Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
(+45) 43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Endnu en anerkendelse til Glostrup Park Hotel

Endnu en anerkendelse til Glostrup Park Hotel

Glostrup Park Hotel får CSR diplom

Ved Glostrup Kommunes årlige erhvervs konference den 15. november med temaet ”vækst med social bundlinie”, blev der udover spændende indlæg om Den sociale kapitalfond og status på anlægsprojekter i Glostrup Kommune, også uddelt en iværksætter pris og CSR diplom.

Glostrup Park Hotel modtog med stolthed Glostrup kommunes CSR diplom.

Diplomet tildeles virksomheder der gør en særlig indsats med at vise social ansvarlig ved at ansætte og rumme medarbejdere, som af forskellige årsager har haft det svært med at få fodfæste på arbejdsmarkedet. Det drejer sig bl.a. om ansatte indenfor kategorierne: flexjob, løntilskud, praktik, lærlinge/uddannelse og beskæftiget under §56.

”Vi sætter pris på forskellige typer af medarbejdere i vores virksomhed og har altid haft plads til ansatte under forskellige vilkår.” Siger direktør Mikael Melander.

”Det giver diversitet i hverdagen, at vi både har flexjobber, praktikanter og ikke mindst elever ansat. Når talen falder på, hvor svært det er at skaffe uddannet personale, har vi på Glostrup Park Hotel altid kunne bryste os af, at vi igennem en lang årrække har gjort vort til, at uddanne unge mennesker inden for vores branche. Vi har løbende 8-10 medarbejdere under uddannelse ligesom vi med jævne mellemrum tager praktikanter ind fra både jobcentre og folkeskoler.
Vores branche går en tid i møde, hvor det bliver sværere at skaffe uddannet arbejdskraft og hvor konkurrencen om de dygtige medarbejdere bliver hårdere. Derfor er det vigtigt at vi bidrager med uddannelse af unge mennesker indenfor vores fag”.

Vi takker for skulderklappet fra Glostrup Kommune. Dejligt at blive anerkendt for en god CSR profil.

Direktør Mikael Melander interviewes om CSR diplom tildelt af Glostrup Kommune

Comments are closed.

Videre til værktøjslinje