Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Glostrup Park Hotel vinder statens konferenceaftale i yderligere 2 år

Glostrup Park Hotel vinder statens konferenceaftale i yderligere 2 år

Staten kan fortsat benytte de nye og lækre konferencefaciliteter på Glostrup Park Hotel.

På Glostrup Park Hotel er vi stolte af at kunne meddele, at vi endnu engang har modtaget Moderniseringsstyrelsens godkendelse som hotel, kursus og konferenceleverandør til staten, foreløbig for årene 2018 og 2019.

Primo marts 2018 blev det afgjort, hvem der har vundet statens indkøbsaftale (for konferencer og møder) for de kommende to år. Det betyder, at du som statskunde tilbydes favorable vilkår og priser, der er forhandlet og godkendt af moderniseringsstyrelsen.

Vi har haft mulighed for at tilbyde staten favorable priser i mange år og efter dette års forhandlinger er vi stadig med i loopet, hvilket glæder direktør Mikael Melander

”Statsaftalen med moderniseringsstyrelsen er rigtig vigtig for os. Både fordi vi selvfølgelig gerne vil byde velkommen til statens medarbejdere her i vores hus, men også fordi aftalen opnås på baggrund af konferencestedernes service og kvalitet samt prisniveauet.

Statsaftalen er baseret på en konferenceaftale fra 11 deltagerer og op og her på Glostrup Park Hotel kan vi byde velkommen til statens ansatte, både når det drejer sig om konferencer med overnatninger og uden overnatninger. Det har betydning for statens mødebookere, da ikke alle konferencesteder har indgået en aftale om konferencer både med overnatning, og uden overnatning.

Glostrup Park hotel har eksisteret i Glostrup siden 1967 og er velkendt for sit gastronomiske niveau i Restaurant La Cocotte. Siden åbningen i 1967 hvor hotellet kunne tilbyde 40 værelser, er udvidelsen og udviklingen gået hånd i hånd.

I dag tæller hotellet 210 værelser og 26 møde-og konference faciliteter og er således et af Sjællands største hoteller udenfor København. Vi kan rumme de helt store konferencer og har plads op til 300 deltagere i det største lokale. Samtidig er der med udvidelsen i Orangeriet, plads til lige så mange spisende gæster, der kan nyde udsigten over den smukke park.

Et andet ikke uvæsentligt parameter er, at Glostrup Park Hotel råder over gratis parkeringsfaciliteter både ude og inde.

For yderligere kommentarer: Mette Wolf, Salgs- og Marketingchef, Glostrup Park Hotel, Tlf. 43 22 18 05

Comments are closed.