Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
Book nu
Påskefrokost med udsigt over parken 2019

Påskefrokost

Det er tid til den årlige påskefrokost, når venner og familie skal samles om den de smilende æg, bidesild, snapsen og selvfølgelig det hyggelige samvær.

På Glostrup Park Hotel byder vi indenfor søndag d. 21 april 2019 fra kl. 12-15, hvor I kan nyde årets påskefrokost i hyggelige omgivelser i Orangeriet. I har udsigt over parken og ungerne kan frit løbe ned og lege.

I restauranten serveres en traditionel påskefrokost ved bordet, lavet på de bedste råvarer, kokkene kan finde. Og selvfølgelig er der også rig mulighed for at smage på husets “hjemme tilsmagte” snaps! Fisken skal jo også have lidt at svømme i.

Pris pr. person 298 kr. inkl. 1 hjemmetilsmagt snaps

Snapsen er tilsmagt af vores dygtige tjener Mathias Bergdahl, så den matcher silden.
Hvis du iøvrigt vil vide lidt mere om Mathias, så læs gerne denne artikel fra 2016 “fra rod til rollemodel“.
Et ekstra glas snaps – pr. 3 cl 38 kr.

Reserver bord her Eller ring på tlf.  43 22 18 06 for reservation af bord

Påske for børnene

Til ungerne sørger vi for underholdning i form af muligheden for at male påskeæg, som efterfølgende enten kan hænges på den store gren i restauranten eller kan hænges til pynt derhjemme.
Og børnene spiser selvfølgelig med til ½ pris (for børn under 12 år).

 

Herslev Bryghus giver dig muligheden for at vælge mellem 3 forskellige øl, der alle passer til en påskefrokost.
Påskebryg (økologisk Påskebryg er letdrikkelig, læskende og frisk. Den passer perfekt til det danske påskebord med sild og lune retter)
Pilsner (Herslev Økologisk Pilsner er velegnet til gode traditionelle danske retter, både kolde og varme. Nyd den til for eksempel til smørrebrød eller solide retter med svinekød).
Landøl (Økologisk Landøl er en oplagt hverdagsøl, der falder i god smag hos de fleste. Den er let drikkelig og passer rigtig godt til det danske køkken).

Overnatning i forbindelse med påskefrokosten? Det er selvfølgelig muligt at bestille overnatning i forbindelse med påskefrokosten –  Book HER

Pris fra kr. 350,- pr. person i dobbeltværelse