Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
Nyheder
50 års jubilæum på Glostrup Park Hotel

Glostrup Park Hotel fylder 50 år. Det hele startede i 1967, hvor Esso Motor Hotel åbnede sine døre for første gang. Dengang med 50 værelser og den fornemme restaurant, Gastronomique.
Hotellet er siden blevet udvidet flere gange, senest for en sum på ca. 175 mio. kr. Glostrup Park Hotel er i dag forvandlet til et stort hotel af international standard med eksklusive møde- og konferencefaciliteter. Satsning på høj kvalitet holdes i hævd, både når det gælder arkitektur, indretning og køkkenet på Restaurant La Cocotte, men selvfølgelig også når det gælder gæstebetjeningen. Kapaciteten på værelser, restauranter og mødelokaler er løftet markant gennem to store nybyggerier mellem 2013 og 2016 og hotellet rummer nu alle former for events fra ind- og udland.

Kommentare: 0
Stamgæsterne er tilbage

Der er ting der efterhånden er fast tradition. 1. april er havemøblerne ude i gårdhaven og parken og kort tid efter er vores trofaste skovdue igang med udrugningen af næste generation. Der har de sidste 10 år været skovduer på reden i vores hyggelige gårdhave og den lader sig tålmodigt betragte fra værelsesvinduerne. Så mangler vi bare, at solen bryder frem 🙂  

Kommentare: 0
Hønsehuset

Vores kvikke morgentjenere har opfundet et minihønsehus til at holde de blødkogte æg varme. Claus fra ejendomsafdelingen gik straks igang med projektet og her er resultatet til glæde for vores morgengæster. Gok Gok😀 Udover hønsehuset finder du mange andre lækre ting på vores morgenbuffet. Vi har de traditionelle æg og bacon men tilbyder også stegte kartofler, varme tomater og pølser. Derudover finder du 2 slags yoghurt, 3 forskellige morgenmadsprodukter, 5 toppings til yoghurten, 5 forskellige slags brød, minicroissant, 3 ostevarianter, marmelader, 4 slags pålæg, frugtsalat og ja… vi er med sundhedsbølgen ingefærshoots. Velbekomme. Overnatter du i huset er alle morgenherlighederne inkl. i overnatningsprisen. Har du bare lyst til at dukke op og spise med – koster morgenmadsbuffeten kr. 160,- pr. person.

Kommentare: 0
Sagen er bøf

Dry Age  er det nye sort og der går næsten 1 højreb om dagen i vores restaurant. Højrebet skal jo lige nå at modne først, så der bliver holdt godt øje med bøfferne fra slagter Nielsen. Modningen i den 0-2 grader kolde køleskab tager ca. 5 uger, hvorefter vi sælger kødet som 300g steaks i Restaurant La Cocotte. Nysgerrig efter at smage? Reservér bord i Restaurant La Cocotte på tlf. 43 22 18 06. Se månedens menu her. Du finder den krogmodnede bøf under hovedretter.

Kommentare: 0
Der var alligevel ikke værelser nok.

Glostrup Park Hotel udvider igen. Denne gang dog kun med 5 nye hotelværelser. I maj 2016 tilføjede Glostrup Park Hotel 54 værelser til de eksisterende 151. Dette bragte den samlede værelseskapacitet op på 205 værelser. Nu øges kapaciteten så til 210 værelser. ”Vi er blevet overrasket over den store interesse for vort nye hus. Vores belægningsprocent er efter nogle få måneders indkøring, igen højere end områdets øvrige hoteller og dette har naturligvis givet os blod på tanden” udtaler Mikael Melander, adm. direktør. ”Vi oplever større efterspørgsel, både på overnatninger og konferencer og denne efterspørgsel vil vi selvfølgelig gerne efterkomme” De 5 nye værelser der vender ud mod den hyggelige gårdhave, etableres i den eksisterende bygning og fremkommer ved en omlægning af administrationslokaler og nogle ældre mødelokaler. Værelserne indrettes i lighed med tidligere af Design Solutions og ventes færdig ultimo februar

Kommentare: 0
Vi introducerer GoLinum – change the way you network

Glostrup Park Hotel er begejstrede for at kunne annoncere sit samarbejde med GoLinum – den brugervenlige netværksbaserede app, der gør det muligt for dig, at lokalisere og kommunikere med ligesindede professionelle. GoLinum sigter efter, at ændre måden hvorpå vi agerer og kommunikere i vores hotel omgivelser ved at gøre det muligt for dig at netværke med mennesker fra relevante professioner. Uanset om du er i byen for at arbejde eller deltager i en konference på vores hotel, kan GoLinum være dit værktøj til at finde folk, der er klar til at netværke. Hvad enten det er en professionel eller social udveksling, så bryder GoLinum kontorvæggene, og lader dig bestemme, hvordan du skaber forbindelser mens du rejser. Du kan nemt skabe et networkingmiljø og mødes med hotellets andre gæster på en af Danmarks bedste hotelrestauranter, La Cocotte. Forkæl dig selv og andre med fransk og dansk kogekunst med et strejf af det italienske køkken. GoLinum giver dig også mulighed for at forbinde med enhver GoLinum-bruger i byen. Uanset om du sidder på en hyggelig café, eller venter på dit fly i lufthavnen, har du mulighed for at finde og kommunikere med professionelle nær dig. Så, har du mod på at udvide dit […]

Kommentare: 0
“Home away from home”

Vi har fået denne flotte anbefaling fra vores stamgæst Thomas Frahm, som rører os dybt og glæder os meget.

Hvorfor vil jeg gerne give Glostrup Park Hotel min varmeste anbefaling ?

Når jeg er hjemme i min egen hule i det Jyske, har jeg mange fordele :
– Det er let at parkere
– Jeg kan let få en lækker morgenmad
– Hver morgen bliver jeg mødt med smil
– Jeg har en dejlig seng
– Jeg har mennesker omkring mig jeg elsker….

Kommentare: 0
Arven efter Babette

Uddrag af anmeldelse i Leisure#3 – 2016. “Kommer man fra provinsen for at nyde et par dage i Hovedstaden, er Glostrup Park Hotel et oplagt sted at indkvarterer sig. Herfra er der kun et lille kvarters kørsel ind til centrum og byens serværdigheder.” “Hvis man skal se på helheden i et ophold på Glostrup Park Hotel, finder man i hovedstadsområdet ikke mange andre steder med så god kvalitet for pengene. Betjeningen er gennemført venlig, værelserne er store og imødekommende, spa og wellness er gode supplementer, og morgenmaden rummer det forventede. ” Læs hele anmeldelsen her. (side 64)

Kommentare: 0
Ris a la mande og juleglæde

Glostrup Park Hotel er i 2016 igen med til at sikre julen for 300 børn og forældre. Foreningen Eventyrjul der står for arrangementet er en non-profit forening drevet af frivillige. Med børnene i centrum holder EventyrJul hvert år juleaften for 300 socialt udsatte børn og forældre – med julemad, julepynt, juletræ og julegaver til alle. Vores dygtige souschef Thomas Eul er ansvarlig for maden til Eventyrjuls julearrangement den 24. december 2016 og køkkenet på Glostrup Park Hotel har  produceret ris a la mande og kirsebærsovs til de mange mennesker Vi håber dermed at have bidraget til en hyggelig aften for børnene og deres forældre. Læs mere om Eventyrjul her.

Kommentare: 0
Restaurant La Cocotte i nye klæder

Siden 1991 har Restaurant La Cocotte i Glostrup været en gastronomisk forpost til København. I år fejrer den navnkundige restaurant 25-års jubilæum ved at genåbne efter en ny og gennemgribende totalindretning i millionklassen. De klassisk fransk inspirerede madoplevelser er fortsat i fokus, og vinudvalget på flere end 900 forskellige vine berettiger igen i år til en ”Best of Award of Excellence” hos Wine Spectator – en udmærkelse La Cocotte deler med kun et fåtal af danske restauranter. Da Restaurant La Cocotte blev etableret på Glostrup Park Hotel i starten af 1991, var det med hjælp fra ingen ringere end Jan ’Cocotte’ Pedersen, der også fungerede som køkkenchef i restaurantens første tid. Dengang var Jan Pedersen en berømt verdensmester, da han i 1989 var den første danske kok til at vinde et verdensmesterskab, Bocuse d’Ór. Jan Pedersen har, foruden at have stået fader til navnet La Cocotte, fra den spæde start lagt grunden til et højt ambitionsniveau i køkkenet og i restauranten. ”Jeg er begejstret og beæret over, at Restaurant La Cocotte stadig holder fast i ambitionerne og traditionerne, og samtidig ser jeg en spændende udvikling i den spektakulære og stilfulde nyindretning. At drive en ambitiøs restaurant på et hotel vest […]

Kommentare: 0