Champagne Bernard Remy & snacks
*
Salat af dansk sort hummer i dolme serveret med cremet hummersauce
2020 Chablis William Fevre, Domaine MG
*
Ragout af snegle fra bourgogne med sprød flage af butterdej
2020 Monthélie, 1. Cru Duresses, Domaine Bouchard Père & Fils
*
Foie gras terrine med boretaneløg, friske brombær og Chardonnay
2019 Gewurztraminer Alsace, Burckel Jung
*
Gane renser fra Champagne
*
Stegt pighvar og sauce nage
2019 Les Vieilles Vignes Pouilly-Fuissé, Vincent Girardin
*
Vagtel med farseret jumbomorkel og kastanjesauce
2019 Gevrey Chambertin fra Faiveley
*
Toast – Comte 30 mdr. – brunet smør – trøffel
2012 Pinot Gris Clos St.Urbain Grand Cru, Zind-Humbrecht
*
Tarte tatin og masser af vanilje
Pommeau de Normandie, Christian Drouin
Pris pr. person inkl. vinmenu kr. 1.249,-. Begrænset antal pladser
Book denne oplevelse på tlf. 43 22 18 06 for reservation af bord
I Restaurant La Cocotte kan du opleve det ypperste inden for dansk/fransk kogekunst med en drejning mod det italienske.
Vi inspireres af naturens skønne råvarer, så man altid kan mærke årstidernes skiften på menuen.
Vores vinkælder er et kapitel for sig. Med over 1000 forskellige vine fra det meste af verden, er vinkortet gennem de sidste år blevet belønnet med prisen ” Best of Award of Excellence” af verdens førende vinmagasin Wine Spectator.