Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
Book nu
Inspiration til pausen

“Vi har en pause i programmet, har I en ide til hvad vi kan lave?”. Vi får tit det spørgsmål fra mødeplanlæggere og har derfor samlet nogle ideer
vi mener, der kan bidrage med inspiration, enten til holdet, opgaven eller måske blot til den enkelte mødegæst.

Vores nærmeste nabo er den flotte Bypark, som vores gæster kan bruge til både walk and talk, en omgang rundbold eller måske en kreativ pause med mulighed for at trække lidt frisk luft.

Er du ikke den store Ole-opfinder, når det kommer til kreative og inspirerende pauser, har vi nedenfor udvalgt et udpluk af vores samarbejdspartnere, som vi ved, er garant for inspiration og en oplevelse, både du og dine mødedeltagere vil huske.

IMG_2312

Smil & tænk
Kunstner Kit Kjølhede
Har I brug for en pause, hvor I både kan få smil på læben og stof til eftertanke, så tag fat i Kit Kjølhede.
Måske en workshop med hands-on kreativt teamarbejde omkring visuelle værdier og identitet. Eller læn jer tilbage og få en pep-talk om komplimenter: Hvordan taler vi egentlig sammen, og hvordan påvirker det os? Eller snup en kombination af foredrag og øvelser, hvor Kit guider jer igennem ufarlige øvelser med komplimenter.
Med mange års erfaring fra både erhvervslivet og som udøvende kunstner, bidrager Kit med en unik forståelse for både forretningsmæssige og kreative mekanismer.
Læs mere om Kit Kjølhede her

woodnwonder
HUG TIL!
Lad dine konference deltagere udfolde og udfordre deres kreativitet, mens de lærer noget nyt, fordyber sig og har det sjovt. Alle får en tiltrængt pause, bruger hænderne og kan nyde håndens værk og samværet i forfriskende rammer.
– Snit en vandrestav.
– Byg en drømmefanger
– Lav en lanterne af naturmaterialer.
– Design dit visitkort – et, der virkelig beskriver dine evner og personlighed.
– Eller… noget helt andet
Billedhugger og møbeldesigner Bente Hovendal tager jer på en rejse, hvor I  – i stilhed – arbejder med jeres indre kreativitet.
Læs mere om woodnwonder her

StrongMind Foredrag
“Det perfekte foredrag skal både være underholdende og tankevækkende”
Her kommer StrongMind Foredrag på banen. De kan guide dig til det helt rigtige foredrag til din næste konference eller de kan komme med kompetent indspark til et indlæg på mødedagen eller til firmafesten. De hjælper dig trygt i havn med at vælge den helt rigtige foredragsholder til netop dit event.

Læs mere om StrongMind Foredrag her

Kongens Nytorv, Byens Hegn. Værket 'Fragments of Niceness'  af Kit Kjølhede. Kunstneren foran værket.
oekse1

Vinsmagning
Intet besøg på Glostrup Park Hotel uden en tur i den fantastiske vinkælder. Over 980 forskellige vine råder restaurantchefen, Rasmus Andersen, over. Rasmus er uddannet sommelier og tager jer med på en vinsmagning i den forunderlige vinverden som byder på alt fra smag af brombær til dyb chokolade.

Du kan kontakte Rasmus på [email protected] og høre om jeres muligheder for at besøge vinkælderen og få inspiration til jeres fest.