Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
(+45) 43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Brudepar i Byparken

Brudepar i Byparken

Romantikken blomstrer på Glostrup Park Hotel. Ikke alene konferencer søger til Glostrup. Hotellets nye konferencecenter, Orangeriet, tiltrækker også et stærkt stigende antal bryllupper.

Allerede nu er antallet af bestillinger på bryllupsengagementer vokset med 30% for 2016 sammenlignet med 2015, og da hotellet endnu har ledige weekender i sommermånederne, der er den mest populære periode, bliver væksten ekstrem. Glostrup Park Hotel er blevet et insted for bryllupper.

Byparken med de flotte store træer og den lille hvide bro ved søen indbyder til det perfekte billede af brudeparret.

”Vi har opgraderet med en ny helaftenspakke, nemlig Platinium, der henvender sig til dem, der vil gøre noget helt specielt ud af arrangementet, fortæller restaurantchef Dietmar Weiss.  ”Med Platiniumpakken får man virkelig noget for pengene. Pakken tiltrækker brudepar, der holder en fest for livet”.

Traditionen tro følger et hotelværelse med i prisen, og er man tidligt ude, vågner brudeparret næste morgen op i den store brudesuite.

”Allerede da vi så arkitektens første skitser af konferencecentret, vidste vi, at byggeriet ville ende som en enestående bygning, vi kan være stolte af”, fortæller direktør Mikael Melander. ”Byparken og Orangeriet komplementerer hinanden, og parken er blevet rammet ind, hvilket netop var arkitektens ide. Vi har hidtil været mest kendt for vore konferencer; men det er da dejligt, at faciliteterne også tiltrækker de fester, der danner rammerne om livets højdepunkter.”

”Vi føler, at når sidste etape af byggeriet, der foregår ved selve hotellet, er tilendebragt, har vi tilført både Glostrup Park Hotel og Vestegnen noget værdifuldt, som kommer både brugerne og os til gode”, slutter Mikael Melander.

Se mere her

Comments are closed.

Videre til værktøjslinje