Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Smilet i receptionen

Front Desk Manager Anja Rasmussen

Gennem mange år har du mødt Anja, når dine veje har krydset vores reception.Anja final
Og overskriften fortæller alt om Anja og hendes kollegaer i receptionen.
Velkomsten fra receptionen er det første indtryk vores gæster får af huset og Anja er godt klar over, at det følger gæsten resten af dagen.

”Jeg er ikke et sekund i tvivl om min indflydelse på vores gæsters ve og vel her i huset. Hvis de føler sig velkomne, det øjeblik de træder ind, så skal der meget til, at de går utilfredse herfra”, siger Anja Rasmussen. ”Så min ypperste opgave er førstehåndsindtrykket af Glostrup Park Hotel”.

I 1998 mødtes Anja og Glostrup Park Hotel for første gang, da hun kom i lære som receptionist. Efter endt uddannelse fulgte 3 år som udlært receptionist. Herefter forlod Anja Glostrup Park Hotel for at få værdifuld erfaring i andre virksomheder. Efter 8 år savnede hun dog servicebranchen og vendte ”hjem” til receptionen på Glostrup Park Hotel. I 2014 blev Anja udnævnt til Front Desk Manager og er dermed ansvarlig for dagligdagen i receptionen.

”Servicebranchen med glade gæster og den feedback jeg får i mit job er super motiverende for mig” siger Anja. ”Vi har en international stemning her i huset, men alligevel afslappet. Når vi får besøg af vores stamgæster, som vi har kendt gennem mange år, er det en fornøjelse både at genkende dem, men også at de genkender mig”.

Ring gerne til Anja og hendes kollegaer på tlf. 43 96 00 38, hvis du kunne tænke dig et godt tilbud på en overnatning.

PS. I øjeblikket kan du få et super vinterferietilbud. Læs mere her.