Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
43 96 00 38
Book nu
La Cocotte Aften

Degustationsmenu

* Pocheret torskerogn med æggeblommecreme og skozonerrod
2015 Riesling Kabinett, Monopollage Hütte Oberemmel, Von Hövel, Mosel

Stegt jomfruhummer med grape, pomelo samt hummerbisque med citrus
2014 Muscat, Domaine Zind Humbrecht, Alsace

*Luftig kartoffel med syrlig kartoffelchips, karse og puffet kartoffel
2016 Secateurs, Chenin Blanc, Badenhorst Family, Swartsland

*Stegt kalvefilet med brisler, variation af jordskokker, solbærcreme, mandler og jordskokkesauce med brunet smør
2015 Geverey Chambertin V.V, Domaine des Beaumont

*Ost fra La Cocotte’s ostevogn med garniture
Old East India Solera, Emilio Lustau, Jerez

Klementincurd med karamelliseret kærnemælk, kærnemælkssne og klementin sorbet
2012 Moscato Passito, Lizzano

*Øllebrød med mørk chokolade og youghurtis
2011 Late Bottle Port (btl 2016), Krohn, Villa Nova da Gaia

*Markerede retter udgør vores 3 eller 5 retters menu

3 retter kr. 465,00
5 retter kr. 585,00
7 retter kr. 695,00

(7 retter bestilles senest kl. 20.30, søndag kl. 19.30)

Vine tilpasset degustationsmenuen

Vinmenu, 3 gl. kr. 325,00

Vinmenu, 5 gl. kr. 425,00

Vinmenu, 7 gl. kr. 525,00

Á la carte

Små retter

Pocheret torskerogn med æggeblommecreme og skorzonerrod
Kr. 125,00

Stegt jomfruhummer med grape, pomelo samt hummerbisque med cirtus
Kr. 135,00

Tun tartar med avokadocreme, sesam, løg, koriander, citron og sprød mandel.
Kr. 135,00

Luftig kartoffel med syrlig kartoffelchips, karse og puffet kartoffel
Kr. 125,00

Grøn porresuppe med ventrêche, confiteret kartoffel og friteret porre
Kr. 125,00

Hønseterrin med brombærgele, svampepure, syltede løg og salat
Kr. 145,00

Rielette på gris med hybenkompot, røget creme fraiche og friteret kapers
Kr. 125,00

“Stegt flæsk” med persillesauce og kartoffel
Kr. 125,00

Større retter

Dampet torsk med spidskål i variation, kartoffel, grøn gele og torske fumé
Kr. 255,-

Stegt kalvefilet med brisler, variation af jordskok, solbærcreme, mandler og jordskokke sauce med brunet smør
Kr. 265,00

Krogmodnet bøf af Dansk oksehøjreb (Slagter Nielsen, Herlufmagle), 300 gram med Pommes Rissoles, sauce Bearnaise og salat
Kr. 395,00

Søde retter

Chokoladetærte med saltkaramel og moccaiscreme
Kr. 135,00

Klementincurd med karamelliseret kærnemælk, kærnemælkssne og klementin sorbet
Kr. 135,00

“Bananasplit”, jordbærispind med vanilje ark, lys chokolademousse og banangele
Kr. 135,00

Øllebrød med mørk chokolade og yoghurtis
Kr. 125,00

Udvalg fra La Cocottes ostevogn med garniture (5 stk.)
Kr. 145,00

Ekstra ost pr. stk
Kr. 20,00

Brasserie Menu

Restaurant La Cocotte er kendt for et højt gastronomisk niveau – men det er også muligt at få et måltid – helt nede på jorden.

Mandag til torsdag
2 retter / Spørg tjeneren
Kr. 295,00

Reservér bord:

Vi anbefaler bordreservation
Ring på 43 22 18 06 eller send en mail til [email protected] for reservation af bord i restauranten.
Restauranten har åbent mandag – lørdag fra kl. 18 – 22 og søndag fra kl. 18 – 21.

Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra os. Vi glæder os til at høre fra dig.