Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Mød manden bag maden

Mød manden bag maden – Sune Laurén

Park_Hotel_konference_LOWRES_056Vi er stolte af vores køkken her på Glostrup Park Hotel.
I Restaurant La Cocotte kan du opleve det ypperste inden for dansk/fransk kogekunst med en drejning mod det italienske.
Men hvem er manden bag maden og hvorfor mener han, at La Cocottes flotte frokostbuffet er nærmest legendarisk blandt Storkøbenhavns forretningsfolk.

I køkkenet på Glostrup Park Hotel finder du køkkenchef Sune Laurén.

Sune har været køkkenchef i 9 år på Glostrup Park Hotel. Men det hele startede faktisk for 18 år siden, hvor Sune som 22-årig kom i kokkelære i selvsamme køkken, hvor han i dag står med det fulde ansvar.

Efter endt læretid i La Cocotte var Sune en tur omkring Søllerød Kro, Restaurant Beghuset og Admiral Hotel, før han i 2007 vendte tilbage til Glostrup Park Hotel og køkkenet bag Restaurant La Cocotte.

Sune er ambitiøs på egne og sine medarbejderes vegne og sætter en ære i at holde det høje niveau som Restaurant La Cocotte altid har været kendt for.
Udover det gastronomiske niveau ligger det Sune stærkt på sinde at have en homogen gruppe i sit køkken. Det er vigtigt, at tonen blandt kollegaerne er behagelig og inspirerende, for det er nu engang hele teamet, der løfter opgaven i køkkenet bag Restaurant La Cocotte.

Men hvad er det nu, med den der legendariske frokostbuffet?

Sune fortæller, ”Vi går ikke på kompromis med kvalitet og kvantitet på noget tidspunkt. Vores frokostbuffet er traditionel med et twist. Vi har bevaret benene på jorden og serverer hjemmelavet mad som vores leverpostej med egne syltede rødbeder, gammeldags stegte sild og gode desserter.  Vi prøver at ramme det brede segment, der kommer i huset ved at servere både den traditionelle mad, men også twister menuen med eksempelvis thaisuppe med rød karry.
Det er det vores gæster vil have og vi har utrolig mange stamgæster, der vender tilbage netop på grund af vores frokostbuffet.”

Læs mere om vores frokostbuffet her.