Glostrup Park Hotel - Hovedvejen 41 - 2600 Glostrup
43 96 00 38
Book nu
Restaurant La Cocotte

Reservér bord:

Vi anbefaler bordreservation
Online bordreservation her.
eller ring på 43 22 18 06.

Restauranten har åbent mandag – lørdag fra kl. 18 – 22 og søndag fra kl. 18 – 21.
Helligdage fra kl. 18-21.

Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra os. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

I vores køkken laves alt fra bunden, og køkkenet er hele tiden i bevægelse parallelt med årstiderne. Teamet bag Restaurant La Cocotte, er klar omkring idégrundlaget: Råvarerne er de bedste og kogekunsten er til glæde for vores gæster og for vores dygtige kokke.

Degustationsmenu

* Rimmet laks med saltet agurk, syltet glaskål, peberrodsfløde og dildolie
2016 Riesling “The Dry Dam”, d’Arenberg, McLaren Vale, Australia

Skagenskinke med hvide asparges og hollandaise
2015 Pinot Noir ” Sounds of Silence” Oak Valley, Elgin Sydafrika

* Caprese-salat – syltede, dehydrerede og friske tomater med mozzarella og basilikumis
2016 Sauvignon Blanc, Livio Felluga, Friuli, Italien

* Kølle af råbuk/sommerbuk med kejserhatte, spæd persillerod, persillerodspuré og brombærsauce
2014 Shiraz “High Altitude”, Elderton, Barossa Valley, Australien

* Ost fra La Cococottes ostevogn med garniture
Aranda cream, Álvaro Domecq, Sherry, Spanien

Koldskålssifon med kammerjunker,  lime/mascarponeis og citronverbenaolie
2012 Passito de Moscato, Lizzano, Salento, Italien

* Chokoladekage med dehydreret chokolademousse, æblegelé med hibiscus og vanilieis
2002 Maury, Domine La Coume du Roy, Maury, Frankrig

*Markerede retter udgør vores 3 eller 5 retters menu

3 retter kr. 468,00
5 retter kr. 588,00
7 retter kr. 698,00

(7 retter bestilles senest kl. 20.30, søndag kl. 19.30)

Vine tilpasset degustationsmenuen

Vinmenu, 3 gl. kr. 328,00
Vinmenu, 5 gl. kr. 428,00
Vinmenu, 7 gl. kr. 528,00

Á la carte

Små retter

Caprese-salat – syltede, dehydrerede og friske tomater med mozzarella og basilikumis
Kr. 128,00

Rimmet laks med saltet agurk, syltet glaskål, peberrodsfløde og dildolie
Kr. 128,00

Blækpocheret havkat, sellericonsommé, æble og klørtang
Kr. 128,00

Stegt jomfruhummer med frikassé på ærter, hvide asparges og gulerødder
Kr. 138,00

Skagenskinke med hvide asparges og hollandaise
Kr. 138,00

Tartar af højreb med ramsløg, panko og havgus fra Arla Unika
Kr. 138,00

Større retter

Bagt søtunge med forårsløg, rabarber gelé, muslingeskum og pommes Dauphine med Vesterhavsost
Kr. 268,-

Kølle af råbuk/sommerbuk med kejserhatte, spæd persillerod, persillerodspuré og brombærsauce
Kr. 258,00

Krogmodnet bøf af Dansk oksehøjreb (Slagter Nielsen, Herlufmagle), 300 gram med saltbagt selleri, selleri pure og sauce Bearnaise
Kr. 398,00

Søde retter

Rabarbersuppe, skovmærke-is og lakridscrumble
Kr. 128,00

Chokoladekage med dehydreret chokolademousse, æblegelé med hibiscus og vaniljeis
Kr. 128,00

“Københavnerstang”
Kr. 128,00

Koldskålssifon med kammerjunker, lime/mascarponeis og citronverbenaolie
Kr. 128,00

Udvalg fra La Cocottes ostevogn med garniture (5 stk.)
Kr. 148,00

Ekstra ost pr. stk
Kr. 20,00

Brasserie Menu

Restaurant La Cocotte er kendt for et højt gastronomisk niveau – men det er også muligt at få et måltid – helt nede på jorden.

Mandag til torsdag
2 retter / Spørg tjeneren
Kr. 298,00

 

Menu gældende fra 25. juni til 9. august 2018

Forretter:

Lun varm røget laks med grønne asparges og sommer salat
Kr. 118,-

Carpaccio af oksemørbrad med trøffelmayonnaise og sprød parmesan
Kr. 128,-

Tomat og Mozzarella salat med rucolasalat og balsamico glace
Kr. 98,-

Hovedretter:

Meuniere stegt rødspætte med hvide kartofler, agurk salat og persille sauce
Kr. 218,-

Kylling Danoise, med rabarber kompot, nye kartofler agurk salat og sky sauce
Kr. 218,-

Steak af australsk oksefilet med pommes rissolles, sauce bearnaise og salat
Kr. 298,-

Alle overstående hovedretter kan bestilles som halv  portion til børnene

GPH Burger med bacon, cheddar og fritter
Kr. 158,-

Krog modnet steak med pommes rissolles, sauce bearnaise og salat
Kr. 398,-

Desserter:                                                                                                                                                 

Danske jordbær med rørt vanilje is eller fløde
Kr. 98,-

Citron tærte med brændt marengs
Kr. 98,-

Til de små:

Pasta penne med kødsovs og grøntsags stænger
Kr. 98,-

GPH burger med fritter
Kr. 98,-

Danske Jordbær med rørt  vanilje is
Kr. 48,-