Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
Book nu
Winemakers dinner med Oak Valley Estate

Kom med en tur til Sydafrika 

I Restaurant La Cocotte glæder vi os til at byde indenfor en helt unik oplevelse. Konceptet er enkelt. Fantastisk mad og uovertruffen vin i hyggelige omgivelser. Og ikke mindst præsentation af vine fra vinproducenten selv.

Det er tid til en tur, med Brad Gold, fra Oak Valley Estate til Elgin i Sydafrika.  ”Desværre” kun i glasset. Men er du glad for Riesling, Sauvignon Blanc, Chardonnay og Pinot Noir, tar’ Brad Gold og hans fortællinger dig med på en fantastisk vinrejse til Sydafrika.

Torsdag den 23. august 2018 kl. 18.30 

Vi byder velkommen med et glas bobler.
Teamet bag Restaurant La Cocotte serverer en skøn 4-retters menu, der selvfølgelig matches af vine fra Oak Valley Estate.
Vinproducenten Brad Gold fortæller om Oak Valley Estate, historier om området og ikke mindst vinen.

Pris pr. person kr. 990,-. Begrænset antal pladser

Book din “tur” til Sydafrika på tlf. 43 22 18 06 for reservation af bord

Vil du hellere med en “tur” til Nordspanien? Så læs mere her.

Oak Valley Estate stammer fra 1898,  hvor Antonie Viljoen  grundlage det nu 1798 hektar landbrug. Deres primære indtægtskilde er produktion af oksekød, æbler, pærer og blomster. Men det der har sat dem på ”verdenskortet” i Europa, er deres vine, der med et meget nordeuropæisk præg, passer perfekt til vores smagsløg.

Vi stødte på vinhuset Oak Valley Estate, da vi i 2016, sammen med Erik Sørensen Vin, besøgte verdens største vinmesse ProWine. Erik Sørensen Vin importerer i dag disse vine og vi må bare indrømme, at det er høj klasse og glæder os til at præsentere dem for jer.

Menuen opdateres snarest muligt – så sommerens råvarer matcher de skønne vine fra Oak Valley Estate.

Læs mere om Oak Valley her.

I Restaurant La Cocotte kan du opleve det ypperste inden for dansk/fransk kogekunst med en drejning mod det italienske.
Vi inspireres af naturens skønne råvarer, så man altid kan mærke årstidernes skiften på menuen.

Vores vinkælder er et kapitel for sig. Med over 1000 forskellige vine fra det meste af verden, er vinkortet gennem de sidste år blevet belønnet med prisen ” Best of Award of Excellence” af verdens førende vinmagasin Wine Spectator.