Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
Book nu
En inspirerende pause

Når det kommer til pause aktiviteter er mulighederne mange. Vi har samlet, nogle af dem vi mener, der kan bidrage med inspiration, enten til holdet, opgaven eller måske blot til den enkelte mødegæst.

Vores nærmeste nabo er den flotte Bypark, som vores gæster kan bruge til både walk and talk, en omgang rundbold eller måske en kreativ pause med mulighed for at trække lidt frisk luft.

Er du ikke den store Ole-opfinder, når det kommer til kreative og inspirerende pauser, har vi nedenfor udvalgt et udpluk af vores samarbejdspartnere, som vi ved, er garant for en oplevelse, både du og dine mødedeltagere vil huske.

En inspirerende pause i programmet

woodnwonder
HUG TIL!
Lad dine konference deltagere udfolde og udfordre deres kreativitet, mens de lærer noget nyt, fordyber sig og har det sjovt. Alle får en tiltrængt pause, bruger hænderne og kan nyde håndens værk og samværet i forfriskende rammer.
– Snit en vandrestav.
– Byg en drømmefanger
– Hvordan ser dit nytårsforsæt ud, bygget som en skulptur?
– Lav en lanterne af naturmaterialer.
– Design dit visitkort – et, der virkelig beskriver dine evner og personlighed.
– Eller… noget helt andet

Billedhugger og møbeldesigner Bente Hovendal tager jer på en rejse, hvor I  – i stilhed – arbejder med jeres indre kreativitet.
Læs mere om woodnwonder her

StrongMind Foredrag
“Det perfekte foredrag skal både være underholdende og tankevækkende”
Her kommer StrongMind Foredrag på banen. De kan guide dig til det helt rigtige foredrag til din næste konference eller de kan komme med kompetent indspark til et indlæg på mødedagen eller til firmafesten. De hjælper dig trygt i havn med at vælge den helt rigtige foredragsholder til netop dit event.

Læs mere om StrongMind Foredrag her

Vinsmagning
Intet besøg på Glostrup Park Hotel uden en tur i den fantastiske vinkælder. Over 980 forskellige vine råder restaurantchefen, Rasmus Andersen, over. Rasmus er uddannet sommelier og tager jer med på en vinsmagning i den forunderlige vinverden som byder på alt fra smag af brombær til dyb chokolade.

Du kan kontakte Rasmus [email protected] og høre om jeres muligheder for at besøge vinkælderen.