Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
43 96 00 38
Book nu
Gourmet Julemenu

LA COCOTTE´S 7-RETTERS GOURMET JULEMENU

Fra midten af november tilbyder restauranten en 7-retters gourmet julemenu. Køkkenchefen og hans team af dygtige medarbejdere har tvistet menuen, så du smager julen og især alle dens varianter.

* Sildefilet marineret i dildsnaps med enebær-gelé, rugflager og havtorn
Le Guishu, Assamblage, A & L Grands Vins Fins, Camargue, Frankrig

Koldrøget laks med træffelrøræg
2015 Gewürztraiminer, F.E. Trimbach

*Terrin af and (hjerte, kråser og foie gras) med græskar
2015 Geverey Chambertin V.V. Domaine des Beaumont

*Bryst af velfærdsgris med puffet svær, mini rødkål og pommes Anna
2011 “Rabia” – Petit Verdot, Bodegas Cerrón, Jumilla

*Rosmarinsyltet høost fra Naturmælk mejeri med klementinkompot
2015 Morillion Blanc, Limoux IGP, Jeff Carel

Hvid chokolade panna cotta med rehydreret jordbær i druesaft og kastanjer
Old East India Solera, Emilio Lustau, Jerez

*Ris a la mande-mousse med kirsebær, portvin og brændte mandler
20111 Late Bottle Port (btl 2016), Krohn, Villa Nova da Gaia

*Markerede retter udgør vores 3 eller 5 retters menu

3 retter kr. 465,00
Vinmenu (3 glas) kr. 325,00

5 retter kr. 585,00
Vinmenu (5 glas) kr. 425,00

7 retter kr. 695,00
Vinmenu (7 glas) kr. 525,00

RESERVÉR BORD:

Ring på 43 22 18 06 eller send en mail til [email protected] for reservation af bord i restauranten.
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra os. Vi glæder os til at høre fra dig.