Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
(+45) 43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Forvandlet til eksklusivt mødested

Forvandlet til eksklusivt mødested

Det begyndte med et Motor HotelGlostrupParkHotel_005

I 1967 åbnede Danmarks første Esso Motor Hotel med 40 værelser og den fornemme restaurant Gastronomique i Glostrup vest for København. De oprindelige bygninger blev siden en del af Glostrup Park Hotel, der fra i dag er forvandlet til et stort hotel med international standard og eksklusivt møde- og konferencecenter. Satsning på høj kvalitet holdes i hævd, både når det gælder arkitektur, indretning og køkkenet på Restaurant La Cocotte. Kapaciteten på værelser og mødelokaler er løftet markant, og flere større events og konferencer er allerede skrevet i kalenderen.

Gennem de sidste tre år har Glostrup Park Hotel været bygherre på to store nybyggerier samt omfattende ombygninger og opgraderinger. I slutningen af 2014 færdiggjordes første etape, og mødegæsterne indtog konferencecenteret, der er attraktivt placeret ud mod Byparken. I dag slår Glostrup Park Hotel dørene op til anden etape, der omfatter en ny værelsesfløj, et nyt lobby- og receptionsområde samt nyindretning af et større antal værelser. Den samlede investering løber op i 175 millioner kroner, der ikke alene gør hotellet endnu mere eksklusivt, men også udvider den samlede kapacitet med 6.400 kvadratmeter. ”Sidste år rundede vi flere end 55.000 overnattende gæster, og flere end 25.000 besøgte det nyåbnede møde- og konferencecenter, Orangeriet. Timingen har i vores øjne været optimal, og det færdige resultat rammer møde- og konferencemarkedet perfekt. Vores satsning på et køkken med et højt ambitionsniveau og indretning med eksklusive materialer er der masser af efterspørgsel på,” fortæller Mikael Melander, direktør for Glostrup Park Hotel igennem 25 år. Fleksible faciliteter til alle typer arrangementer Forventningen til den nye sæson er, at omtrent det samme antal gæster kommer forbi hotellet – alene for at benytte møde- og konferencefaciliteterne. Det er dobbelt så mange møde- og konferencegæster som i år 2015, men med den ambitiøse investering er der blandt andet åbnet op for et konferencelokale med plads til 300 personer på en gang. Det giver helt nye muligheder, og de nye kunder har allerede meldt sig.

”Vi har valgt at åbne op for nye muligheder med vores store konferencesal, der kan huse op til 300 personer. Samtidig kan næsten alle 26 mødelokaler afskærmes eller opdeles på forskellige måder, sådan at vi er fleksible og kan skræddersy faciliteterne efter kundernes ønsker,” fortsætter Mikael Melander.
Igennem den treårige byggeproces har intet været overladt til tilfældighederne. Materialerne er nøje udvalgt, og møblementet er førsteklasses dansk kvalitet. Store lysindfald og en udpræget nordisk stil gør Glostrup Park Hotel til en stilfuld designperle med fokus på kvalitet og komfort. Samtlige værelser i den nye treetagers værelsesfløj er på 27 m2, og dermed større end almindelig hotelstandard. Mødelokalerne i stueetagen har højt til loftet og plads til uforstyrret sparring.
Investering i indretning og byggeri er en succes
Kunderne oplever allerede den høje kvalitet på Glostrup Park Hotel, når de fra Hovedvejen går gennem det kobberindfattede indgangsparti og ledes til det nye receptionsområde. ”Vi arbejder ud fra målsætningen om altid at levere lidt ekstra – det gælder selvfølgelig også indretning, plads og kvaliteten af håndværket udendørs såvel som indendørs. Ikke mange steder kan tilbyde en beliggenhed som vores samtidig med så omfattende konferencefaciliteter, og vi har stor succes med at konvertere besøg i de nye lokaler til bookinger og nye aftaler,” fortæller Mette Wolf, der er salgs- og marketingschef på Glostrup Park Hotel.

Målsætningen er at være det foretrukne mødested på Sjælland for offentlige og private virksomheder og samtidig det foretrukne hotel for Vestegnens virksomheder og beboere. Den attraktive placering og de nye faciliteter flytter også arrangementer fra det centrale København. Der vindes masser af tid ved at vælge Glostrup Park Hotel få minutter fra de vest- og sydgående motorveje.
Hotellets navnkundige Restaurant La Cocotte er samtidig med udvidelsen blevet renoveret og nyindrettet. Under La Cocotte findes en af landets bedste vinkældre med tilhørende Enoteca, som tidligere i år blev indviet efter en nyindretning.

Yderligere information:
Mikael Melander, direktør, Glostrup Park Hotel: mm@parkhotel.dk, 43 96 00 38

Fakta om Glostrup Park Hotel

Glostrup Park Hotel er et 4-stjernet hotel med eksklusive møde- og konferencefaciliteter samt et ambitiøst køkken. Siden åbningen som Motor Hotel i 1967 har hotellet gennemgået en drastisk forvandling og står nu klar til at byde velkommen med en totalkapacitet på i alt 26 møde- og konferencelokaler samt 213 hotelværelser.
I slutningen af 2014 stod hotellets konferencecenter, Orangeriet, færdigt. Foruden mødefaciliteterne rummer bygningen en panoramarestaurant med plads op til 300 gæster og med udsigt over Byparken. En stor overdækket udsigtsterrasse ligger i forlængelse af panoramarestauranten og rækker ud i Byparken. Anden etape af Glostrup Park Hotels ambitiøse udvidelse står nu klar og omfatter 54 nye 27 m2 store værelser samt ni yderligere møde- og konferencelokaler, hvoraf det største har mulighed for at rumme 300 konference- eller festdeltagere på én gang.
På det gastronomiske plan ligger Glostrup Park Hotel også højt placeret med Restaurant La Cocottes velrenommerede køkken, der både tiltrækker hotelgæster samt besøgende fra hele Storkøbenhavn. Under La Cocotte ligger en af Danmarks bedste vinkældre samt det tilhørende Enoteca.
www.parkhotel.dk

Glostrup Park Hotel, milepæle

1967: Esso Motor Hotel, tegnet af arkitekt Ole Hagen, åbner med 40 værelser.
1983: Hotellet bliver solgt og har i mellemtiden skiftet navn til Glostrup Park Hotel.
1988: Der tilbygges en 3. etage, hvorefter hotellet indeholder 83 værelser.
1990: Comwell overtager driften.
1991: Restaurant La Cocotte etableres.
1996: Glostrup Park Hotel får 4 stjerner.
1999: Glostrup Park Hotel bliver et selvstændigt hotel- og konferencecenter.
2003: En ny fløj, tegnet af professor Knud Friis, indvies med 79 værelser og et wellnesscenter.
2014: Et nyt møde- og konferencecenter, tegnet af Dissing+Weitling, åbnede med 2800 kvadratmeter fordelt på mødelokaler og en stor panoramarestaurant.
2016: En ny hotelfløj, tegnet af Dissing+Weitling, med 9 møde- og konferencelokaler samt 54 hotelværelser, åbner. Det totale antal hotelværelser når op på 213. Antallet af møde- og konferencelokaler er nu 26, og det største lokale kan rumme op til 300 gæster.

Comments are closed.