Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Vinsmagning i vores vinkælder

Vinsmagning

Book en vinsmagning på tlf. 43 22 18 06

Vores vinkælder er et kapitel for sig. Med over 1000 forskellige vine fra det meste af verden, er vinkortet gennem de sidste år blevet belønnet med prisen ” Best of Award of Excellence” af verdens førende vinmagasin Wine Spectator.

Vinene spænder vidt og med det imponerende udvalg i kælderen er der garanteret noget for enhver smag. Du finder vine tilbage fra 1972, og prislejet bevæger sig fra godt 300 til små 10.000 kr. Hvis man er connaisseur, kan man finde virkelig gode køb blandt de ældre vine.

Vi er stolte over at kunne præsentere vores sommelier David Adelhardt. Davids store interesse har altid været samspillet mellem maden og vinen og ikke mindst at få de to ting til at komplimentere hinanden.  Samspillet mellem mad og vine, spiller nemlig en vigtig rolle på Restaurant La Cocotte. Dagligt vender sommelier David Adelhardt sine ideer omkring vine og mad med souschef i køkkenet Thomas Eul. Restaurantens skiftende menuer stemmes altid af med vine og David går ofte på “jagt” efter spændende vine, der giver vores gæster en oplevelse.

Vi tilbyder vinsmagninger i vores vinkælder. Vinsmagninger kan finde sted mellem kl. 14 og 17 alle ugens dage og en vinsmagning varer ca. 1/2 time. Hvis smagningen skal finde sted i vores vinkælder, vil der max. være plads til 10 personer pr. gang, men vi kan selvfølgelig også finde et større lokale hvis der er behov for det

Vi har gjort det let for jer og har følgende vinsmagninger klar til jeres event:

Åben vinkælder – hver lørdag kl. 15-15.30.

Hver lørdag kan du møde en af vores dygtige medarbejdere i vores vinkælder, hvor han/hun er klar med 1/2 times inspiration omkring “lørdagens tema”.
Tilmelding er nødvendig og arrangementet gennemføres med minimum 6 deltagere. Tilmelding på lacocotte@parkhotel.dk
Dkk 370,00 pr. person
Vi serverer brød og oliven som tilbehør til smagningen

Champagne eller mousserende vin? Hvordan laves det? Hvilke stilarter findes der og hvad er forskellen?

Vi tilbyde smagning af 3 forskellige glas. Vores kompetente Sommelier guider jer gennem vinifikationer, typer og stilarter af både champagne og  mousserende vine. Gruppearrangement med minimum 8 deltagere.
Dkk 390,00 pr. person.
Vi serverer brød og oliven som tilbehør til smagningen

Amarone – Den kendte italiener.

En af danskernes bedst kendte vine fra Italien er Amarone.  Men hvordan laves den? Og hvordan er det nu lige, du kender forskel på en Valpolicella, Ripasso, Amarone og Recioto? Vi forklarer og smager os gennem de forskellige vine. Gruppearrangement med minimum 8 deltagere.
Dkk 435,00 pr. person.
Vi serverer brød og oliven som tilbehør til smagningen.

Tyskland – Er vinen tør eller sød?

Hvorfor er de tyske vine så unikke? Eller er de nu også det? Lad os smage på de tyske vine og få en snak om tørre kontra søde tyske vine.
Dkk 420,00 pr. person. Gruppearrangement med minimum 8 deltagere.
Vi serverer brød og oliven som tilbehør til smagningen.

Alsace – Route de vin.

Riesling, Pinot Gris, Sylvaner, Muscat d’Alsace, Gewurtzraminer, Pinot Blanc og Pinot Noir. Er der flere druer? Vi ville ønske vi kunne nå igennem alle druerne – men det kræver vist en hel dag. Så vores Sommelier vælger dagens 3 druer/vine ud og fortæller forskelle og sammenligninger. Gruppearrangement med minimum 8 deltagere.
Dkk 350,00 pr. person.
Vi serverer brød og oliven som tilbehør til smagningen.

Portvin – Ruby eller Tawny?

Portvin er ikke “bare” portvin. Der findes et utal af forskellige portvine. I denne portvinssmagning holder vi fokus på forskellene mellem Ruby og Tawny port. Gruppearrangement med minimum 8 deltagere.
Dkk 350,00 pr. person.
Vi serverer brød og oliven som tilbehør til smagningen.

Sommeliens favoritter

Lad dig overraske og inspirerer når vores Sommelier folder sig ud. Han vælger 3-4 af hans favoritter og du får fuld valuta for pengene og én på opleveren. Gruppearrangement med minimum 8 deltagere.
Dkk 500,00 pr. person.
Vi serverer brød og oliven som tilbehør til smagningen.

Dine favoritter – Dit valg

Brænder du for de spanske vine? Er du til Rhône, Bourgogne eller den nye verden, USA, New Zealand eller Australien? Vil du vide noget om Sherry og Madeira? Vil du udvide dine vinkundskaber fra et bestemt område eller land? KOm med dine egne ideer og lad Sommelier David Adelhardt sammensætte en vinsmagning helt efter dine tanker og ønsker. Gruppearrangement med minimum 8 deltagere.
Tilbud fremsendes.

Book en vinsmagning på tlf. 43 22 18 06 eller mail til Lacocotte@parkhotel.dk.

Ved vinkælderen findes et hyggeligt lokale, der med sit interiør giver den rette ånd af intimitet og stemning. Ønsker I en privat middag for max. 10 personer, hvor I ikke bliver forstyrret af andre gæster, har vi de perfekte omgivelser i vores Enoteca.

Kælderen under
La Cocotte åbenbarer
et af landets bedste vinlagre, der i øvrigt
står over for en stor relancering i 2017.
Her i kælderen arrangeres der også vinsmagninger.