Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
Book nu
Salgs- & marketingchef
Salgs- & marketingchef

Glostrup Park Hotel ansætter Salgs– og marketingchef
Glostrup Park Hotel har ansat en Salgs– og marketingchef i en nyoprettet stilling. Med åbningen af det nye konferencecenter ”Orangeriet” samt åbningen i 2016 af ny værelsesfløj med 50 værelser og yderlige udvidelse af konferencefaciliteterne går Glostrup Park Hotel fremtiden i møde med store planer.
”Vi har ansat Mette Wolf som Salgs- og marketingchef for at skabe fokus på vores dejlige konference faciliteter. Vi har rigtig meget at tilbyde vores gæster og Mette skal stå i spidsen for at få udbredt kendskabet til vores hotel–og konferencecenter, siger direktør Mikael Melander”.
Mette Wolf kommer fra en stilling som Salgs– og projektleder i Bella Center, hvor hun i 7 år har arbejdet med store nationale og internationale kongresser og udstillinger. Og så er Mette ikke ukendt med Glostrup Park Hotel, da hun arbejdede her som Hotelchef fra 1996-1999.
Den daglige afvikling af konferencer samt håndtering af kundehenvendelser ledes stadig af Konferencechef Ulla Bastholm, der har mange års erfaring fra huset og kender kunderne og produktet ud og ind.
Både Ulla og Mette har et stort netværk i branchen og specielt inden for møde og konference segmentet er de kendte ansigter.
”Det er lidt som at komme hjem at være tilbage her på Glostrup Park Hotel. Bortset fra at dette hjem er udvidet betydeligt siden jeg var her sidst. Jeg glæder mig til at vise gæster rundt og sælge vores flotte faciliteter siger Mette Wolf.” Og tilføjer ”Jeg er enormt stolt over min opgave her på Glostrup Park Hotel og glæder mig til at arbejde sammen med både nye og gamle kollegaer”. Mette Wolf startede den 4. maj 2015.
Når den nye fløj åbner i 2016 kan Glostrup Park Hotel tilbyde 20 konference lokaler  med plads til mellem 10 og 250 personer og 205 værelser. Derudover genåbner Restaurant La Cocotte og receptionsområdet i total renoverede omgivelser.
”Vi glæder os til at byde velkommen her på Glostrup Park Hotel”, siger Direktør Mikael Melander. Ikke blot til Orangeriet, men også i 2016, hvor den totale udvidelse står færdigt.
mette
Mette Wolf
[email protected]

 

 

 

 

 

Comments are closed.