Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Glostrup Park Hotel har modtaget årets erhvervspris 2017 fra Glostrup Kommune

Glostrup Park Hotel har modtaget årets erhvervspris 2017 fra Glostrup Kommune

Med lige dele stolthed og ydmyghed, modtog vi torsdag aften Glostrup Kommunes Erhvervspris 2017.
Prisen blev givet ved Glostrup Kommunes Erhvervskonference, som vi lagde lokaler til.

Ved prisoverrækkelsen sagde Borgmester John Engelhardt:

”I Glostrup Kommune ønsker vi at anerkende vores virksomheder. Derfor har kommunen etableret en erhvervspris, der hvert år skal tildeles en virksomhed, der har ydet en ekstraordinær indsats i forhold til et konkret tiltag i kommunen. Kriterierne for valget er:

  • Virksomheden er i fremgang. Det være sig både økonomisk vækst, flere kunder, brug af investeringer m.m.
  • Virksomheden har betydning for at få flere i arbejde.
  • Virksomheden udviser vilje til at ville engagere sig i Glostrup.

Dette års vinder fylder 50 år i år, og det er dermed en etableret ”institution” i Glostrup. Målsætningen for dette års vinder er at være det foretrukne mødested på Sjælland for offentlige og private virksomheder og samtidig være det foretrukne hotel for Vestegnens virksomheder og beboere. Jeg kan også røbe, at hotellet har udvidet med to byggerier i perioden mellem 2013-2016 til i alt 175 mio.kr. og den står på den måde som et fint fysisk eksempel på vækst i Glostrup.
Via deltagelse til konferencer og hotelbesøg stifter tusindvis af mennesker årligt bekendtskab med Glostrup via hotellet. Og hotellets stærke brand er derfor med til også at brande kommunen positivt. På mange måder er dette års vinder en af de mere ikoniske virksomheder i Glostrup. Jeg vil tro, at stort set alle i Glostrup kender denne virksomhed – og ved hvad den står for. Der er i det hele taget tale om et virkeligt stærkt brand i den eksklusive ende. Og det er samtidig et brand, der når langt ud over Glostrups grænser.

Det er naturligvis Glostrup Park Hotel, der er dette års vinder af Glostrup Kommunes Erhvervspris.”

Direktør Mikael Melander takkede for den fine statuette og anerkendelsen med disse ord.

”Tusind tak for Erhvervsprisen. Den er jeg utrolig glad for. Det er kronen på værket efter 3 års byggeri, der stod klart sidste år. Jeg føler, at alle vores dygtige medarbejdere i virkeligheden burde stå og modtage denne pris. Vi står nemlig sammen om målsætningen – at vi skal være blandt de bedste indenfor vores kerneområder, hotel, konference og restaurantdrift.

Vore kunder har allerede kvitteret for vores udvikling de seneste år. Vi har i dag over 100.000 gæster om året fordelt på hotel, konference og selskaber.
Vi har med de sidste 3 års byggerier skabt 20 ekstra arbejdspladser og anvendt i omegnen af 175 millioner på at skabe et af Sjællands største hotel- og konferencecentre udenfor København.

Jeg vil også gerne sige tak til Glostrup Kommune, som vi har haft en god dialog med gennem hele den proces det har været at udvikle hotellet.”

Comments are closed.