Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
Book nu
Mødelokaler

mødelokalerMødelokaler med klassisk stil og masser af charme

Efter næsten 3 års byggeri på den ene og den anden side af hotellet, står vi nu klar med ialt 26 mødelokaler og kan huse mellem 10 og 290 personer til konferencer, møder og mindre udstillinger.

Konference i Orangerietmødelokaler

Vis a vis det eksisterende Glostrup Park Hotel har vi opført 14 formålsindrettede mødelokaler i alle størrelser, samt en restaurant der i sin fulde længde giver en fantastisk panoramaudsigt ud over den smukke park med søen i baggrunden. Alle mødelokaler har dagslys og flere har direkte adgang til Byparken.
Konferencebygningen, Orangeriet, er opført i efteråret 2014 og indeholder alle de faciliteter der skaber det perfekte konferencecenter og de naturlige rammer for dit næste arrangement.

Orangeriet har bevist, at der kan afholdes meget andet end møder og konferencer i den smukke bygning. Julefrokoster, private fester og forskellige firmaarrangementer har allerede holdt deres indtog i restauranten og de øvrige lokaler.

Se mulige opstillinger i vedhæftede lokale opstillinger Orangeriet.

Konference på Hotellet

I maj 2016 åbnede vi for sidste etape af vores byggeri. Denne etape indeholder – udover 9 konference- og mødelokaler – 54 værelser, ny reception og lobby, lobby bar og ikke mindst renovering og genåbning af Restaurant La Cocotte.
De 9 mødelokaler i direkte forbindelse med receptionen har alle dagslys og er indrettet moderne og med al tænkeligt AV-udstyr. Det største lokale rummer plads til 290 personer i biograf opstilling. Lobbyområdet danner et naturligt område for mindre udstillinger i forbindelse med mødelokalerne.

Se mulige opstillinger i vedhæftede lokale opstillinger Glostrup Park Hotel.

Kontakt os gerne for en rundvisning – helt uforpligtende.

Konferencechef Ulla Bastholm
Tlf. 43 22 18 04
Mail: [email protected]

 

 

Salgs og Marketingchef Mette Wolf
Tlf. 43 22 18 05
Mail: [email protected]

 

 

lokale opstillinger Glostrup Park Hotel

lokale opstillinger Orangeriet

 

   Opstilling Max antal personer
 Lok. A+B U-form 56
 Lok. A+B Skolebord 166
 Lok. A+B Biograf 290
 Lok. A+B Mødebord 70
 Lok. A+B Øer 123

 

 

X