Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - DK 2600 Glostrup
43 96 00 38
glostrup@parkhotel.dk
Book nu
La Cocotte Aften

           La-cocotte

La Cocotte Aften

 Degustationsmenu

* Rimmet kammusling, hvide asparges, urteemulsion og valnøddesne

Stegt jomfruhummer, grillet agurk, røget youghurt, maltcrumble og fersken

*”Hjerter i flødesauce”, stegte kyllingehjerter, svampecreme, syltede svampe, chips

*Teres major, stegte kantareller, glaseret rødbede og pebersauce

*Ost fra La Cocottes ostevogn med garniture

Variation af bær, iscreme og kold bærsuppe

*Chokolade creme brulée, passionsfrugtflæsk, friske bær og sprødt

*Markerede retter udgør vores 3 eller 5 retters menu

3 retter kr. 465,00
Vinmenu (3 glas) kr. 325,00

5 retter kr. 585,00
Vinmenu (5 glas) kr. 425,00

7 retter kr. 695,00
Vinmenu (7 glas) kr. 525,00
(Seneste bestilling kl. 20.30, søndage kl. 19.30)

Á la carte

Forretter

Rimmet kammusling, hvide asparges, urteemulsion og valnøddesne
Kr. 145,00

Pocheret havtaske, blomkål og tomal consummé
Kr. 135,00

Stegt jomfruhummer, grillet agurk, røget yoghurt, malt crumble og fersken
Kr. 145,00

“Hjerter i flødesauce”, stegte kyllingehjerter, svampecreme, syltede svampe, chips
Kr. 135,00

Braiserede svinebryst med løgpuré, brændte løg, syltede løg, bacon boullion med timian og æbler
Kr. 145,00

Hovedretter

Stegt makral med ristet majs, bacon med estragon, gnocchi af sød kartoffel og beurre blanc
Kr. 255,-

Stegt multe med beder og mild senneps-citron sauce
Kr. 255,00

Teres major, stegte kantareller, glaseret rødbede og pebersauce
Kr. 265,00

Bryst og lår af Louékylling, pastinak puré, glaserede spæde pastinak, savoykål og blanquette sauce
Kr. 265,00

Krogmodnet bøf af Dansk Oksehøjreb (Slagter Nielsen, Herlufmagle), 300 gram med Pommes Rissoles, Sauce Bernaise og salat
Kr. 395,00

Desserter

Flamberet “Baked Alaska”, kakaobund, vanilje og jordbæris, marengs
Kr. 145,00

Citrontærte med bagt hvid chokolade, brændt marengs og kærnemælkssorbet
Kr. 135,00

Variation af bær, iscreme og kold bærsuppe
Kr. 135,00

Chokolade creme brulée, passionsfrugtflæsk, friske bær og sprødt
Kr. 135,00

Udvalg fra La Cocottes ostevogn med garniture (5 stk.)
Kr. 145,00

Ekstra ost pr. stk
Kr. 20,00

Brasserie Menu

Restaurant La Cocotte er kendt for et højt gastronomisk niveau – men det er også muligt at få et måltid – helt nede på jorden.

Mandag til torsdag
2 retter / Spørg tjeneren
Kr. 295,00

Reservér bord:

Vi anbefaler bordreservation
Ring på 43 22 18 06 eller send en mail til lacocotte@parkhotel.dk for reservation af bord i restauranten.
Restauranten har åbent mandag – lørdag fra kl. 18 – 22 og søndag fra kl. 18 – 21.

Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra os. Vi glæder os til at høre fra dig.