Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
Book nu
Restaurant La Cocotte

I vores køkken laves alt fra bunden, og køkkenet er hele tiden i bevægelse parallelt med årstiderne. Teamet bag Restaurant La Cocotte, er klar omkring idégrundlaget: Råvarerne er de bedste og kogekunsten er til glæde for vores gæster og for vores dygtige kokke.

Degustationsmenu

* Rimmet torsk med karse is, syltede perleløg og sprødt skind
2016 “RÖS”, Solaris Dyrehøj Gård, Røsnæs, Danmark

63 graders æggeblomme, fjordrejer, confiteret porre, mayonnaise og urter
2016 “Cuvée Chateau”, Chateau de Gaure, Limoux, Frankrig

*Glaseret beder med rødbedeskum og peberrodssne
2016 “006”, Pinot Noir, Aniello, Patagonia, Argentina

*Kalvefilet med syltede bøgehatte, æblepure, træffelsne, smørristet brioche og rødvins sauce
2015 “Il Bruciato”, Guado al Tasso, Bolgheri, Italien

*Ost fra La Cocotte’s ostevogn med garniture
2002 “15/10”, Rivesaltes Ambré, Domaine la Casanove, Rivesaltes, Frankrig

Panna cotta på grønne æbler, æblechips, broken gel og crumble
2016 “The Noble Wrinkled Riesling”, McLaren Vale, Australien

*Mørk chokoladeis, rødbede, creme med vanilje og laurbær og citronmelisse
2002 “Cuvée Colledtion” Banyuls Grand Cru, Vignerons Catalans, Frankrig

*Markerede retter udgør vores 3 eller 5 retters menu

3 retter kr. 468,00
5 retter kr. 588,00
7 retter kr. 698,00

(7 retter bestilles senest kl. 20.30, søndag kl. 19.30)

Vine tilpasset degustationsmenuen

Vinmenu, 3 gl. kr. 328,00
Vinmenu, 5 gl. kr. 428,00
Vinmenu, 7 gl. kr. 528,00

Á la carte

Små retter

63 graders æggeblomme, fjordrejer, confiteret porre, mayonnaise og urter
Kr. 128,00

Glaseret beder med rødbedeskum og peberrodssne
Kr. 138,00

Røget vagtelæg med sprød kartoffel, trøffel mayonnaise og malt “jord”
Kr. 138,00

Kongekrabbe og hummer consommé, ramsløg og friteret blæretang
Kr. 128,00

Rimmet torsk med karse is, syltede perleløg og sprødt skind
Kr. 138,00

Brisler i Madeira creme lagt i krustade
Kr. 148,00

Confiteret kanin med friteret jordskokker og estragon creme
Kr. 138,00

Kalvetunge med kartoffel, perleløg, bearnaise og kørvel
Kr. 138,00

Større retter

Pighvar med østers creme, broccoli skud og syltet, syrnet fløde og maltflager
Kr. 268,-

Kalvefilet med syltede bøgehatte, æblepure, trøffelsne, smørristet brioche og rødvins sauce
Kr. 258,00

Krogmodnet bøf af Dansk oksehøjreb (Slagter Nielsen, Herlufmagle), 300 gram med saltbagt selleri, selleri pure og sauce Bearnaise
Kr. 398,00

Søde retter

Panna cotta på grønne æbler, æble chips, broken gel og crumble
Kr. 128,00

Mørk chokolade is, rødbede, creme med vanilje og laurbær og citronmelisse
Kr. 128,00

“Kiksekage” med appelsin gele, ganache, cremé brûlée og cremé fraiche is
Kr. 128,00

Brunet smør is creme med flamberet figen og havre
Kr. 128,00

Udvalg fra La Cocottes ostevogn med garniture (5 stk.)
Kr. 148,00

Ekstra ost pr. stk
Kr. 20,00

Brasserie Menu

Restaurant La Cocotte er kendt for et højt gastronomisk niveau – men det er også muligt at få et måltid – helt nede på jorden.

Mandag til torsdag
2 retter / Spørg tjeneren
Kr. 298,00

Reservér bord:

Vi anbefaler bordreservation
Ring på 43 22 18 06 eller send en mail til [email protected] for reservation af bord i restauranten.
Restauranten har åbent mandag – lørdag fra kl. 18 – 22 og søndag fra kl. 18 – 21.
Helligdage fra kl. 18-21.

Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra os. Vi glæder os til at høre fra dig.