Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
David Adelhardt – Ass. Restaurant Manager

Uovertruffen vinkælderIMG_2335

David Adelhardt har arbejdet som Assistant Restaurant Manager på Glostrup Park Hotel  i 6 år. Om ca. 1 år kan han tilføje titlen Sommelier.

”Jeg har arbejdet på Glostrup Park Hotel i 2 omgange” fortæller David.

”Første gang var i 5 år, men da jeg på et tidspunkt gerne ville lave noget andet, der ikke var brancherelateret arbejdede jeg 1 år som ejendomsmægler. Jeg var glad for arbejdet, men restaurationsbranchen trak alligevel mere i mig”.

Efter en kort periode på Comwell Holte og Restaurant Horisonten i Køge vendte David tilbage til Glostrup Park Hotel, da han fik tilbudt jobbet som Assistant Restaurant Manager.

Davids store interesse har altid været mad og vinsammensætning, og den står tit på prøve kombinationer i hjemmet i Karlslunde. Derudover er David yderst arrangeret i vinsmagninger, vindiskussioner og gennemlæsning af alt relevant materiale om vin. Plus selvfølgelig rejser til forskellige spændende vindistrikter.

Sommelier uddannelsen varer lidt over 1 år og har fokus på at uddanne vintjenere hos landets restauranter. Undervisningen vil udover basisviden om vin, samspillet mellem mad og vin og vinfremstilling også tage udgangspunkt i Sommerlierens rolle på en restaurant.

Med en af Danmarks største restaurant-vinkældre under sin daglige arbejdsplads, føler David sig godt tilpas.  Jeg har dygtige kollegaer og min passion for vin bliver holdt ved lige og udbygget hele tiden.”. David er engageret og passioneret omkring sit job og ikke mindst villig til at dele af sin store viden om vin til både gæster og kolleger.

”Vi er stolte af vores køkken og restaurant her i huset og mener vi leverer et produkt, der kan måle sig med mange top-hotelrestauranter i Danmark”. ”Derfor var det helt naturligt for os at tilbyde David en uddannelse som Sommelier.” siger Direktør Mikael Melander.

Både uddannelsen til Sommelier og Davids store erfaring som tjener er et godt udgangspunkt for en fremtidig succes for Restaurant La Cocotte.

I maj måned genåbner Glostrup Park Hotel den legendariske Restaurant La Cocotte. Restauranten er blevet gennemrenoveret og indrettet i helt ny stil. David får en fremtrædende rolle, da han fremadrettet – og sammen med køkken souschef Thomas Eul – vil være ansvarlig for drift og dagligdag i a la carte restauranten.

”Vi håber at genåbne La Cocotte med et brag, da Restauranten samtidig med genåbningen også har 25 års jubilæum.  Jeg glæder mig”, siger David med et smil.

Kunne du tænke dig en rundvisning og høre David fortælle om La Cocottes vinkælder – så kontakt ham på direkte tlf. 43 22 18 06.