Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
Book nu
Restaurant La Cocotte

I vores køkken laves alt fra bunden, og køkkenet er hele tiden i bevægelse parallelt med årstiderne. Teamet bag Restaurant La Cocotte, er klar omkring idégrundlaget: Råvarerne er de bedste og kogekunsten er til glæde for vores gæster og for vores dygtige kokke.

Vi anbefaler at du reserverer bord. Det kan du gøre nemt online her..
Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf. 43 22 18 06.

Restaurant La Cocotte har åbent mandag – lørdag fra kl. 18 – 22.  Helligdage fra kl. 18-21.

Vi glæder os til at høre fra dig og give dig og dine gæster en fantastisk oplevelse i vores restaurant.

Degustationsmenu

*Røget sild, æggeblomme creme, perleløg, purløg og blækflager
2016 Riesling “The dry dam” d’Arenberg, McLaren Vale, Australien

Bagte jordskokker, syltede jordskokker, hasselnødder og jordskokke sifon
2016 Clos Windsbuhl, Domaine Zind-Humbrecht

*Graved okse, estragon creme, ribs, tørret blåskimmelost
2016 Barbera d’Alba, “Butti” Reverdito

*Perlehønebryst, lår og morkler, ærte francaise, fermenteret sauce
2015 Beaujolais “Cru Morgon”, Dominique Piron

*Ost fra La Cocottes ostevogn med garniture
Aranda cream, Álvaro Domecq, Sherry, Spanien

Syltede kirsebær, hasselnød markroner, mascapone creme, kærnemælks sauce
2015 Domaine La Casenove “2002”, Rivesaltes Ambré VDN

*Saltet blondie, blåbær broken gel, blåbær granite, hvid chokolade og friske bær
2015 Château Martillac, Lupiac-Bordeaux, Frankrig

Pris for degustationsmenu

3 retter                       kr. 468,00
5 retter                       kr. 588,00
7 retter                       kr. 698,00

*Markerede retter udgør vores 3- eller 5-retters menu
(7 retter bestilles senest kl. 20.30, søndag kl. 19.30)

Vine tilpasset degustationsmenu

Vinmenu, 3 glas         kr. 328,00
Vinmenu, 5 glas         kr. 428,00
Vinmenu, 7 glas         kr. 528,00

De små retter

Bagte jordskokker, syltede jordskokker, hasselnødder og jordskokke sifon
Kr. 128,00

Gravel okse, estragon creme, ribs, tørret blåskimmelost
Kr. 128,00

Stegt kammusling, stegte artiskokker, artiskok sifon og blomme
Kr. 128,00

Røget sild, æggeblommecreme, perleløg, purløg og blækflager
Kr. 128,00

Rimmet kuller, gulerods sifon, brændt hø, rød syre
Kr. 128,00

Rå jomfruhummer, purløgsmayonnaise, syltet og salt agurk, kærnemælks friskost og agurkejuice
Kr. 138,00

Foie gras terrin, mango og pumbernikkel
Kr. 138,00

Skovdue, valnøddecreme, vindruer, sprød creme fraiche, blegselleri og druesauce
Kr. 138,00

De større retter

Skindstegt multe, beder, bønner, sauce på citron
Kr. 268,00

Perlehønebryst, lår og morkler, ærte francaise, fermenteret sauce
Kr. 258,00

Krogmodnet bøf af dansk oksehøjreb (Slagter Nielsen, Herlufmagle), 300 gram med majs, stegte løg, confiteret kartoffel og sauce bearnaise
Kr. 398.00

De søde ting

Syltede kirsebær, hasselnød markroner, mascarpone creme, kærnemælks sauce
Kr. 128,00

Saltet blondie, blåbær broken gel, blåbær granite, hvid chokolade og friske bær
Kr. 128,00

Blandet bær, honey comb, fermenteret honning, vaniljeiscreme
Kr. 128,00

Hindbærtærte, konditorcreme, havtornsorbet, hindbær gel, kandiseret havtorn og creme fraiche
Kr. 128,00

Udvalg fra La Cocottes ostevogn med garniture (5 stk.)
Kr. 148.00
Ekstra ost, pr. stk.
Kr. 20,00

Brasserie Menu

Restaurant La Cocotte er kendt for et højt gastronomisk niveau – men det er også muligt at få et et måltid helt nede på jorden.

Mandag – torsdag
2 retter / spørg tjeneren
Kr. 298,00