Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
La Cocotte Aften

           La-cocotte                                                                    GlostrupParkHotel_086

Se vores sommermenu nederst på siden. Gældende fra 26.6 – 6.8

Degustationsmenu

*Rimmet laks, hyldeblomstkapers, syrnet fløde og stenbiderrogn

Asparges-panna cotta, søkogte rejer, hvide asparges og ramsløgsmoyonnaise

*Braiserede kalvehaler, chiffon på ristede blomkål, saltede Spanske mandler og estragon

*Stegt kalveculotte, ristede forårsløg, ærtepure, ærter, radiser, blomkålsblade, nye kartofler og røget sauce

*Ost fra La Cocotte’s ostevogn med garniture

Hindbærcheesecake, flydende kakao sablé, hindbærsorbet og sprød marengs

*Skorzonerrods-is, brunet smørcrumble, skorzonerrods-chips og revet hasselnødder

*Markerede retter udgør vores 3 eller 5 retters menu

3 retter kr. 465,00
Vinmenu (3 glas) kr. 325,00

5 retter kr. 585,00
Vinmenu (5 glas) kr. 425,00

7 retter kr. 695,00
Vinmenu (7 glas) kr. 525,00
(Seneste bestilling kl. 20.30, søndage kl. 19.30)

Á la carte

Forretter

Grillet tun serveret med agurk, brøndkarsemayonnaise, sprød tuilles, soja, lime og peanut vinaigrette
Kr. 145,00

Rimmet laks med hyldeblomstkapers, syrnet fløde og stenbiderrogn
Kr. 135,00

Asparges-panna cotta, søkogte rejer, hvide asparges og ramsløgs mayonnaise
Kr. 135,00

Risotto med ærter og hindbærsyltede rabarber
Kr. 135,00

Braiserede kalvehaler, chiffon på ristede blomkål, saltede Spanske mandler og estragon
Kr. 145,00

 

Hovedretter

Bagt rødtunge, hvide asparges, brændt og fermenteret hvidløg, ægte sauce med sennep og brunet smør
Kr. 255,00

Skindstegt sandart, grønne asparges, mandler, fiskecreme, havesyreolie og nye kartofler
Kr. 255,00

Stegt kølle af dyr, hvide asparges, farvede gulerødder, spidskål og langpebersauce
Kr. 265,00

Pocheret kaninfilet med sprød kaninrillette, hårdt ristede broccoli, gulerodscreme, rabarber og morkelsauce
Kr. 265,00

Stegt kalveculotte, ristede forårsløg, ærtepure, ærter, radiser, blomkålsblade, nye kartofler og røget sauce
Kr. 255,00

Krogmodnet bøf af dansk oksehøjreb (Slagter Nielsen, Herlufmagle), 300 gram, med pommes rissoles, Sauce Bearnaise og salat
Kr. 395,00

Desserter

Flamberet “Baked Alaska”, kakaobund, vanilje og jordbæris, marengs
Kr. 145,00

Hindbærcheesecake, flydende kakao sablé, hindbærsorbet og sprød marenges
Kr. 135,00

Skorzonerrods-is, brunet smørcrumble, skorzonerrods-chips og revet hasselnødder
Kr. 135,00

Rabarbercreme og sorbet, chokoladecreme, kiksebund, citronmelisse og krymmel
Kr. 135,00

Udvalg fra La Cocotte’s ostevogn med garniture (5 stk.)
Kr. 145,00

Ekstra ost pr. stk.
Kr. 20,00

Brasserie Menu

Restaurant La Cocotte er kendt for et højt gastronomisk niveau – men det er også muligt at få et måltid – helt nede på jorden.

Mandag til torsdag
2 retter / Spørg tjeneren
Kr. 295,00

Reservér bord:

Vi anbefaler bordreservation
Ring på 43 22 18 06 eller send en mail til lacocotte@parkhotel.dk for reservation af bord i restauranten.
Restauranten har åbent mandag – lørdag fra kl. 18 – 22 og søndag fra kl. 18 – 21.

Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Sommermenu

Hen over sommeren flytter vi al bespisning til vores panoramarestaurant i konferencebygningen Orangeriet. Vores gæster vil nyde morgenmaden, frokosten og middagen med den flotte udsigt til Byparken. Hvis vejret er godt, kan vi anbefale den overdækkede terrassen, som er i forlængelse af restauranten.

Gældende fra 26. juni til 6. august 2017

 Forretter

Rødbederimet laks, emulsion af urter og kærnemælk, radiser, stegte brødflager og salat
Kr. 125,-

Orangeriets stjerneskud med stegt rødspætte, hjemmerøget laks, grønlandske rejer, grønne asparges og lakserogn
Kr. 135,-

Oksecarpaccio med brøndkarse emulsion, salat og Vesterhavsost
Kr. 125,-

Tomat & Mozzarella salat med rucolasalat og balsamico glace
Kr. 95,-

Hovedretter

Meunierestegt rødspætte med hvide kartofler, agurkesalat og persille sauce
Kr. 205,-

Kylling Danoise med rabarber kompot, nye kartofler, agurkesalat og sky sauce
Kr. 215,-

Steak af australsk oksefilet med pommes rissoles, kold bearnaisecreme og salat
Kr. 295,-

GPH burger, salat,  røget mayonaise, syltede argurker, pommes frites og tomat relish
Kr. 155,00
Side order til GPH burger:
Bacon, kr. 25,00
Blåskimmel ost/ cheddar ost, kr. 25,00
Friterede løgringe, kr. 25,00
Spejlæg, kr. 25,00

Desserter

Vanilje cheesecake med syltede ananas og passionsfrugt sorbet
Kr. 95,-

Danske jordbær med vanilje parfait eller fløde
Kr. 95,-

Børnemenu

Pasta penne med kødsovs og grøntsagsstænger
Kr. 105,-

Danske jordbær med vanilje parfait
Kr. 45,-