som kok, souschef og køkkenchef på forskellige restauranter og der har flere gange gennem årerne også stået Glostrup Park Hotel på hans CV, senest i 2007 og igen fra 2016.

 

Johnny Kirkegaard
Køkkenchef