Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
Book nu

Overnatning på 4-stjernet miljøbevist hotel

På Glostrup Park Hotel sætter vi en ære i at leve op til de forpligtelser, der er naturlige for et hotel af høj standard og med mange stamgæster. Som gæst fornemmer du straks den på en gang internationale, men alligevel afslappede atmosfære, som kendetegner Glostrup Park Hotel. Vore dygtige medarbejdere sætter service og kvalitet i højsædet ud fra målsætningen om, at   vi vil være de bedste – og være kendt for det.

Glostrup Park Hotel er den ideelle kombination af et luksuriøst 4-stjernet miljøbevist hotel for den forretnings rejsende og et moderne konferencecenter.

Beliggenheden er enestående: Tæt på motorveje og kun 10 minutters kørsel til Københavns centrum med alle byens attraktioner. Københavns lufthavn

kan nåes på 25 minutter samt kongrescenteret Bella Center på bare 20 minutter.
Hotellet ligger direkte ved en park – ideelt for jogging, cykling, gåture eller andre udendørs aktiviteter.

Overnatning

Vi tilbyder overnatning i rummelige og velindrettede værelser og som gæst overnatter du i et hotelværelse der er indrettet med privat badeværelse, gratis trådløst internet, telefon, fladskærms TV med d

iverse programmer (f.eks. TV2 sport, BBC World News og ARD), hårtørrer, kaffe og te faciliteter samt en minibar.

Vores lobby i konferencecentret Orangeriet samt vores lobby på hotellet er begge hyggeligt indrettet med en ægte pejs. Ligeledes finders der barområde på hotellet i forbindelse med lobbyen.
Vores medarbejdere er yderst venlige, hjælpsomme og flersproget. Vi glæder os til at gøre dit ophold til en oplevelse du vil huske.
Husdyr må gerne medbringes for et mindre gebyr.

Book dit værelse her.

Miniferie i København

Glostrup Park Hotel – kun 10 min fra Københavns centrum – danner rammen om en dejlig ferie i København. Parkér bilen gratis ved hotellet og tag bus eller tog direkte til København.  Hovedstaden byder på museer, kunst, sport og natur. Og hvis du har børnene med er Eksperimentarium, Tivoli eller Zoologisk Have et must.
Se alle vores tilbud om miniferie i København her.

Gourmetophold

Et gourmetophold på Glostrup Park Hotel giver dig garanti for flotte faciliteter, afslapning og mad i absolut topklasse.
Se vores gourmetophold her.

 

 

overnatning
Den Grønne Nøgle er vores gæsters garanti for at der her på stedet tages hensyn til miljøet.

 

 

 

Tak til gæsterne fra Hotels.com som har givet os 4 ud af 5 stjerner. Vi er pavestolte over anerkendelsen.